Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC TyTN II (Vario III, Kaiser) - jak nastavit MMS na WM6.1 pro T-Mobile?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Ahoj,
    potřebuji poradirt s nastavením HTC TyTN II (Kaiser) - MMS na WM 6.1 - u T-Mobile. Jelikož jsem změnil operátora, chtěl bych vše nastavit. Použil jsem nastavovací cab odsud a vše funguje ok. Pouze MMS mi nejedou. Při manuálním nastavení jsem zkončil na stránce 16 ze stejnho linku. Nemám zde možnost MMS. Pokud někdo má nastavovací .cab soubor pro WM 6.1 nebo poradí jak donastavit v samotném sms nastavení budu vděčeň.

    Díky Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Co třeba toto...od Tomuly.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Ten soubor je : www.ce4you.cz a nemá příponu ... Co je to za soubor? Mam mu udělat příponu .cab nebo něco jiného?
    EDIT:
    Aha už jsem to zjistil, po otevření v texteditoru ... stačí udělat příponu .pdf

    EDIT II:
    Ani jeden návod mi nepomohl, protože v ppc nemám možnost "Možnosti zpráv MMS". Pro bližší pochopení přikládám snapshot.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304791_psnap000_RL9W.jpg 
Zobrazení: 58 
Velikost: 67.3 KB 
ID: 9472   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304791_psnap001_C8sI.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 73.8 KB 
ID: 9473   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304791_psnap002_83nC.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 113.7 KB 
ID: 9474  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zazalohuj si data a proved Hard Reset zarizeni. Nastaveni MMS by se tam melo objevit. Nez to overis, nic do zarizeni neinstaluj ani neobnovuj. Pokud se neobjevi, premyslel bych o zmene ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Tak ani to nepomohlo ... Buď budu muset zvolit jinou rom, nebo to nějak nastavit ... pokud to jde. Takže pokud někdo víte jak pvlivnit tohle nastavení budu rád za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    V zařízení nemáš zřejmě originální ROM a tu kterou tam máš neobsahuje MMS Composer. Pokud ti tvá ROM vyhovuje zkus na xda.developers stáhnout arcSoft MMS composer a nainstaluj a problém by měl být vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    28

    Start->Settings->Connections->Connection Setup
    Vyber Country: Czech Republic a Operator: T-Mobile
    Chvíli počkej a vše se nastaví samo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    V zařízení nemáš zřejmě originální ROM a tu kterou tam máš neobsahuje MMS Composer. Pokud ti tvá ROM vyhovuje zkus na xda.developers stáhnout arcSoft MMS composer a nainstaluj a problém by měl být vyřešen.
    Super. Tohle pomohlo. Sice se mě v chatu ukazují jen příchozí mms a odchozí ne, ale to až tak moc nevadí ...

    Děkuji.

    Pokud má někdo podobný problém přidávám MMS Composer ke stažení.
    PS: Po nainstalování je nutný soft reset.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-11-2008, 22:15
  2. HTC TyTN II (Kaiser, Vario II) - Skype
    Od pavelikk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 21:04