Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 51 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 762

Téma: HTC Touch HD - obecné zkušenosti, tipy a triky...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    10

    Tak po dvou dnech v podstatě spokojenost. Jenom můj přechod z PDA s Windows Mobile 5 na 6.1 je dost těžký, byl jsem zvyklý na aplikace, které teď na tom novém systému prostě nejdou (třeba TCPMP Subtitle Edition, což mě mrzí asi nejvíc). Jinak ostrost videa v CorePlayeru je úžasná, to rozlišení je znát. Fotit jsem zatím zkoušel jen za hodně špatných světelných podmínek a když se fotil statický objekt, i z nestabilní ruky byla ostrost senzační. Nahrávání videa je ale hodně slabé, včetně kvality zvuku. Ještě mám problémy psát bez stylusu, ale snad to půjde, zlepšuju se
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Atisbusty
    Jeste takova neprijemna drobnost, ktera na Crusiovi fungovala. Pri psani textovek se doplnovalo jmeno, pokud jsem ho psal rovnou do radky Komu. To zde bohuzel nefunguje
    Předpokládám, že to bude stejné jako u Diamonda. Tato vlastnost funguje pouze u HTC Compact Qwerty a PhonePad klávesnice.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak jsem si chvíli, ale opravdu jen chvíli, pohrál a jsem zklamán (bohužel jsem tři týdny vlastnil "ajfouna" a teď přemýšlím, japato, že gigantu jako je majkrosoft trvá tak šíleně dlouho, než vytvoří operační systém podobný tomu, co má "ajfoun". Zvyk je sice železná košile, ovšem kdo si zvykne na ovládání ajfouna prstem, těžce se smiřuje s "nedochůdčem" od majkrosoftu. Ale dosti nářků a zpět k HáDéčku.
    TouchFlo jsem vypnul asi po půlhodině hraní, je sice hezké, ale jakmile se člověk zavrtá, stejně skončí v základu u woken.
    Dotyková klávesnice je pro psaní prstem nevyhovující, dělal jsem sice výrazně méně chyb, než na ajfounu, ale vadilo mi, že se písmenka zobrazovala "pod prstem", takže jsem neviděl, co vlastně mačkám. Nainstalil jsem koupenou klávesnici od Resco a jsem maximálně spokojený.
    Další důvod, proč jsem opustil TochFlo je počasí. Bohužel Touch umožňuje na výběr jen pět nebo šest měst, žádné neodpovídá počasí na Vysočině, takže jsem se vrátil k MarsWare a jeho WeatherPanelu, které mám ještě z dob CE2003 a které bez problému funguje i pod WMkama.
    Takže jsem se nakonec vrátil i k ploše a hned jsem zamázl volné místo nadstavbou kalendáře "Calendar+" a můj oblíbený "PhoneWeawer", bez něhož si už nedovedu telefon představit (prostě jsem si zvyknul, že se telefon v určitou dobu přepne do určitého režimu a v něm setrvá do doby další změny, vše včetně vyzvánění, vypnutí či zapnutí BT a WiFi, zvuků, podsvícení apod.)
    Poslední, co jsem stihl do HáDéčka nacpat, je Batti v.2.2, která výrazně lépe informuje o stavu baterie.
    A teď pár postřehů k instalovaným aplikacím:
    IE jsem (po přečtšní výše uvedených příspěvků) nezkoušel, zato Operu ano. Zarazilo men ale, že při pokusu otevřít čtvrté okno vyskočila hláška: "You have reached the maximum number of tabs". Ač nespíkuji, předpokládám, že opera končí na třetím okně! No, ajfoun jich uměl osm :sarcastic: .
    Zkoušel jsem i hru TeeTer, bohužel kulička občas jela jinam, než jsem nahnul HáDéčko, ale třeba jsem jen rozkalibroval Géčko.
    Tolik prvotní osahání. Večer jdu zkusit stvořit nějaké video, rozhýbat čtečku RSS kanálů a otestovat GPSku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Chlapi mám tri otázky na majiteľov HDčiek
    1. aké číslo ROM máte v tých Vašich HDčkach natiahnuté?
    2. máte to asi všetci iba v angličtine však?
    3. podarilo sa niekomu rozchodiť iGO8 - lebo na tom rozlíšení to vraj nejde ( bez iGO8 ani nesadám do auta aby som nezablúdil )
    Dajte pls vedieť
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od ipf
    ...Nainstalil jsem koupenou klávesnici od Resco a jsem maximálně spokojený....
    Dival jsem se na resco.net a pro Keyboard Pro jsou k dispozici pouze QVGA a VGA skiny. Udělal sis vlastní skin pro WVGA nebo používáš skin pro VGA? Klávesnice se roztáhne nebo zůstane ve svém nativním rozlišení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to janox: díval ses na videopreview na smartmanii? Asi zatím ne, co, protože tam se autor zmiňuje o otvoru na poutko, měl by být na spodní straně zařízení. A je to na tom videu i pěkně vidět, konkrétně ve druhé minutě a třicáté vteřině
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pokud použiješ standardmí klávecnici RESCO a VGA skiny, na výšku jsou standardně 480 bodů, při překlopení se "usídlí" uprostřed vyhrazené plochy, okraje nechá prázdné.
    Já používám jejich iSkin, je výrazně přesnější než Full QWERTY (nebo Compact QWERTY). Ten se při překlopení "zvětší", takže zabere větší část plochy takže je nad ní vidět akorát vyplňovaný řádek (např. jméno či hleslo, popř. příkazový či vyhledávací řádek (nicméně stejně se chová ajfoun).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Video jsem neviděl, ale dole na těle je pouze kruhový otvor o průměru malinko větší než milimetr. Kudy by tam šlo nacpat poutko mi zůstává záhadou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    ahoj mzslím že tohle je dostatečné ne ps take jsem si toho při prvním sledovaní nevšiml že ho vůbec má
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    no, tak nic takového tam nemám
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od janox
    Chlapi mám tri otázky na majiteľov HDčiek
    1. aké číslo ROM máte v tých Vašich HDčkach natiahnuté?
    2. máte to asi všetci iba v angličtine však?
    3. podarilo sa niekomu rozchodiť iGO8 - lebo na tom rozlíšení to vraj nejde ( bez iGO8 ani nesadám do auta aby som nezablúdil )
    Dajte pls vedieť
    Dikes
    1, ROM 1.14.401.3 (22273) WWE Radio version 1.09.25.14
    2,Anglictina
    3, nie iGO8 zatial nejde

