Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: E-TEN V900 - nevypnutí hudby při stand-by

  1. #1

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    jak na E-Ten V900 WM 6.1 Professional udělat aby při zmáčknutí vypínače na vypnutí a zapnutí (standby) se zároveň nevyla přehrávaná hudba moc prosím o radu předem díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nesmis vypinat cele zarizeni, ale jen displej. Zkus scroff (procti se cele vlakno).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    jak vypínat celí zařízení ale jenom displej u přechozích PDA co jsem mněl jsem vypnul krátkym stiskem vypínač a hudba hrála nevypínam celé zařízení dlohym stiskem to nejde to chápu když chci použít budík tak taky mam PDA vypnuto krátkym stiskem aby fungoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co to bylo za predchozi PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    byli to HTC Touch Cruise a ASUS 535
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mozna to ma kazdy vyrobce trochu jinak. Moje N560 se pri kratkem stisknuti PDA uspi a pri dlouhem natvrdo vypne (po zapnuti nabiha jako po SR).

    Pokud ti nikdo neporadi nic lepsiho, tak ty programy na vypinani displeje jsou resenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    tak bohužel to jinak nejde než vypnout displej a pak zamknout když ho jenom zamknu tak při jakymkoliv dotyku displeje či jakéhokoliv tlačítka tak se rosvíti displej a táže se na odemknutí což neni dobré když to máš v kapse a přehráváš hudbu tak to stále svítí takže před zamknutí kláves musíš vypnout podsvícení tak je to dost komplikované jedině že by někdo chytrý kdo se vizná v registrech tak poradil kdea a jak nastavit aby po stisku tlačítka vypnutí se nevypínalí programi najde se tady někdo chytrý a poradí mi? to by byla paradáda ale asi jiná možnost neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    kdysi jsem zacinal na Aceru a v WMP bylo nastaveni pro vypnuti displeje. Nemusel jsem proto vypinat cele zarizeni. NEpouzival jsem to, protoze acer mel HOLD. Pak jsem presel na TREO 750 wm5. problem... nemel hold ani nabidku ve WMP, abych vypnul jen displej. No a aktualizace na WM6 to vyresila. Ve WMP je v nastaveni tlacitek volba vypnout dislej a tam si nastavis jako koliv tlacitko. No a vypinas jen dislej a talcitka funguji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-04-2010, 20:13
  2. Display se rozsviti i v rezimu stand by?
    Od Jandy_ce4you v sekci Touch2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 20:41
  3. WiFi během Stand-by řežimu
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-04-2009, 09:50
  4. HTC Touch Diamond (Compact IV ) - Nevypnutí displeje
    Od Vikosound v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 17:18
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-10-2008, 13:35