Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: HTC Touch Diamond - problém - připojení k Windows Vista přes BT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj , hledal jsem celkem dlouho ,ale nenašel sem... :-(

    Mám visty, takže musím používat centrum zařízení windows mobile. to by bylo v pohodě. Připojení přes kabel - bez problému. Ale jak to mám řipojit přes zuba? Netuším. v mobilu mám modrej zub zapnutej, a viditelnej pro ostatní zařízení. pak v centrum zařízení windows mobile - nastavení mobilního zařízení - nastavení připojení povolit připojení k jednomu z portů bluetooth a pak ok.Ale nic :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ještě doplňující otázka: Abych nezakládal novej topic - která Rom je podle Vás na diamonda nejlepší. Díky za odpovědi

    PS: koukal sem se po týhle : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411707
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To opravdu nikdo neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ZABITE MĚ...
    Po přečtení uživatelské příručky a pročtení celýho fóra sem to chtěl zaablit... Ale nedalo mě to a vrtal sem se v tom prostě dokuď to nevyřeším. No a zakopanej pes byl v mojí blbosti - doslova... První krok byl - spárován přístroje - vše probehlo dobře. Potom nastavení windows mobile centrum - povolit přes bluetooth. Všechno přesně tak jak má bejt. Tak proč se mě t osakra nechce spojit? No a tady je ta moje blbost. Já sem pořád čekal ,že se to samo připojí... No jo ,ale to co sem kdysi dělal automaticky sem taky automaticky požadoval. Nenajel sem do programu a nedal jsem spustit active synch a připojit přes bluetooth... čekal sem ,že se to udělá samo...Prostě jak sem napsal...
    ZABITE MĚ...

    Tímto se velmi omlouvám všem, že jsem tady otravoval s takovou ptákovinou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    me se to pripojit nedari porad. Mam ovladace k BT od Toshiby. Nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ono napsat takovouhle větu "mě se to nedaří připojit pořád" je celkem nic neříkající... Tak začneme popořadě.

    1, spárování mobilu s PC - Nastavení , komunikace, bluetooth zap
    2, Nastavvení - bluetooth , přidat nové zařízení a najdeme naše PC, připojit a zadat heslo - to samé zadat v PC. Tapnout na ono zařízení a zaškrtnout Active Sync
    3, V PC. Start - ovládací panely - bluetooth. najedeme na naše zařízení (Diamond) a vlastnosti, záložka služby - Active Sync bluetooth device zaškrntnout (mám zaškrtlý všechny služby)
    4, Centrum zařízení windows mobile najet na naše zařízení, který už máme předtím spárovaný přes USB (diamond) - nastavení mobilního zařízení - nastavení připojení. Všechno zatrhnout připojení tohoto počítače - automaticky, Povolit připojení k jednomu z následujících portů - Bluetooth
    5, V Diamondu - Start - programs - Active sync (dal jsem si ho do TF3D do programů) - nabídka - Připojení portem Bluetooth
    6, hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    zasadni problem vidim v tom ze se nechc telefon sparovat. Resp. totu volbu bt od toshiby mi nenabizi. Jediny co jde tak je posilani souboru a to je vse. Jediny co mi nabizi ten soft od toshiby je pripojeni k netu pres bt. Jinak v ovladacich panelech zadny bt nemam, mam pouze ikonu u hodin
    Nejde sehant jiny soft na synch, na styl pc suite od nokie, kde vse fungovalo napoprve a bez problemu. stacilo kliknout na ikonu a bylo....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A když na ni klikneš ,tak máš v možnostech povolit zařízením Bluetooth vyhledání tohoto zařízení?? Ale asi jo, vzhledem k tomu, že soubory Ti posílat jdou. A potom v záložce zařízení máš tam nějaký zařízení nebo ne? zkus udělat nějakej Print screen a poslat ho sem. takhel je to težký...

    A ještě jedna věc - kdesi sem tady četl, že je potřeba odinstalovat Nokia pcsuite... že to dělá neskutečnej bordel v portech...
    jinak s tím softem - nanic sem zatím nenarazil a tady to je celkem dobrý - jen umět pracovat s komplem a připojit se,....:bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    par screenu: nejvic me zarazi ta nabidka kde se vytvari nove spojeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No tak ty okna vypadají celkem záhadně.

    Moje screeny:


    Opravdu to nechápu. Tobě to ani nenabídloten active sync - máš ho povolenej v HTCčku?

    TF3D - nastavení - nabídka . zařízení bluetooth - vybereš svůj PC (Tady už nevím jestli ho vůbec máš...) - zatrhnout ActiveSync.Ale jako jinak fakt netuším jak se dělá s Tvým bluetooth systémem na PC... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    takze jsem odinstaloval ty ovladace od toshiby a nechal wokna si nainstalovat svoje a uz to slape
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    No veru s tym Bluetooth je to zlozitejsie ja mam tiez Toshibu a sice sparujem telefon z PC v telefone ale v PC sa mi to nedari aj ked uz mi vypyse ze je pridany nenaviaze spojenie..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    zkus to jako ja, odebral jsem ve spravci zarizeni bt a pak jsem nechal nainstalovani ovladucu na woknech (ty od toshiby jsem neinstaloval) a funguje to!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak toshiba má podle všeho fakt nějaký divný ovladače a nebo s tím prostě neumíme pracovat my :-) Ale aspoň, že jinak to funguje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 08:43
  2. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 17:40
  3. HTC Touch Diamond - modem pro Windows Vista (USB)
    Od Vikosound v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 11:22
  4. HTC Touch Diamond - Sdílení internetového připojení PC přes ActiveSync (USB)
    Od blahy_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 17:58