Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Palm Treo Pro a True VGA Hack

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Používáte někdo zmíněný hack na Treu Pro?
    Jestli ano, jak se ten hack projeví na zobrazení?
    Resp. je možné a/nebo žádoucí ten hack používat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslíš něco jako realVGA? Udělej si zálohu a vyzkoušej - pokud bude problém tak HR a obnova to vyřeší? Myslím, že by to mělo fungovat, protože na stejném rozlišení to na Samsungu Lososovi běhalo.

    Koza mi ho nechtěl půjčit, že ho musí vrátit do Sunnysoftu, takže nic nevyzkouším. ops: :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Já to těžko vyzkouším, když Palm Treo Pro nemám.
    Spíš jsem doufal, že by některá dobrá duše věděla - třeba to už někdo vyzkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Už jste někdo dělal HR? Nemůžu přijít na to jak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    U starého Trea to bylo přidržet červený telefonek a k tomu zmáčknout stylusem reset.
    U nového Trea by to podle návodu mělo být stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    19

    HR Treo Pro: Ano, je to skoro přesně tak, už s tím mám své zkušenosti ;-)
    Je třeba sundat kryt baterie, podržet červené tlačítko End a stylem zamáčknout reset. Až se objeví na displeji žádost o potvrzení smazání všech dat, pustit End a dát na ovládacím kruhu dle pokynu "nahoru".
    Pokud je to Treo s lokalizací, proběhne výběr a instalace lokalizace až po dalším soft resetu po HR - asi nemá příliš smysl ihned po HR něco instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Palm Treo 500
    Od michal.brno27 v sekci Palm
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 21:27
  2. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 20:53
  3. Palm Treo WM6 a iGO 6 Plus
    Od Milos Treo v sekci Palm
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 15:44
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 21:09