Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 75

Téma: E-TEN V900 - Obecné zkušenosti, tipy a triky...

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Prosím o návod pro "blbečky", jak mám naladit digitální TV. Vůbec se mi to nedaří, ale možná dělám něco špatně. U nás (Poděbrady) máme signál na vysílač Praha-město, ale zkoušel jsem ladit i v Praze a nezadařilo se mi naladit vůbec nic. Chci mít jistotu, že to dělám správně...

    Jinak nikde se to neuvádí, v příslušenství je i ochranná fólie na displej a manuál je pouze přiložen na CD. Oceňuji plastový / pogumovaný zadek přístroje, kdy je zcela odolný proti poškrábání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od fps
    Prosím o návod pro "blbečky", jak mám naladit digitální TV. Vůbec se mi to nedaří, ale možná dělám něco špatně. U nás (Poděbrady) máme signál na vysílač Praha-město, ale zkoušel jsem ladit i v Praze a nezadařilo se mi naladit vůbec nic. Chci mít jistotu, že to dělám správně...
    v mobile TV playeru zadáš ruční vyhledávání pak upřesnit výběr šířky pásma je 8M a výběr frekvence 730MHz, 674MHz a 634MHz to jsou frekvence na kterých v praze jsou všechny programy pak zmáčkneš přidat pak zmáčkneš použít a čekáš až se programy naladí pak jsem napiš jestli se ti podařilo naladit 730MHz a 674MHz mně to padá a nejde naladit naladit mi jde jenom 634MHz kde je nova a prima
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Proběhne vyhledávání a nic to nenajde, program nepadá. Nic to nenajde ani v Praze na Černém Mostu. Začínám mít pocit, že to nefunguje. Vlevo nahoře to neukazuje žádný signál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Commando
    Proběhne vyhledávání a nic to nenajde, program nepadá. Nic to nenajde ani v Praze na Černém Mostu. Začínám mít pocit, že to nefunguje. Vlevo nahoře to neukazuje žádný signál...
    já to skoušel na vinohradech kde mam signál naplno a v letňanech tak poloviční a najdu jenom tu novu a primu ostatní frekvemnce mi to padá ale když máš bez signálu v levo nahoře tak nic nemůžeš naladit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    3

    Jak na DVB-T jsem napsal v tomto vlaknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Uz jsem rozhodnuty, ze jsi koupim tento model take. Jen jeste cekam, jake + a - se pri pouzivani v praxi objevi. Mel bych dotaz. jak na tom je s pameti RAM. mel jsem 500+ a tam to byla tragedie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od rady4
    Uz jsem rozhodnuty, ze jsi koupim tento model take. Jen jeste cekam, jake + a - se pri pouzivani v praxi objevi. Mel bych dotaz. jak na tom je s pameti RAM. mel jsem 500+ a tam to byla tragedie.
    co bylo na 500+ tragické z paměti RAM malá kapacita? u V900 mi připadá dostatečná mohu srovnávat z předchozími PDA HTC Touch Cruise a ASUS 535
    zatím samé plusy i když co mi vadí ale jde o zvyk že když přehrávám hudbu a krátce zmáčknu vypínač tak se vypne i hudba což u předchozích PDA hudba stále hrála dá se to řešit buď zamknutí PDA a nebo počkat až se samo vypne a hudba pak normálně hraje a trochu jsem více čekal od kvality natočeného videa i když je lepší než u předchozích mích PDA co je dokonali tak displej a co jsem taky hodně rád že je pogumovaná zadní část jako HTC Touch Cruise což jsem před koupí nevěděl


    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    500+ mela RAM64MB a kdyz jsem mel spustenou navigaci, tak se to obcas seklo.iGO 2008 neslo spustit vubec. Ze bych vzal hovor pri spustene navigaci, tak to ani nahodou. Co zadni kryt od baterie drzi dobre?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od rady4
    500+ mela RAM64MB a kdyz jsem mel spustenou navigaci, tak se to obcas seklo.iGO 2008 neslo spustit vubec. Ze bych vzal hovor pri spustene navigaci, tak to ani nahodou. Co zadni kryt od baterie drzi dobre?
    V900 má 128 MB RAM, 256 MB ROM a žádný nedostatek paměti jsem nezaznamenal a kryt na baterku drží pevně zatim žádný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Diky za odpoved, uz je V900 na ceste ke mne domu. Zitra bych ji mel mit doma. Se tesim jak maly kluk a to jsem prohlasil po spatne skusenosti s 500+ ze uz zadny e-ten nekoupim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Tak uz ho mam doma Prekvapil mne svou velikosti a lehkosti. Myslel jsem, ze bude vetsi :O . Design super, jen kryt baterie mohl drzet lip.Prislusenstvi pusobi na pohled kvalitne. Jdu instalovat a testovat, pak napisu dalsi postrehy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Takze pisu prvni poznatky:

    - joystik je volny a lze jim do stran ovladat celkem spolehlive, horsi je to ale s potvrzovanim kdy pri stisknuti joy odskoci na dalsi polozku
    - zadni kryt baterie jde lehce sundat, ale jak takz drzi
    - pri zapnuti IGO 2008, MP3, spadne volna pamet na 4,5MB (vsechny aplikace byly pred tim uzavreny)

    - pri prijmuti hovoru je nepatrne spozdeni asi 0,5s coz je lepsi jak u predchozich PDA


    Postup pro hard reset u V900 je:
    kratce podrzet power+reset/stylus a pak pustit. Po naskoceni uvodni obrazovky zmackni a drz leve tlacitko od zaznaniku, pak jen uz potvrd, ze chces provest hard reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    25

    Nevi nekdo jak pridat do pocasi vice mest?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Bluetooth stereo handsfree

    Dobrý den, jakou soupravu by jste mě doporučily k tomuto komunikátoru ? Již jsem jednu koupil a byly zde problémy. Nešlo vyzvánění příchozích hovorů do sluchátek, ale normálně do telefonu. S druhou, půjčenou bylo to samé, ale navíc nešla poslouchat hudba z wmp. Je nějáká souprava podle výrobce kompatibilní s tímto mobilním komunikátorem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    to by mne taky zajimalo a ňákou pořádnou, mněl jsem před tim od jabry a několikrát deně jsem jí musel nabýjet, jestli vůbec ňáká pořádná existuje
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 21:18
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 09:43
  3. E-TEN Glofiish V900 DVB-T - zkušenosti, tipy a triky...
    Od fps_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 08:55
  4. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  5. E-TEN X600 - obecné zkušenosti, tipy, triky...
    Od scerba v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 17:34