    dierka na putko tam nieje :?

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Presne to som tvrdil aj ja, lebo som ho dnes držal v rukách a ten otvor na pútko tam nebol ani náhodou. Tá malá dierka 1mm je mikrofón. To čo je vidno na tom videu na tom kuse v shope vôbec nebolo, tak neviem, či to bolo iba na tej testovanej vzorke alebo robia verzie s pútkom a bez pútka - čo je asi blbosť že?. Tá ROM je už našťastie nová - vychytaná postavená na rovnakom základe ako nová ROM pre HTC PRO.
    Ešte poprosím napíšte niekto, aká je tam verzia pre Radio - myslím, že je to pod alebo nad verziou ROM
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Další postřeh - celé odpoledne se peru s Emailovým klientem, prostě odmítá stáhnout poštu. Mám nastaveno v Outloku "zachovat zprávy na serveru...", čili jich je ke stažení pěkná řádka, ovšem HáDéčko nestáhne ani jednu.
    Odeslání proběhne v pořádku, v Outloku na PC zpráva dorazí, ale cihla je odmítá stáhnout, aniž hlásí nějakou chybu v nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od janox
    Ešte poprosím napíšte niekto, aká je tam verzia pre Radio - myslím, že je to pod alebo nad verziou ROM
    Dikes
    R: 1.09.25.14
    G: 52.49a.25.26U
    D: 1.14.22276

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Povedlo se někomu rozjet video? WMP mi odmítá AVI přehrát, TPCMP ihned při spuštění "Nečekané selhání programu...." (docela by mne zajímalo "očekávané selhání..":sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 51 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-TEN V900 - Obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od rady4_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 74
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 07:22
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 09:43
  3. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 19:32
  4. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  5. E-TEN X600 - obecné zkušenosti, tipy, triky...
    Od scerba v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 17:34