Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    1

    Zdravím vsetkých majitelou omnie. Som majitelom tohoto pristroja uz niekolko tyzdnou kedze som uplny laik tak by som uvital uzitocne rady. Hlavne ba som ocenil keby mi niekto poradil kde si mozem najst daky soft. na to aby mi fungovala navigacia . Upozornujem ze sa nachadzam na opacnej strane zemegule a tu funguje vraj iba Tom tom, skusal som zo znamim nainstalovat aj starsiu verziu ale nefungovalo to. Aj som hladal po nete ale novsiu verziu som nenasiel. A celkovo som sa snazil precitat a najs dake uzitocne rady ale vela krat som tomu neporozumel. Vopred dakujem za kazdu zrozumitelne napisanu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od martan771
    Zdravím vsetkých majitelou omnie. Som majitelom tohoto pristroja uz niekolko tyzdnou kedze som uplny laik tak by som uvital uzitocne rady. Hlavne ba som ocenil keby mi niekto poradil kde si mozem najst daky soft. na to aby mi fungovala navigacia . Upozornujem ze sa nachadzam na opacnej strane zemegule a tu funguje vraj iba Tom tom, skusal som zo znamim nainstalovat aj starsiu verziu ale nefungovalo to. Aj som hladal po nete ale novsiu verziu som nenasiel. A celkovo som sa snazil precitat a najs dake uzitocne rady ale vela krat som tomu neporozumel. Vopred dakujem za kazdu zrozumitelne napisanu radu.
    Mrkni se na SZ, kterou jsem ti zaslal. Na tento navigační SW je map dost i pro jiné části Země...

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Ahoj všem mohl bych také já poprosit o pomoc při instalování navNiGO8 mi to píše že něco nemůže najít :? dal jsem tam soubour i s tím rozlišením ale nic
    díky moc za rady páč si myslím že ten route 66 není nic moc Díky Dwein
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    no ak tam pisalo nieco ze nevie najst subor s rozlisenim 240x400px tak som sa docital, ze to treba skusit spustit v landscape mode.
    Mne to pomohlo, proste sa spustil bez cohokolvek, akurat ze to uz potom neviem prepnut do normal modu, takze ak navigaciu, tak len v landscape mode (aj tak sa mi zda ako lepsia alt, landmode pre navi)...
    Istotne sa to da vyriesit aj inak, ale zatial by ti to mohlo pomoct...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1

    Omlouvam se, ale nechci zaladat nove tema navigace. Doufam tedy, ze me autor vlakna omluvi. . Muj problem spoociva v tom, ze mi byl dan do ruky telefon Omnia a bylo mi zadano, abych zprovoznil GPS navigaci. Navigace obsahovala dve mapy World map a Baltic and Central Europe(ci nejak tak podobne). Podle navodu jsme se snazil mapu evropy odemknout. Nicmene to neslo, proto jsme se rozhodl, ze skusim preinstalovat pametovou kartu s Route 66 prilozenym CD Route 66 backup. Po uspesne reinstalaci karty, jsém ale zjistil, ze mi mapa Evropy chybi. Hledal jsme dlouho na internetu a nenasel odpoved, kde se k mape dostat. Jen na jedne strance psali o tom, ze by se to melo povezt pres klienta Route 66, ktery byl take na CD. Nicmene pres klienta jsem nasel tuto mapu jen k zakoupeni. Pritom by mela byt u tohoto telefonu zdrama. Takze metoda, kterou jsem nasel asi fungovat nebude. Nevite kde mapu stahnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Když budeš postupovat přesně podle návodu na CD, tak mapy bez problémů nainstaluješ. Vše se ale spouští z PC. Dokonce si můžeš stáhnout na zkušební dobu radary. Prostě ti to dovolí stáhnout jen Baltic Evropu víc ne, takže informace o mapách zdarma je správná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Rowen_ce4you
    Guest

    Zdravim. Mozna vam to prijde blbe, ale mam uplne stejny problem se zakoupenou omnii. Po instalaci route66 z CD pomoci ctecky je v aplikace pouze svetova mapa, nikoliv baltic a central Europe. Muze mi prosim nekdo poradit jak tu mapy dostat zpet a aktivovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Ale to je v pořádku.Jen si musíš také do PC nainstalovat Route 66 sync. Když ho pak spustíš, navede tě to k instalaci mapových a případně dalších podkladů. Jinak tam mapy nedostaneš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Rowen_ce4you
    Guest

