Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 75

Téma: E-TEN V900 - Obecné zkušenosti, tipy a triky...

  1. #31

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    co je EDR a A2DP u Bluetooth a má oboje E-Ten V900
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Vibrace pri tapnuti na displej

    Shanim aplikaci a nebo nejaky navod jak nahradit zvuky vibracemi pri tapnuti stylusem na displej.
    Uz jsem prohledal co se dalo, ale vsechno co jsem nasel nebylo pouzitelne pro E-ten V900.
    Stacily by vibrace aspon na klavesnici
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Veselé Vánoce přeji Všem.Chci se zeptat zda-li máte v V900 funkci ZoomSMS která je i uvedena v manualu.Měla by se nacházet v NASTAVENI/OSOBNI/TELEFON/a dole by mělo být (zkušební) software a tam oznacit funkci ZoomSMS (je to tak u všech Etenů).Já ji tam prostě nemám.Všude kde V900 prodávají tak tam tuto fukci mají uvedenou.A ještě jsem chtěl udělat HardReset dle návodu(power+stylus(SR),zmáčknout,stejně obě pustit a držet tlačítko ukončení hovoru)asi po 25 pokusech jsem to vzdal.Máte s tím nějaké zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    S tim zoom sms ti nepomuzu, protoze tam nic neinstaluji po resetu. Ale ten reset je jinak:
    uddelej soft reset a pri nabehnuti oranzoveho loga stiskni tlacitko nahravani(zaznamniku). objevi se ti ta nabidka a dale si uz poradis.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Ta aplikace tam podle mne neni, ale zde si ji muzes stahnout,jen nezapomen zrusit v nastaveni Scenarios zalozku pro profily, protoze ta ve win 6.1 nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Jak Vám fotí V900.Taky máte fialové šmouhy(fleky) při použití blesku u fotek a videa?Na jiném foru jsem četl že to může bít blízkostí blesku vedle čočky.Já si myslím že tou blízkostí to nebude (u M700 je vzálenost stejná a tam je to v pořádku) ale asi tím že pod krytem blesk a čočka nejsou od sebe řádně oddělené.Zkoušel jsem ve tmě zapnout kameru a blesk jsem zakryl , na černém display se objevila fialový flek,který je pořád na stejném místě, tak asi dochází k osvětlení čipu někde pod krytem.A v šeru bez blesku jsou fotky nepoužitelné.Mám ještě M700 a ta při 2Mpx fotí lepší i bez blesku což mě u V900 dost mrzí za ty prachy.Jaké máte zkušenosti?Možná je to na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Mam naprosto stejny problem a po novem roce ho reklamuji pro spoustu zavad, ktere ma. Technicka podpora je dle prodejce nulova a pokud zavady neodstrani, odstupuji od kupni smlouvy.

    Zde je seznam zavad , otestujte prosim jestli se tyto zavady vyskytuji i u vaseho pristroje.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    34

    Jo tlačítko pro zapnutí musím někdy zmačknout i třikrát, jinak až na ten foťák zatím vše v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    - zadni kryt temer nedrzi, pri vytahovani s drzaku v aute dojde k jeho zesunuti
    Kryt jde velice snadno sundat, ale ještě se mi nestalo, že by se nedopatřením sundal.
    - prijmout hovor pri hansdfree to je leoterie
    Spočátku velký problém , chtělo to u mne chvilku cviku. Po pořízení sluchátek Calypso SP už není problém.
    - obcas nereaguje tlacitko pro zapnuti ( nutne stisknout nekolikrat opakovane)
    Ten samý problém.
    - pri pouziti zamku obcas schazi zalozka pro odemceni, nekdy to konci resetem
    Ještě se mě nestalo
    - ruseni MP3 pri zvoleni Bluetoth, obcas pomuze vypnuti a zapnuti MP3 prehravace
    Nepozoruji. Nahradil jsem WMP player za PocketMusic. WMP nebyl schopen fungovat v režimu " Bezdrátová stereofonní souprava" Bylo funkční jen jedno sluchátko a druhý bylo hluchý....Po nastavení HF vše fungovalo, ale nebylo možné player ovládat.....
    - radio celkem slaba citlivost ve srovnani s SE P1
    Nepozorval jsem. V místě kde jsem radio používal nebylo třeba antény.Radio hraje čistě bez šumu a rušení...
    - modre šmouhy při focení a videu s bleskem
    Abych pravdu řekl jednou jsem fotoaparát vyskoušel.Jinak tato funkce není pro mne důležitá, klidně bych ji oželel. Na foto a video mám jiný přístroj.
    - pri hovoru spatne slysim protistranu, zvuk chrasti
    Vše čisté jak jen s telefonem,sluchátky. Není problém.

