Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 122

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - flashování ROM - tipy, zkušenosti...

  1. #91

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    podle mojech zkusenosti, na HK3 muzes flashovat z jakekoliv ROMky, pres jakykoliv flashovaci program (v pripade ze ti to nepise 'Incorrect Software Version'), jediny problem sem mel, ze neslo flashovat primo z HH na neasijske
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Prave ze mi to vypisuje 'Incorrect Software Version'. A nepomaha ani zmenit na Singapore.Na tej stranke http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/271641/pauls-complete-guide-to-upgrading-your-omnia-to-hh1-and-what-to-do-when-things-go-wrong/
    je krok 15.
    15. In 'Step 2', click 'EBOOT+PDA+PHONE(+CSC)' and browse to the 'Code_i900XCHG5.img' you extracted from the HG5 archive (your application will then appear as shown in figure 2). Ked chcem spravit update na DZHK3 tak potrebujem iny img alebo nie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Mám stejný problém, se svou koupenou českou ROM BPHJ4/UHHJ3 neběží správně detekce zařízení v MapSource - instalace Garmin Mobile XT 5 pak není schopna přenést nahrané stopy (tracks) do PC. Rád bych zkusil novější, třeba ENG verzi ROM, ale pokaždé je to i při změně v preinstalaci "Incorect software version" Na německé Omnii běží Garmin XT 5 v pohodě.. some idea?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Dá se někde najít návod na flashování ROM na Omnii?A nové ROM.Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Mrkni sem:

    http://rapidshare.com/files/190133581/flesrom.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Skusal som flesovat na hk3(singapore). Zmenil som tel pomocou *12..... na singapore. Nech robim co robim, stale mi vypise cheksum failed. Skusal som ine rom a bud incorect software verzion alebo cheksum failed. Neviete niekto poradit?

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Zdravím.

    Já zásadně používám anglické neoficiální verze firmware. V telefonu jsem nikdy nic nepřepínal a nikdy jsem neměl problém s přehráním nové verze.
    Neměl jsem ani žádný problém s funkčností.

    Firmware lze najít např. zde:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim všechny, prosím o pomoc, neustále a pořád se mi telefon restartuje, je to po nahrání nové poslední české ROM, naběhne to do okna kde se kalibruje display oběví se tam nějaké okno a telefon se restartuje a stále dokola a dokola, nevíte prosím co s tím.

    Děkuji

    Ještě pro upřesnění, při tom startu zazní uvodní znělka dvakrát, pak naběhne na okno kalibrace a restartuje se a znovu a znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Vím, že ten opakovaný restart tam je. Po kalibraci by to však mělo přestat. Zkusil bych Omnii vypnout a zapnout. Nic jiného mne nenapadá - leda tak ještě zopakovat flešování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Restart nepřestane, je stále dokola, zkoušel jsem snad vše co mě napadlo, jinou ROM, vše je to na nic, stále stejný :-(

    Tak už je to v pohodě :-) pomohla až ROM Khuanchai_Omnia_4-in-1_21500 a ještě k tomu se nesmělo zaškrtnout formátování, pokud se zaškrtlo tak to zlobí pořád stejně.

    Díky všem za rady a kdyby s tím někdo měl problémy jako já, tak už aspoň víme jak na to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    potřebuji kamarádovi flashnout do Omnie která se mu vrátila po reklamaci v polštině nějakou dobrou českou ROM. Kde ji najdu? třeba i oficiální..
    Jazyk totiž asi jinak změnit nepůjde co..
    A dále se chci zeptat zda se dá flashovat i ve Vistách?

    Děkuji

    PS: Sám mám HTC Diamond a "u nás" je to trochu jiné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    1

    Takže,aby som celkom tomu chápal,najlepšie je mať WIN XP,flashovacie programy a potom stačí už len stiahnuť hocjakú cz ROM a flashnúť ju alebo musím hľadiet na nejaké veci,pri sťahovaní ROM ? nič iné mi netreba ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Všechny odpovědi na Flash najdete >>>TUTU<<<
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim flashl jsem Omnii romkou UHHJ3, flash probehl myslim uspesne, ale pri spousteni tel mi nabehne kalibrace a nez ji dokoncim tak mi vyskoci hlaska (vzhledem ke kratkosti zobrazeni nejde precist) a tel se resetuje...tak to dela porad dokola...nevite co s tim? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus udělat Flash ještě jednou ale nesmí být zaškrtnuto Formátování, potom proběhne Restart jen jednou, dělalo mi to samé, ale měl jsem to tak rozhozený, že mi pomohla ROM od >>>TUTU<<< přesněji tato QB06, potom už to bylo v poho, ale jak říkám, nesmí být zaškrtnuto Formátování.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 03-10-2013, 14:43
  2. Reakcí: 509
    Poslední příspěvek: 07-01-2013, 16:57
  3. Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 22-06-2010, 06:41
  4. Samsung Omnia SGH i900 - Manila 2D - zkušenosti
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 15:30
  5. Samsung Omnia SGH i900 - ZAGG Invisible Shield - zkušenosti
    Od lokoj_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 22:35