Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - HW klávesnice - diakritika přes tlačítka (CAB)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Vzhledem k tomu, že se podařilo vyřešit zadávání diakritiky pomocí klávesnice, tak toto odděluji od původního tématu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od Milan_B
    Tady je další možné řešení.
    Nezkoušel jsem.
    Já zkoušel a funguje skvěle!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tak to naboří tlačítka hlasitosti, ale je jinak funkční. Autor pracuje na opravě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    No jo, toho jsem si vůbec nevšiml. Tohle přesně dělá i když se povolí HW klávesnice v InterWrite překladu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    mně toto počeštění nefunguje ve formulářích na webových stránkách otevřených v Opere 9.5 built 1522 (v IE funguje bez problémů:|) dodávané T-Mobilem s ROM 1.69.113.8 CSY. v adresním řádku Opery se po stisku SYM objeví český znak, ale ve formuláři se u znaků, které mají českou variantou se znak smaže. u znaků "bez češtiny" se objeví klasicky tabulka symbolů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Ano, problém s formuláři v opeře potvrzuji, nicméně nejsem schopen s tím nic udělat, jedná se o chybu Opery. Z důvodu nezávislosti počeštění klávesnice na zvolené softwarové klávesnici používám pro vložení českých znaků schránku a můžete si zkusit, že pokud se ve schránce nachází znak s diakritikou, do formuláře v Opeře se prostě nic nevloží. Řešením by bylo vytvořit novou softwarovou klávesnici, kterou by potom jednoduchá aplikace běžící na pozadí vždy aktivovala v případě překlopení displeje do režimu na šířku, a prostřednictvím této klávesnice realizovat posílání znaků systému, ale pak by zase nebylo v režimu na šířku možné použít jinou softwarovou klávesnici (pokud byste chtěli zároveň podporu zadávání českých znaků). Na druhou stranu o této možnosti uvažuji již delší dobu, protože by se tím zároveň vyřešil problém nefunkčních tlačítek pro ovládání hlasitosti, která by nefungovala pouze v režimu na šířku - v režimu na výšku by bylo vše ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    26

    Tak jsem dnes vyzkoušel.
    mimo problemů s hlasitostí a hlavnĕ s operou což mĕ mrzí protože tam čestinu využiji nejvíce.
    se mi vyskytl problem s požitím schránky zkopíroval jsem do ní text pak jsem psal s použitím tohoto programu česky
    chtĕl jsem vložit text,ale místo toho mi to vložilo poslední písmeno s háčkem co jsem psal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    dneska se mi dokonce nefunguje tato "čeština" vůbec nikde, přestože aplikace Mobilnaut_SYM.exe je spuštěna. po stisku klávesy SYM se otevře vždycky tabulka symbolů. pomohl až reset telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Nemáš náhodou aktivovánu podporu HW klávesnice u SNS lokalizace? Jinak pracuji na nové verzi, bohužel se mne blíží několik zápočtových testů a tak se musím více než programování věnovat učení, ale pokusím se udělat novou verzi co nejdříve to půjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    nevim. jak to poznám? kde se to zapíná/vypíná?
    resp. proč by mi chvíli mobilnaut fungoval a chvíli ne?
    btw: taky se mi mobilnaut_sym přestal spouštět při startu WM (pomáhal jen reinstall) a při pokusu o vytvoření automatického spouštění pomocí zásahu do registrů, sem skončil hard resetem .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Nová verze Mobilnaut SYM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Supeééér, díky moc. Hlasitost jde nastavit jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Díky moc, to vypadá moc dobře - hlavně ta průhledná klávesnice v režimu landscape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    vyzkoušel jsem ji a stále nabořuje tlačítka hlasitosti. A tak když napíšu jediný znak s diakritikou, tak mi to píše, že už jsou to dvě zprávy sms.... tak nevím jestli posílá pouze jednu nebo dvě. To by se mi SMSky krutě podražili kvuli diakritice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    To mi musis vysvetlit preco pisat sms na hw klavesnici s diakritikou:O
    Kazdy fon skracuje sms pisane diakritikou len niektore fony diakritiku pred odoslanim odstrania a tym sa sprava neskrati.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 18:24
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 00:37
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28