Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Velikost tlačítkových a kontextových menu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Vypnul jsem TouchFlo a zůstal mi po něm problém. Všechna vyskakovací menu (soft tlačítka, kontdextová) jsou obrovská. V landscape módu se ani nevejdou na obrazovku. Ví někdo, jak se dá velikost zmenšit na normál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Doufám že je to ono - Nastavení - TouchFlo - podpora velké start nabídky (enable large Start menu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Není. To je zvětšení hlavní "windows" nabídky (symbol oken vlevo nahoře). Já mluvím o menu ze spodní lišty a kontextových - např v mobipocket readeru vybereš text a podržíš stylus - vyskočí okno co s tím dělat. Místo normálního písma je to kravsky veliký. Je to systémová věs, je to tak u všech softů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    To sa nastavovalo v registroch - robil som to na Diamonde ale už neviem tú cestu - prelúskaj fórum o Diamonde - typy a triky tam som to videl.
    Upravujem - už som to našiel
    Samozrejme si predtým musíš nainštalovať TotalCommander

    How to change system and context menu font size?

    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\gwe\menu\popfnt
    and change the value for the "Ht" entry to "1000" decimal (from 1200)

    Mne sa ako optimálna veľkosť zdá ešte 900 - nižšie by som nešiel

    Hodne zdaru:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Dík, to je přesně ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    148

    Také děkuji za důležitou informaci. Možná někomu ušetřím čas, když doplním že po té úpravě registru je potřeba zařízení restartovat

    Citace Původně odesláno od janox
    Mne sa ako optimálna veľkosť zdá ešte 900 - nižšie by som nešiel
    Zkoumal jsem to pečlivě a pokud chcete mít to písmo stejné jako písmo ve Start menu (nezvětšeném přes TouchFLO), budete muset dát tu hodnotu až na 800 :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:11
  2. HTC HD - velikost MMS nad 300 kB
    Od Peter Kamenský v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-03-2009, 06:34
  3. WM5 - odchytavani kontextovych klaves
    Od Buthrakaur v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 19:15
  4. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 22:21