Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 115

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - radio (GSM) ROM a vše o nich...

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    jinak když bych chtěl zkusit radio z jinýho přístroje,jaký mi doporučíte,pokud jste to někdo zkoušeli a vyplatilo se to?Je nutný unlock sem četl někde a to něco stojí nebo je to zadarmo?Pokud je potřebné něco zaplatit budu moct potom instalovat novější verze toho radia?
    Díky moc za odpovědi a za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    K tomu abys mohl používat cizí RADIO je nutný unlock, který je zpoplatněný. Stojí min. 14€, nebo pokud chceš autora podpořit, můžeš mu poslat víc.
    Odtud pošele peníze - http://raphael.htc-unlocks.com/ (je nutné mít účet na PayPal).

    Osobně si myslím, že se UNLOCK vyplatí. Jedná se totiž i o odblokování pro všechny operátory. Momentálně použávám nejnovější rádio pro Touch HD a jsem naprosto spokojen. Baterka vydrží neuvěřitelně, kvalita hovoru a hlasitost suprová, nic jiného jsem nezkoušel - nebylo kdy, ale měl by zmizet GPS lag a GPS fix má být blekový.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    3rza_ce4you
    Guest

    Nová RadioROM (pro Security Unlocked zařízení)

    Blackstone Radio 1.12.25.16
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    tak jsem dal nove oficialni RADIO a zatim jsem spokojenej. Pozoruji zlepseni u ostreni fotaku a rychlosti zachyceni satelitu u GPS. Samozrejme jsem to netestoval, pouze jsem vyzkousel prvni dojem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Měl jsem možnost vyzkoušet GPS s BS radiem 1.09.25.35 a musím říct, že pořád nic moc .
    Fix je velice rychlý, pokud s autem stojím na místě, ale pokud zapnu navigaci při jízdě, tak se prostě nechytá, nebo za velmi dlouhou dobu.
    Stále mám GPS lag. Síce je menší, cca. 1 - 2 sekundy, ale pořád je . Zkoušeno na iGO 8.3 a AutoMapa. Nevím zda to může být ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    já pořád nevím jestli zkusit jiný radio,nechce se mě dávat ty love za to,když už ten mobil tolik stál.to je hrůza
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    3rza_ce4you
    Guest

    Mám ROMeOS 1.81.1, stejné BS radio a tento víkend jsem testoval GPS. Výsledek naprosto obdobný. Fix za jízdy cca 3 minuty (s problémy). Zpoždění 1-2s.
    Zkoušeno na iGO 8.0.0.44366 a Google Maps 3.0.0.12
    Teď zkouším Quartz Radio 1.11.25.01 (podle mě stejné jako to original na TP).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Když se nad tím člověk zamyslím, tak jsou v HTC pěkné sviňky. Člověk si koupí za cca. 15 tisíc zařízení, které má mimo jiné sloužit i jako navigace a ta prostě zlobí. Nechápu jak si to může HTC vůbec dovolit!
    Když nad tím tak přemýšlím, tak jsem si měl koupit Touch HD, jenže to bych byl zas bez klávesnice. Prostě děs.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    co jsem zatim slysel tak problemy se zpozdenim jsou u Igo a bez problemu je to u TT. Mozna jsou to ale kecy. Ja mam TT7 ale v aute jsem to netestoval takze nemuzu posoudit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Až bude mít TT mapy pro každý stát jednotlivě, tak ho budu používat. Ale pokud nejmenší mapa co se dá sehnat pro Evropu má 100MB+, tak je to smutné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    v podstate souhlas ze je to zbytecnost mit mapu zapadni evropy a cestovat maximalne po CZ. Taky me to stvalo, ale v dobe 8 nebo 16GB karet je to dneska uz jedno asi....

    Ale byl bych nerad kdyby se to tady zvrhlo v hadani se ktera navigace je lepsi. Kazda mince ma dve strany, stejne tak kazda navigace ma sve PRO a PROTI.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    I pro nové ofiko radio doporučuji udělat změnu v registrech podle předchozích doporučení. Tj zakázat logování (logovací soubory)= dost výrazně zmenší lag v iGO. A potom změny konstant vyhledávání a kešování - rychlejší fixace polohy. Já jezdím s navigonem 7 a vše je většinou přesné = navigace si asi sama lag koriguje. Totiž iGO i na starém PDA loox718 má lag ale navigon ne - takže je to spíš bude vlastnost programu.
    Ovšem bez mučení přiznávám, že teď většinou jedu se svou starou externi BT GPS - nemám nervy čekat, kdy to zrovna v kritické chvíli vypadne, jak už se mě stalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    sice navím co ja za problém,když mapa má 100mb.Já mám ted v TP 8gb a na stole 16gb,ikdyž nevim jestli tu 16gb využiju.Navigací mám několik v TP.Igo,TT,smartmaps,co já vím ještě a nemám problém.Sice v autě sem navigaci ještě nezkoušel,ale zkusím.Mám ten Proven 2.2 a australské radio a vipadá to slušně.Fix do 20 s s vypnutým agps ale dalších 20 než je přesnost dá se říct úplně přesná.Zatim spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od duuri
    taj ja mam uz 5 dni verziu 1.11.25.01 musel som ju sice flashnut cez pomocou SD karty cez AS to nechcelo skoncit....
    A kdyz chci flashovat radio z SD, tak ho musim take prejmenovat na RAPHIMG.NBH?
    A jeste jeden dotaz, ta SD karta musim vymazat, musi byt uplne prazdna?

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    Chci se zeptat,kdo tu zkoušel víc rádií jaké mu nejvíce vyhovuje.Třeba v google maps jak to ukazuje přesnou polohu atd.Mě zatím z australského radia,ale zkouším dál.1.11.25.01 žere moc baterky. 1.08.25.20M1 zatím nejlepší potom 1.02.25.32 ted zkouším 1.02.25.28 jak na tom bude
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1374
    Poslední příspěvek: 30-06-2011, 14:46
  2. Touch Pro 2 - Radio 4.49.25.88
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 11:44
  3. FM Radio pro HTC Touch Pro2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 12:13
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 11:45
  5. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 08:42