Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: HTC Touch Diamond - Připojení k domácímu Wi-Fi routeru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Dobrý den,
    k domácí bezdrátové síti se připojím (WPA-PSK, heslo), stahování dat Explorerem/Operou však nefunguje. NB i PDA se mi k routeru spolehlivě připojuje, filtrace MAC adres je v routeru vypnutá. Prosím o tip, kde může být chyba, děkuji Paegas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    prideli router IP? .. pingnes na router? ... nema router firewall ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuji za odpověď, WRT 312 nemá zapnutý firewal , že by zrovna Diamond nechtěl s tímto routerem komunikovat, když další dva (FSC n560 a NB HP Pavilion) se s ním datově spojí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    pingneš to připojené zařízení vůbec? co třeba chybné nebo neúplné nastavení DNS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    V přípojné (drátové) části routeru mám DNS nastavené dobře, jinak by mi Wi-Fi komunikace s ostatními nefungovala. V menu routeru se jeví Diamond taky připojený. Ikonka připojení v Diamontu se zobrazuje (connected). Jak pingnout z Diamonta na router nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Z diamonda nepinguj ale z nějakého jiného počitače v síti pingni diamonda jestli to vubec komunikuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A to nastavení DNS doporučuju provést přímo na Diamondu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    ping pro WM zarizeni: http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pocket-ping-v1-6.html

    staci trosku hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    ahoj, me to delalo podobny problem pri pripojeni k siti na skole (eduroam).
    pomohlo, kdyz jsem nastavil v start>settings>zalozka pripojeni>ikonka pripojeni>zalozka upresnit>vybrat site> pak jsem nastavil pripojeni pro programy, ktere se maji pripojovat k netu pomoci tusim sit v praci (ono zalezi, kdyz tu sit nastavujes v sitovejch kartach jestli ju vyberes jako internet nebo jako praci-to tusim, obcas mi to prijde spis nahodne )...
    doufam ze je to srozumitelny v kazdym pripade pokud uz jsi se pripojil mohla by byt krpa tady v tomto vyberu pripojeni programu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    TO thom.s

    Neni zde nutnost pingovat z Diamonda, ale pravda že by se to taky mohlo hodit

    TO Schula

    Dobrý nápad, je fakt že mi toto nastavení pomohlo v situaci kdy se mi zařízení nemohlo připojit pres GPRS/EDGE. Vypadá to jako bouchání priorit připojení.. Jeste jsem na portegeclubu četl , že to někdo vyřešil tím, že smazal nastavení GPRS připojení, pak už to jelo přes Wifinu, dále pak znova reinstalnul GPRS připojení cabem a pak už to děhalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    no je fakt, ze kdyz zmenim tuhle "prioritu pripojeni" (at uz je to cokoliv) pokazde kdyz se do tohoto menu vratim znovu, mam tam vsude nastaveny GPRS Web (i kdyz se mi to normalne pripojuje pres "sit v praci")-takze to nastaveni GPRS do toho celekm zasahuje. v kazdym pripade to celkem casto byva dost zmatecny, nekdy musim nekolikrat menit nastaveni, nez trefim spravnou kombinaci v kazdym pripade, pokud to ukazuje ze jsi pripojeny, a opera ani explorer to neni schopnej pobrat, mohlo by to byt timto...Jeste me napada, ze pokud mas uz nejaky nastaveni vpn, tak se to muze bit-nebyl jsem zatim schopnej poresitjak mit zaroven ulozeny nastaveni vpn a kodovana wifina... v kazdem pripade preju hodne stesti a hlavne pevny nervy, urco budes oboje potrebovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Diamond mi na nechráněném Eduroamu mobile funguje, takže to pingování je zbytečné. Nefunguje na domácí síti s klíčem, přitom se připojí, data ale nejdou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    To jsou tady vsichni z Hnojarny? Me teda Eduroam nefunguje, a ani nevim kde by se tam vyskytoval nezabezpeceny -drive ano, ale ted? :-D

    PS Zkus na domacim routeru vypnout sifrovani, prip. tam hodit jen WEP a pak to zkusit, zda si to bude aspon takto rozumet..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Mi to jede v pohodě na WPA
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    2 Paegas: eduroam je nechraneny?! no,my na medine ho mame urco chranenej... a nevim, podle me, pokud se ti pripoji, a neposila data tak je to urco v te priorite pripojeni v nastaveni, jak jsem psal na minule strance. skoro pokazdy kdyz se chci pripojit k nejake bezdratove siti, tak si to musim nastavit podle toho, jak se pripojuje (internet vs. prace)-(poskytovatel internetu vs. sit v praci)... hodne stesti a pevny nervy
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Android pro Touch Pro a Diamond, GPRS připojení funguje :-)
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 12:27
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-12-2008, 12:18
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 19:15
  4. HTC Touch Diamond - wi-fi připojení - zkušenosti
    Od schula_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 10:09