Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: HTC TyTN II (Vario III, Kaiser) - problém - připojení k internetu a spolupráce s aplikacemi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    Dobrý den.

    Mám Vodafone a připojení mám nastaveno správně (Vodafone Live! - data.vodafone.cz - proxy 10.11.10.11:9201 atd.) Aktivoval jsem si vánoční dárek půl roku připojení k netu zdarma. K EDGE se připojím. Bohužel v IE funguje jen domovská stránka wsp://live.vodafone.com a SMS Grátis a Seznam na mobil (další odkazy ze Seznamu už ne). U ostatních to napíše, že nelze zobrazit stránku. Pokud chci použít Operu Mobile, tak po zadání jakékoliv jiné stránky, tak se Opera zasekne, zbělá obraz a dole se zasekne status bar a pak to po minutě napíše, že nelze připojit k netu. Opera Mini (4.2) taky nefunguje. Spustí se přes Java emulátor a snaží se stáhnout nějaké MIDlety a pak to skončí s chybou, že nelze připojit. Slick (náhrada za ICQ) taky nejde připojit. Nastaveno u všech těchto aplikací mám, aby se připojovaly pomocí Vodafone Live! Zajímavé je, že pokud se připojím doma přes WIFI, tak to všechno funguje naprosto normálně. Už nevím, co s tím mám fakt dělat. Prošel jsem snad všechna nastavení a nic. Předem děkuji za jakékoliv tipy na vyřešení problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    To nastavenie si si robil manualne alebo pomocou konfiguracnej sms alebo za pomoci nejakeho softu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    manuálně podle tohoto návodu. chytrá SMS pro tento telefon nejde poslat. není v seznamu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Skusal si ist do settings/connections/connection setup? tam by si si mal nastavit Slovakia a O2. Prave som sa pozeral k sebe a ja mam HTC Connection Setup version 1.5 (build 35353) a je tam moznost automaticky nastavit aj slovenske O2, takze ak to nemas tak si skus niekde na nete pohladat tuto aplikaciu, nainstalovat, spustit a malo by ti to ficat.

    Nasiel som ti to tu: http://www.4shared.com/file/70534579/f3661bd0/SJ_ConnectionSetup_1_5_35353_bs.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    i když mám Vodafone (CZ), tak tam mám nastavit Slovensko a O2? to nastavení připojení jsem zkoušel a dal jsem Czech Republic - Vodafone a restartoval jsem a po restartu jsem si všiml, že přístupový bod Vodafone Live! se přejmenoval na GPRS Web a po spuštění jakéhokoliv prohlížeče se domovská stránka (wsp://live.vodafone.com) ani žádná jiná nenačte. ten program vyzkouším

    PS: tak ten program jsem nainstaloval a nejde mi v připojení otevřít Nastavení připojení. Zatuhne to na bílé obrazovce a zasekne se
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Prepac, vobec ma nenapadlo, ze si z Ciech a mas ceske O2, takze treba nastavit CZ O2.

    Tak uz vazne nechapem v com to moze byt.Ked mas volbu CZ O2 uz v telefone v settings/connections/connection setup, tak ten program uz nemusis instalovat, to bolo len pre pripad, ze by si tam nemal tuto volbu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    tak ještě jednou. :-) Mám Vodafone a mám nastavit to 02? a mimo to, jsou tam snad všechny evropské státy s jejich operátory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    Do **** asi by som si mal zobrat dovolenku, prepac fakt som asi mimo, jasne, ze si tam musis nastavit vodafone. Neviem ci su tam vsetky staty, ja si pametam ked som mal original romku tak tam Slovensko nebolo(o Cechach neviem tie som nekontroloval), ale myslim, ze v novsich romkach by ta aplikacia mala mat uz vacsinu statov. Takze tebe to neislo ani ked si nastavil CZ a vodafone a restartol? Tak to je ozaj divne. Skusal si aj hardreset a hned ako prve vyskusat nastavit to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    zkoušel jsem snad všechny možné kombinace a stále nic. dokonce ani příjmat meily mi nejde. píše, že se mám připojit k netu a pak stáhnout poštu a přitom jsem připojený přes EDGE od Vodafounu. Slick, Opera Mini, Rychlé GPS, Windows Update nic se přes EDGE nepřipojí a nestáhne aktualizace či jiné věci. Přitom když se připojím přes WIFI, tak vše funguje naprosto spolehlivě a všechny programy se krásně připojí s stahují. Nechápu, kde může být problém. S ROMkou jsem nic nedělal. Do tohodle si fakt moc netroufám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    117

    S tvojej odpovede som nezistil ci si skusal ten hardreset. Ak nie, tak skus hardreset a bez instalacie akejkolvek aplikacie alebo programu spust connection setup a nastav CZ a vodafone. Ak si to skusal a nepomohlo, tak by si asi mal skocit do vodafonu a spytat sa tam. Alebo skus zistit na nete ci nema niekto podobny problem s internetom cez vodafone. Mozno maju chybu oni? Alebo nie? Vazne ti v tomto viac nepomozem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    ten hardreset jsem taky zkoušel. právě, že podobný problém jsem nikde nenašel a ostatním to funguje (na jiném HTC ale) a přitom to mám nastaveno jako oni. netuším, kde může být problém. asi si skočím do toho Vodafone a přeptám se. díky za rady a ozvu se, jak jsem pochodil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    87

    já mám podobný problem....vše mi už puvodně fungovalo akorat jsem měl problem že ten inet docela často padal a byl hoodně pomalej....u vodafonu mi řekni že u nich je vše ok at si přeinstaluju windows tak jsem to udělal a už mi to nejde vubec....přitom to mám nastaveno dle navodu přimo z vodafone stranek....tak pokud to nějak vyřešiš pisni jak at vim diky....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    87

    aaaa tak jsem na to přišel sámmmm vypnul jsme a zapnul u site vodafone to (nastavení-nastavení připojení) jak je nahoře Czech Republic tak dole jsem dal misto post-paid..pre-paid a pak zpět post-paid po každem to chtělo reset a už to jede.--)))))tak zkus tohle..-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    23

    v nastavení připojení žádné post-paid..pre-paid nemám. vyberu zemi a pak v druhém okně operátora. to je vše, co můžu udělat. net mi funguje,jen nejdou načítat některé stránky, které pod wifi i na mojí straré Nokii 6230i jdou. jinak mám spíše problém s aplikacemi, že nespolupracují s Vodafone netem.meily nejdou stahovat, Slick se nepřipojí, Opera taky píše ať se první připojím
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Problém bude podle mě v nastavení sítě. Vodafone Live neznám - Vy se máte při pojovat opravdu přes tu proxy, to znamená, že jsou dostupné, jak wap (stranky zacinajici protokolem wsp v PIE), tak i html stranky? Podle me Vam chybeji patricne zaznamy v mapovani siti. Mate v Start - Nastaveni - Pripojeni - My ISP (Můj internet, nebo neco podobneho), zadano vase "LIVE" pripojeni?

    Trochu techničtěji: Metasíť internet nemáte asociovanou s vaším Live připojením. Případně může chybět-být poškozen-mít špatnou prioritu záznam v CM_MAPPINGS o mapování URL podobný tomuto "univerzálnímu" záznamu.
    characteristic type="570425344"

    parm name="Pattern" value="*://*.*/*"/

    parm name="Network" value="{436EF144-B4FB-4863-A041-8F905A62C572}"/

    /characteristic

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 10:57
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 15:18
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 19:54
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-11-2008, 11:42
  5. Kaiser + připojení k internetu přes bluetooth
    Od jabba v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 07:51