Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 9 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 122

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - flashování ROM - tipy, zkušenosti...

  1. #76

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    Zadny postup, spustil sem flashovani a bylo preflashovano. Popravde receno si nejsem jisty, jestli sem mel puvodne CZ, na 80% ne. Po preflashovani sem na CZ take nemenil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    skus toto
    * Press the 'dial' key to the left of the optical pad to bring up the dialer
    * With the onscreen keypad input *#1546792*#
    * Select 'Preconfiguration'
    * Enter code *#81230*# and select OK
    * Select 'Singapore', with the default Operator ( skus to najprv s tym Singapore, ak ti to neprehra skus namiesto singapore dat CZ a urobyt fles CZ rom co je tu upnuta)
    * Accept this, DEVICE WILL HARD RESET
    * Run update, and all should be well.

    http://www.modaco.com/content/i9x0-o...e-version-fix/
    edit: takze som nasiel 3 typy rom i900, i900V And i908.1 typek sa pokusal prejst s i908 na i900 ale neuspesne. Tebe sa asi podaril opak. http://www.modaco.com/content/i9x0-o...s/#entry963677 Ak nemas nahodou iny typ omnie. Kupoval si ju v cz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    Zkusil sem oboje, neuspesne, problem je porad stejny, "but it stops and freezes at 0% when downloading eboot."
    Ve dvou threadech sem se dozvedel, ze by melo jit preflashoval z verze i908 na i900 pres tuto rom: i900DXHG3, nicmene po hodine neuspesneho googleni sem hledani vzdal, nemate ji nekdo?
    Sem ted ve stejnem stavu jako clovek na ktery ho linkoval, zacinal sem na i900, preflashoval sem na i908 a ted chci zpet na i900
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    vyreseno
    pres GrandPrix se mi podarilo preflashovat na verzi i900XCHG5, od tehle chvili muzu flashovat jakoukoliv i900 verzi
    diky Shennlone za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Mas omniu kupovanu v CR? Chcem si flesnut na najnovsiu UK rom DZHK3. Viem, ze sa to da cez granprix(este som to neskusal). Vies hodit nejaky kratky postup ako nato. Vopred dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    je koupena v CR
    a tady je vsechno co potrebujes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82

    211 211 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    19

    muzete postnout nejake postrehy ohledne zajimavych ROMek co se tyce vykonu/spotreby baterie?

    co do vykonu sem byl zatim spokojeny jedine s honkong kongskymi, u vsech ostatnich se mi pri rychlem zachazeni "utrhavali" slidery
    co do spotreby baterie, zda se, ze dobre jsou napr. DXHI1 (vydrz kolem 3 dni pri beznem provozu, na forech oznacovana jako ROM s nejdelsi vydrzi), DXHK1, xxHG5,4
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Ja som zatial skusal iba UHHJ3 co tu je upnuta. Zatial som s nou spokojny. Co sa tyka vydrze, v pohotovostnom r. vydrzi v poho 3 dni. Pry beznom pouz. cca 1-2 dni. Na fles s grandprixom sa zatial neodvazim. Neviem kolko ludi to skusalo a ako dopadli.

    edit: pred tym som mal UHH5. Vydrz bola podobna(asi aj trochu slabsia), bola "pomalejsia". Pry rom UHHJ3 sa my 1x stalo, ze mi telefon z nicoho nic vypol. Neragoval ani na power buton. Pomohlo az vybratie bat. Po 3 takychto vypadkoch som spravil h.r. a od vtedy ide v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já mám v i900 ROM DXIA2. Zatím naprostá spokojenost,spousta widgetů,stabilita O.K.,je tam poslední verze Opery atd. Výdrž nemůžu nějak okomentovat,protože ráno vytáhnu s nabíječky a večer zase dám do nabíječky a mám přes půlku baterky...
    Jinak já flešuju POUZE přes Mirage a ve WinXP. Nikdy jsem neměl problém a to jsem flešoval i900 a i780 víc jak 20x...
    Jinak používám výhradně origo ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Mozno blba otazka. Co je to Mirage? Som do fles. uplna lama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Mirage je flešovací soft...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Vies ho prosim ta upnut a napisat nejaky postup ako nato?

    edit: tak to mirage som uz stiahol. Je to presne taky isty soft ako grat prix. Ale ako nato? Da sa cez myrage rovno flesnut s cz rom UHHJ3 na ang DZHK3? Alebo musim najprv na nejaku inu rom a az potom na HK3?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    4

    puvodni verze i900UHHH3 rozchozeno igo8 i tomtom 7.910, pri nahravani videa hrozne sumneni zvuku i kdyz nahravam video beze zvuku, prefleshovano na i900UHHJ3 bezeproblemu, ale zadna vyrazne zmena nenasla, az na to ze mi tedka tomtom ani za pul hodinky nenajde pozici , a igo8 behem par vterin.
    u navodu na fleshnuti je, ze se ma zadat kod *#2470* vyskoci programek "nevypinat zarizeni ze bude 2min aktualizovat" a za 2 vteriny program zmizi. stav nahravani porad mizerny.
    nevite nedko jak presne funguje ten upgrade na fotek ? zkousel jsem mit i zaplou wifi a byl pripojen na inetu. Nemam rozchozene GPRS !!! muze to byt problem ?
    povedlo se to teda nekomu ??

    pote jsem zkusil nahrat rom i900DXIA1PV12M je to teda neofiko, ale tu uz to bylo receno, je vni nahrana touchFlou z HTC , coz neni zas tak spatny.
    ale konece si uzivam ukoncovani aplikcaci pres full verzi taskmanageru. v cz verzi program skocil na pozadi, kdyz se program ukonci pres krizek , a pak nastava situace ze je napozadi nekolik spustenych programu a musim je vsechy ukoncit !!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Připojení na internet si musíš nastavit ručně v položce nastavení,připojení./GPRS/Jinak s ROMkou žádný problém není.Pokud ti špatně nahrává video i bez zvuku se šumem tak je to důvod k reklamaci.ROMka za to nemůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    Vie prosim Vas niekto poradit ako flesovat cez MIRAGE? Stiahol som rom i900DZHK3 + Mirage ale neviem ako dalej. Vopred dik.

    to 211 : da sa cez Grandprix flesnut rovno na i900DZHK3? Alebo musim spravit najprv downgrade na HH1 ako je to na http://www.modaco.com/content/i9x0-o...ings-go-wrong/?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 9 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 03-10-2013, 14:43
  2. Reakcí: 509
    Poslední příspěvek: 07-01-2013, 16:57
  3. Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 22-06-2010, 06:41
  4. Samsung Omnia SGH i900 - Manila 2D - zkušenosti
    Od gashtan v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 15:30
  5. Samsung Omnia SGH i900 - ZAGG Invisible Shield - zkušenosti
    Od lokoj_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 22:35