    To jsem udelal, ale chce po mne 50 dolaru za Baltic and Central Europe a na CD zadna mapa neni :-(. Navic nevim co se stalo, ale ted kdyz vypnu GSM nemuzu spustit GPS, coz pred tim fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Na CD opravdu žádná mapa není. Její stažení umožňuje ten program na CD. A CD je vázáno na konkrétní navigaci, na konkrétní Omnii. Zaměňovat nelze...Pokud je všechno originál, zkusil bych novou instalaci a před tím od Route totálně vyčistil jak PDA, tak i PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Rowen_ce4you
    Guest

    Uz jsem zkousel nekolikrat HR, vymazal jsem doufam uplne vsechno, ale pri opetovne instalaci route66 uz mne to nezeptalo ani na souhlas s vyloucenim odpovednosti nebo co. Coz je mi divne. Zkusim to teda jeste jednou vcetne instalace route66 sync. Na pametovku mam zrejme jen naistalovat cesky hlas, ze? Ostatni jsou zbytecne. Jeste bych se chtel zeptat, jestli je lepsi vytvorit instalacku na pametovce pomoci instalacniho SW a nebo stac jeni prekopirovat MemoryImage z CD na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Rowen_ce4you
    Guest

    Mapa se proste vyparila a neni. Teoreticky jsem vsechno udelal tak jak to melo byt, ale bohuzel bez uspechu. Nevim, co s tim, asi to pujdu vymenit nebo fakt nevim :-(. Diky za snahu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    16

    Po dvou měsících bezproblémového užívání Route66 se mi objevil problém: po cca 1 minutě od naběhnutí se plikace sama vypne. Navigace se spustí, najde stelity, zadám i trasu, začne navigovat a pak se vypne. Nepomohla ani kompletní reinstalace z CD. S pamětí by problém být neměl, volného místa mám dost, ostatní aplikace vždy uzavřu. Přesto se mi nedaří problém odstranit. Máte někdo podobnou zkušenost?

    EDIT: Po cca 15 dnech problém sám odezněl a route už zase vydrží navigovat až do cíle. JInak si pochvaluju aktuálnost a přesnost zakoupených radarů (zejména v Polsku to využiju téměř na každým kilometru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    73

    daju sa tie radary niekde free stiahnut?
    to Rowen: nedostal si nahodou k mob aj sd kartu na ktorej je route 66 aj s mapou? K mob som dostal instal. cd + sd karu(samsung 1GB) s route 66 + mapa balt.+cent eu. Po vlozeni do mob sa ma spytalo ci chcem pripojit k internetu. pre aktivaciu. Este pred 1 aktyvaciou som obsach karty prekopirovat do Pc, potom spetne nakopirovat na inu kartu a pouzil v inej omnii) A ono to funguje. Pri vlozeni karty a zapnuti mob ti ho naistaluje a k aktivaci map ta popyta o pristup na internet, po povoleni pristupu ti to mapy aktivuje a bude bezat v poho. Ked tak napis poslem ti kopiu ma to 500MB

    http://rapidshare.com/files/174317129/kira.rar tu je mapa balt.+cent eu. Daj vediet ci funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    Zkoušel jsem nainstalovat Route66 našlo to GPS, všechno OK, kartu jsem vytáhnul a píše to Engine intialization error Error code 0x6. Please reinstall the aplication. Co dělám špatně? Paměťová karta tam musí být vložená? Omlouvám se za možná hloupý dotaz, nemám s PDA a navi zkušenosti....mapy se tahají z karty?

    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung Omnia SGH i900 - navigace - fungují hlasové povely?
    Od Pítr_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 15:14
  2. Samsung Omnia SGH-i900 - Budik
    Od lucifer66 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 17:30
  3. Samsung Omnia SGH-i900 - hry
    Od lucifer66 v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 16:15
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 17:38
  5. Samsung Omnia SGH i900 - Programy
    Od satanista v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 12:51