    Naopak u mne se projevilo dvakrát, že jsem nemohl vzít příchozí hovor. Telefon po zmáčknutí klávesy pro příjem ......zamrzl. Pomohl soft reset. Až se prý závada opět projeví, nemám nic dělat, a poslat na reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Diky za odpoved. Vetsinu problemu by asi vyresila aktualizace ROM, ale psal jsem na e-ten a zatim mi neodpovedeli a dle prodejce neni technicka podpora dostupna. Taky je spatne, ze z duvodu nedostupnosti dig. vysilani je pro rusaky tento model nezajimavy a tak vlastne ani oni co tvori vetsinu odladenych ROM nelze ocekavat od nich nejakou techn. podporu.

    Muzes jeste proverit prvni 4 body ze seznamu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    - Joystik pri potvrzovani odskauje o polozku vys a nebo niz, takze lze tezko odhadnout co se nakonec podari zvolit (obcas se i trefim, ale jen obcas)
    Jde opravdu velice lehce, ale potvrzování je u mne bez problému,jen si musí na to člověk zvyknout. Při potvrzování je třeba se "soustředit" jelikož nemá aretace a pohyb je ve všech směrech neomezen. A tendence že člověk nevědomky "tomu" dá trochu jiný směr.
    Ale jinak s ním nemám až tak velký problém.

    - synchronizace s XP se chytne jen s Today obrazovky, pri zruseni zalozky povolit rozsirene sitove sluzby po restartu dojde k odpojeni GSM modulu
    Na stolním PC s XP Home, po přeinstalaci "Active", je již vše v pořádku a funguje to. Puvodně jsem se nemohl vůbec připojit a telefon to nenašlo. V XPčkách to ale používám opravdu minimálně (proto nemohu podrobněji referovat a momentálně jsem mimo domov.Takže vyskouším až budu doma). Hlavně v notebooku (Vista), zde vůbec žádný problém....
    - pri zvoleni profilu ticho a pripadnem restartu (napr. zaloha dat backupem) a po nabehnuti pristroje a naslednem zvoleni profilu hlasite, zustava telefon stisen a tak nezvoni, je nutne stylusem zesilit. Take dojde ke zruseni prirazeneho tonu ke stylusu. To je taky nutne opet nastavit v nastave zvuku.
    Teď jsem to pro zajímavost vyskoušel, a žádný problém co popisuješ není.
    - DVBT tuner to je tragedie a je temer nepouzitelny, vecne se v rucnim rezimu seka a dochazi k padani aplikace (v Praze i v Brne) nepomohla ani aktualizace
    U mne je tragedie, že v místě bydliště ještě není až tak dobrý signál. (Chytím jen ČT1,ČT2). Na chalupě (paradoxně ještě dál od vysílače), chytím vše. Už i připravované Barandov, Prima2.....

    Snad ti to trochu v rozhodování pomůže..............a hlavně at to to dobře dopadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    U mne je problem v tom, ze to dela i po hardresetu bez instalace dalsich aplikaci. Takze problem je v samotnem pristroji. Muzes zjistit jakou mas ROM? (toto info najdes po restartu zarizeni na e-ten pozadi na hore. Jeste jednou diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    V900 VER B13 CSY 060 0323


    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    Jde vam zapnout pda tlacitkem fotoaparatu? Dlouho jsem se divil ze se tel porad zapina a az dnes jsem to zjistil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    25

    Dej start/nastaveni/system/power a zaskrkni zamek kl.
    Ted uz to zapnes jen tlacitkem na zapnuti,jinak to zapnes skoro kazdym tlacitkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 21:18
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 09:43
  3. E-TEN Glofiish V900 DVB-T - zkušenosti, tipy a triky...
    Od fps_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 08:55
  4. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  5. E-TEN X600 - obecné zkušenosti, tipy, triky...
    Od scerba v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 17:34