Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: česká T9 na ENG verzi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    29

    Zdravim, chtěl bych se zeptat zda-li někdo nevíte o nějaké aplikaci ktera mi "zařídí" českou T9 v ENG verzi WM 6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402121&highlight=T9+Input+14+Lang uages
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    nazdar nenaslo by sa niekde aj T9 ale SLOVENSKE
    diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    53
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    ja sa pripajam k ziadosti o slovensku t9
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Někde jsem už psal o radu,ale bez odpovědi.
    Tato aktivace CZ T9 do ostatních klávesnic se musí udělat i v případě,že mám HD ve verzi CZ ? Myslej jsem ,že v CZ verzi HD již bude CZT9 obsažena,nebo že to stačí někde nastavit,ale jediná klávesnice,kde mi CZT9 funguje je ta od Sunnysoftu.
    Mám tedy použít tento cab,nebo to v té české verzi je někde volba na zapnutí a přiřazení i do ostatních klávesnic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Pokiaľ ja viem, tak tá voľba je jedine tam, kde už píšeš text, klikneš na tú šipku na výber klávesnice a tam si vyberiešj jazyk. Aj keď ja mám slovenskú verziu a tiež tam mám len Ang, NEm, Fran tuším. Jedine šťastie niekedy je, že Win mobile sa dá dopĺňať, inak by ma vo véééľa veciach mrzelo, že tieto veci niesú dotiahnuté.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    cize to znamena ze aj ked si kupim slovensku verziu, tak ta neobsahuje slovensku t9? aj tak si ju budem musiet niekde stiahnut????
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Tak tak. Ja som ju tam nemal a slovensku verziu mam :-( Ono to je možno tým že je to nové zariadenie a tie T9 možno niesú otestované ak nejaké sú.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Nejdříve jsem měl radost,že někdo udělal aktivaci pouze CZT9 (ta od Bennyho),ale pak jsem ji vyzkoušel a kompletně mi domrvila klávesnice,teda jen pokud byla zapnutá CZT9.
    Takže nebrat. Naopak ten klasický balík 14 T9 funguje jak má.
    Pro ostatní: Ano je to opravdu tak,pokud si zakoupíte HD v CZ,SK verzi,tak CZ T9 vám bude fungovat pouze v klávesnici od Sunnysoftu. Pokud ji budete chtít i v ostatních klávesnicích (třeba v té telefonní),tak si budete muset tento balíček T9 doinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    nikomu sa nepodarilo zatial naist tu slovensku verziu???? a tie t9 staci hladat na akykolvek windows mobile 6.1 alebo specialne pre HTC touch HD ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Podle velikosti souboru se jedná pouze o jednoduchý aktivační patch. Slovníky už jsou v ROM.A to v CZ,SK tak i EN.
    Někde jsou i postupy jak to zprovoznit pouhou úpravou v registrech.
    Ale mluvím zde pouze o těch 14 jazycích. Jak je to se slovenštinou bohužel nevím.
    Ale jestli ti SKT9 funguje s klávesnicí od Sunnysoftu,která je ve CZ,SK verzi,tak to musí jít nejak zprovoznit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    no ja zatial este touch hd nemam ale je to u mna dost rozhodujuci faktor lebo som zvyknuti pisat hlavne cez t9
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    inac nasiel som nejake t9 , ibaze neviem ci to bude fungovat aj v touc HD
    http://melgurth.ovh.org/index.php?page=downloads alebo toto http://depositfiles.com/files/j4y8xzjtw
    Niekdo to skuste a napiste ci to ide
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Když si stáhneš z "XDA" patch "T9_Input_14_Languages_Update", tak je tam i Slovenština. Po aplikaci tohoto patche v HD mě funguje CZ T9 bezchybně, slovenštinu jsem nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. X1 a česká WM6.1
    Od Márny v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 21:43
  2. Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 13-06-2008, 15:51
  3. česká T9 na WM6
    Od notwist_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 15:47