Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - HW klávesnice - diakritika přes tlačítka (CAB)

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Řekl bych, že jsi pro svůj dotaz zvolil špatné vlákno, zde se řeší podpora diakritiky při psaní na hardwarové klávesnici, ne T9. Resco Keyboard nepoužívám, nicméně problémy s T9 se vyskytnout mohou hlavně u aplikací třetích stran, výchozí T9 v systému je totiž anglická (i na české ROM) a navíc je zakázána, místo ní HTC integrovalo do systému její náhradu eT9, která podporuje po mírné úpravě registrů i češtinu. Pokud Resco Keyboard nemá implementováno vlastní na systému nezávislé navrhování slov při psaní (nevím, nepoužívám), je pravděpodobné, že nebude fungovat. eT9 se dá zakázat úpravou několika klíčů v registrech a místo ní se pak aktivuje výchozí systémové navrhování slov při psaní známé z jiných zařízení, nicméně protože ROM je anglická a česká lokalizace je od Sunnysoftu, tak toto výchozí navrhování slov bude v angličtině a bez patřičných souborů z české ROM navrhování českých slov nedocílíš. Navíc po zakázání eT9 se na mém zařízení objevily problémy se softwarovou klávesnici od HTC - na žádné z nich nelze pak psát nic jiného než číslice a přepnout do textového režimu se také nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Mám menší dotaz, tahle diakritika od mobilnautu mi funguje všude kde potřebuju, kromě Qipu pro ppc. Tam české znaky nefungují, případně se otevírá jen klasická tabulka symbolů. Je možné tento problém nějak vyřešit? Dost bych o to stál... Díky za případné reakce
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem to na QIP 2112 a diakritika mne při psaní zprávy funguje, nevidím důvod, proč by zrovna v QIPu fungovat neměla. Je sice pravda, že používám novější verzi Mobilnaut SYM, která ještě nebyla uvolněna, nicméně vše mne funguje bez problémů a v implementaci psaní znaků s diakritikou jsem žádné výraznější změny v nové verzi neprováděl. Nová verze pouze přidává několik nových velice užitečných funkcí, jako např. nahrazení tlačítka SMS/MMS za WIN a Email za OK/Zavřít a umožňuje konfigurovat pár dalších funkcí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Na novou verzi se již teď těším
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Já si teda nemůžu pomoct, ale mě ta diakritika v QIPu prostě nejde mám 2112, zkoušel sem ho nainstalovat do zařízení i na kartu, zkoušel jsem i předchozí verzi a tu diakritiku mám taky aktuální... Netušíte někdo čím by to mohlo být, případně co by se s tím dalo dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Tak toto som potreboval . Hlavne ze mi stale nevyskakuje SW klavesnica v opere pri zadavani textu do texboxu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    a jak si to udělal aby ti nevyskakovala pořád?mě to taky otravuje už
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Citace Původně odesláno od kadett-k2
    a jak si to udělal aby ti nevyskakovala pořád?mě to taky otravuje už
    Nainstaloval som si tuto aplikaciu o ktorej sa tu pise Mobilnaut SYM v 2.0
    Ja pouzivam resco keyboard a pri mode na sirku mi teraz nedava ziadnu klavesnicu
    len sa prehodi na Mobilnaut SYM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    ok a jde tam nastavit klávesnice jako tlačítka na normálním mobilu?taková možnost je i ted bez tohohle softu
    nebo v tom resco jestli to jde,to je jedno kde,mě de o to aby me v opeře nevyskakovala ta klvesnice pořad,ale jen když klidnu na tu ikonku klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    v Resco keyboard nieje klavesnica telefonu su tam ale rozne skiny na stiahnutie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Ahojte.Dnes som zistil ze mi diakritika uz nejde po prepaleni ROM na ProVen 2.2
    Proste ako keby som ani namal nainstalovany Mobilnaut.
    Ma niekto podobny problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    tak sem si po čase znovu nainstalovat tuhle "očešťovací" aplikaci a po cca 14 dnech zase odinstaloval. zpoždění reakce klávesnice po vysunutí bylo opět neúnosné škoda
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 18:24
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 00:37
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28