Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678
Zobrazené výsledky: 106 až 115 z 115

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - radio (GSM) ROM a vše o nich...

  1. #106
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Trochu špatně si to pochopil ono neexistuje něco jako rilphone2 nebo rilphone3. Ty můžeš v registrech nastavit název dll s rilphone podle toho jakou chceš použít je jedno jak se jmenuje může se jmenovat klidně karel. Jinak ano pokud je v ROM rilphone z at&t 5.08 ROM tak je dělaný pro radio 1.12.25.19 takže pokud máš tohle radio tak nemusíš žádný jiný kopírovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Ne, ja chapu, ze je jenom jedno rilphone.dll. Slo mi o to jestli qsqa vzal rilphone2.dll z toho radia 1.12.25.19, prejmenoval ho na rilphone.dll a vlozil do sve ROMky. Nebo jestli jenom opatchoval nk.exe a ja si tam to rilphone2.dll musim nakopirovat sam.
    A taky by me zajimalo, jestli to opatchovani nk.exe plati i pro rilphone3.dll.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Opatchovane nk.exe musi byt aby systém neodmítnul validně nepodepsané systémové soubory. Jak rikam je jedno jestli je to rilphone3.dll nebo pepazdepa.dll. A ano pokud to qsqa napsal tak to tak je (ostatně pokud použil 5.08 ROM jako základ tak ani nic nekopíroval prostě tam nový rilphone už byl)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Diky za odpoved.
    Nevis jeste nahodou co je noveho v te rilphone3.dll a jestli dobre funguje s radiem 1.12.25.19 ?
    BTW, chapu dobre, ze knihovna rilphone.dll je prizpusobena pro nejake konkretni radio nebo je jedno jakou verzi dam k tomu kteremu radiu? Jedinou podminkou je akorat opatchovane nk.exe?

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    dnes jsem flashnul tolik vychvalované australské rádio a počítá mi jinak smsky (1 sms nemá 160 znaků ale asi 70) - jde to nějak přenastavit? má to vliv na počet odeslaných sms, nebo je to jen špatně ukazováno ale vše se posílá jako jedna smska? abych se pak nedivil účtu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já jsem taky flashnul hojně chválené australské rádio, první den mi fungovalo vše skvěle, GPSka se dokonce chytila do 40 sec i v jedoucím vlaku, předtím se nechytla buď vůbec nebo za hodně dlouho. Jenže dnes se mi za žádnou cenu nechce připojit k internetu, softreset, udělat nové připojení atd. jsem zkoušel a bez výsledku. Tak asi zkusím jiné rádio, ale divné, že první den jelo vše jak po másle
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    A jak to máš v tom australském rádiu s tím počtem znaků v SMS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tam mám normálně 160 znaků, na 70 znaků se to zkrátí když napíšu nějaký znak s diakritikou, ale to dělalo i předtím. Jediný můj problém je internet :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Aha, tak to je možná vono, to mě nenapadlo. Flashnul jsem totiž zároveň i novou ROM, českou a párkrát použil českou T9. OK, vyřešeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Hodně jsem teď cestoval se služebním řidičem a tak jsem volný čas při jízdě věnoval testování navigací a zkoušel různá doporučovaná radia. Výsledek je tristní. Žádné z nich není na takové úrovni, aby se dalo podle toho spolehlivě jezdit. Některá radia se sice chlubí fixací v řádu jednotek sekund ale co je to platné, když jedu např. mezi vyššími domy a najednou vidím, že podle navigace jedu v souběžné ulici!!! To se opravdu nedá o navigaci mluvit. A ty lagy.
    Používal jsem navigace Igo a Navigon ale výsledky byly totožné. Přitom v porovnání s jinými přístroji (Mio, Asus, Gloofish) se zdála citlivost GPS dostatečná = počet fixnutých družic byl skoro stejný i v testech v kanceláři cca 1 m od okna. Ale přesnost se zhoršujícími se podmínkami se zhoršovala na odchylky až v řádu stovek metrů. Takže jsem to vzdal a jen tak pro jistotu použil svou starou externi BT-339, no a veškeré problémy mávnutím kouzelného proutku zmizely. Obě navigace jedou jak z praku, lagy žádné, přesnost super. Takže výsledek => chip GPS je na ....., žádné radio to nespraví, kdo chce mít spolehlivou navigaci vyhodí navíc prachy za externí GPSku a bude mít vystaráno. Nu co, sice jsem si představoval, že za takový prachy bude všechno dokonalé ale ..., naštěstí ostatní vlastnosti tohoto přístroje vyváží ten bug.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 8 PrvníPrvní ... 678

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1374
    Poslední příspěvek: 30-06-2011, 13:46
  2. Touch Pro 2 - Radio 4.49.25.88
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 10:44
  3. FM Radio pro HTC Touch Pro2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 11:13
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 10:45
  5. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 07:42