Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: HTC Touch HD - GPS & TomTom

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    8

    Ahoj

    Prosím o radu.

    Když instaluji TomToma, tak ať dělám co dělám, vždy se všechno místo na SD kartu instaluje do vnitřní paměti (mapy,atd).............pokaždé zvolím úložiště SD

    Když všechny soubory nakopíruju na SD kartu, tak nejde snadné spouštění přes TochFLo píše to: Unable to start. Not enough memory is avaible. Spusit to jde jen přes Průzkumníka ze složky Navigator na SD kartě, kde je TomTom.exe

    Nevíte někdo co s tím???

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Není pravda, iGo 8 mi funguje naprosto spolehlivě i se zapnutou A-GPS. Možná to bude v tom, že já jsem "nenakupoval" na rapidshare, ale v obchodě.
    Minulý týden mi v Sunnysoftu řekli, že TomTom pro HTC Touch HD nebyl zatím vydán a není tedy žádná legální možnost, jak jej na toto zařízení portovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Oficiální verzi už nemám, ale jsem přesvědčen, že by TomTom Navigator 6, co jsem míval, na Touch HD chodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj, moh by mi prosim nekdo poradit, zda jede na tomto zarizeni tomtom truck? Dekuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    ahoj prosim tě mam touch hd naistalované igo8 a tom tom7 ani u jednoho mi nenachází gps signál nechápu proč podle nekterých nastavení co tu píšou lidi sem to zkoušel a stejně nic,baví se tu o a-gps to nevím co je.v nastavení je položka port pro programy gps co tam má být to samý hardwarový port gps+přenosová rychlost.nebo přímo v aplikaci tom tomu co tam má být nastaveno za gps.dík za odpověď pokud budeš vědět díky pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 13:59
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2008, 14:15
  3. HTC Touch Pro + Tomtom 6
    Od Weightlifter_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 15:31