prosim te kde sezenu novejsi ROM do omnie? ceskou..Původně odesláno od Jarda Lukas
ja mam tu starou UHHH5
dik moc za info..
prosim te kde sezenu novejsi ROM do omnie? ceskou..Původně odesláno od Jarda Lukas
ja mam tu starou UHHH5
dik moc za info..
Ahoj pátelé sice nemám pokrok v romkách , ale podařilo se mi rozkomunikovat Podporu samsungu . Poté co jsem je 2x vyřval telefonicky a cca 6 emailech a vyhrožování ochranou spotřebitelu a podobně začali komunikovat. Bylo mi řečeno že problemy s vypínáním a černou smrtí a pod. Začali řešit s centrálou. Takže Vás vybízím poprudte je taky treba to pomuže naš problemy rychleji vyřešit![]()
![]()
![]()
ano, to znám. Když někdo prudí a prudí, taky ho odbydu tím, že to řeším i když řešit nechciPůvodně odesláno od aquastorm
![]()
BUDU JE PRUDIT KAŽDÝ DEN MIN 2 EMAILY A UVIDÍME JÁ MÁM ČASU DOST![]()
![]()
![]()
Nemate niekto link na najnovsiu cesku rom?
Ahoj tak z tohodle umřete![]()
![]()
Psal jsem na samsung o problemech s vypínáním při dobíjení o černé smrti a o tom jestli by se gprs nemelo při neaktivite odpínat a toto je odpověd .
dekuji, ze jste se obratil na zakaznickou linku Samsung Electronics.
Telefon byl testovan, zde zasilam vyjadreni.
1.Behem nabijeni by se nemel telefon vypinat automaticky. Doporucujeme zkontrolovat nabijeci kabel . Pokud bude i nadale trvat zavada, doporucujeme spustit "Hardware reset". Spustit nasledujicim zpusobem v menu / nastaveni / system.
2. Doporucujeme zkontrolovat kolik aplikacii Vam bezi v pozadi, protoze v extremnich pripadech se muze stat, ze v pripade malo volneho mista v pameti, se system zasekne. Pres spravce uloh si muzete zavrit nepouzivane aplikace.
3. Ano, Gprs se automaticky nevypina je to bezne pri os. Windows Mobile. Jestli chcete Gprs (datovy prenos) pri nepotrebe vypnout, kliknete na ikonu na plose, a tam si vyberte moznost "odpojit".
Máte –li jakykoliv dalsi dotaz, kontaktujte nás na bezplatné zákaznické lince 800 – 726786
S pozdravem
Ladislav Varga
Samsung Electronics.
to aquastorm:
Tak tomu říkám diplomatická odpověď![]()
taky jsem měl problémy s nabíjením - ale to jen s původní CZ ROMkou. Pak jsem ji flashnul a problémy s nabíjením přestaly. Teď jedu asi 3 dny na této ROM
http://www.vitaln.com/ehalos/omnia/
a zatím si ji nemůžu si ji vynachválit. Sice je to custom ROM ale jede naprosto stabilně a rychle - s minulými ROM se vždycky při nainstalovaní všech mých dodatečných aplikací vyskytnul nějaký problém, teď je všecko OK a dost rychlé. Sice tam chybí Google maps a Opera mobile ale je tam odkaz na původní CABy.
Nějak jsem sice moc nepochopil tu Sleuth255 úpravu /asi by mělo být něco na kartě ale kde to vzít nevím/ ale nepotřebuju to takže neřeším.
Zatím teda moc velká spokojenost.
neviete kde zozezeniem SK rom?:?:
sk rom nie je.
este jedna otazocka, ktora romka je podla vas stabilna a rychla, proste cool![]()
A najnovsia cz rom? Da sa aspon niekde zohnat sk T9 pre Omniu
edit: flesoval s Vas niekto na ang.rom? Viete mi povedat ktora je najlepsia a co je v nej nove alebo lepsie?
Zdravím, existuje nějaký program na kompletní zálohu aktuální ROM z telefonu?
L.
skusal niekto s vas tuto rom DTHJ5? Je dobrá?
Zajímalo by mě jestli má někdo českou rom připravenou na flashnutí, klidně i starou. Jde mi o českou lokalizaci, chtěl bych jí převést do novější romky.Zde je návod na dump romky, pokud by se někomu chtělo to zkusit http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=274344&view=findpost&p=9259 83 "jen malá poznámka,uvedené příkazy pište bez CODE"
mam dotaz jak dostat do Omnie 16GB s EN jazykem Cesky jazyk?Nasel jsem na foru modaco.com navod ale nak to z toho nemuzu pochopit,poradte nekdo.Kdyztak icq - 322715244.Dekuju predem