Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Baterie HTC BP E270 pro touch Diamond

digi40 (10)|26.11.2008 15:26
Zdravím, tak jsem se rozhoupal a koupil na www.diggi.sk HTC BP E270 pro Diamonda. Mají to za 1067 SKK s osobním odběrem na Bajkalské ulici v Bratislavě. Po slovensku pošlou zdarma. Do Čech za 200 SKK, což se nevyplatí, já byl ale na služebce v Brátě a líbilo se mi, že si to můžu osobně vyzvednout. Baterku jsem nabil a už na ní jedu dva dny (48 h) a zbývá jí něco málo přes půlku. S mojí starou 900 mA jsem byl při stejném užívání na nule po jednom dni. Takže vřele doporučuji. GPS běhá bez nejmenšího problému, nový kryt je matný, dokonale sedí a musím dát za pravdu všem, kteří tento pocit zmiňují, že takhle diamond lépe padne do ruky, toho už jsem si všiml když jsem přešel ze starší nokie na novou supr úzounkou, s těma tlustějšíma se prostě jednou rukou líp manipuluje.
osch (1330)|26.11.2008 19:18
Díky že si se podělil o zkušenosti, ale toto téma zamykám, neboť je zbytečné tuto baterii řešit v samostatném tématu. Pokračovat je možno tady:
HTC Touch Diamond - Příslušenství (obaly, baterie, dokovací stanice, fólie) - zkušenosti a rady.