Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 119

Téma: HTC Touch Diamond - problém - vadný displej

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1

    Na mém diamondu se uprostřed objevila jakoby ,,olejová skvrna" a stále se rozšiřuje. Nevíte čím to může být?: :


    viz http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?p=66506
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303365_htc-disp2_OJ7U.jpg 
Zobrazení: 449 
Velikost: 88.2 KB 
ID: 9319   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303365_htc-disp_E9uJ.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 89.1 KB 
ID: 9320  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Reklamace, nic jiného ti nezbude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    z fotky neni videt,jestli mas nalepenou folii,jestli ano,nejdrive ji odlep.
    Mel jsem neco podobneho,kdyz mi namokl
    pso precteni odkazu-vypada to opravdu na dotykovou vrstvu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Odlepena svrchni dotykova vrstva, uz jsem to videl na E-TENU M700. Jedine reklamovat, meli by dat bez reci novy displej. Doporucuji k reklamaci prilozit fotky te skvrny, servisni technici v Tabore jsou obcas natvrdli a mohla by nastat situace, ze bude treba to reklamovat opakovane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Zdravim vsechny, tak se u me vcery vyskytnul uplne ten samy problem. nejsem si vedom ze bych na telefon nekde nejak macknul ci na nej sednul, na to si ho prilis hyckam mam ochrannou folii a telefon nosim v pevnem pouzdre ne po kapsach. no ale vcera pred spanim kdyz jsem si narizoval budik jsem si toho vsimnul. no tak jsem patral po netu a zjistil jsem ze nejsem jediny u koho se to objevilo. No dneska jsem byl pracovne v tabore tak jsem se stavil ve VSP data ohledne reklamace. No zdeseni bylo kdyz mi technik oznamil ze jsem si to zpusobil sam, ze je poskozena dotykova vrstva displeje a ze maj od HTC striktne narizeno ze to neni zavada na zaruku nybrz poskozeni nespravnym uzivanim a tudiz si to pekne kazdej zaplati sam. No cena opravy by byla neco kolem 3 tis. HRUZA. telefon mam od rijna, uz jsem reklamoval repracek, neb zacal chrcet a bzucet to opravili vymenou na zaruku bez problemu ale dispej ne. No S..E mne to neskutecnym zpusobem, ze se k tomu takhle stavi vim ze jsem to ja neudelal a oni mi do oci tvrdi ze za to muzu ja. Ted babo rad. telefon se pouzivat zatim da, je to videt jen pri urcitem osvetleni hlavne zarivkovem a usporny zarovky na dotek reaguje taky bez problemu tak to zatim necham a uvidim co dal. Zacinam silne uvazovat o prodeji a volbe jineho telefomu. Ac je pro mne HTC srdcovka toto me zklamalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Že by bylo něco mezi dislpejem a fólií je asi blbost, co? ops:

    Myslím, že HTC není jediné - určitě by podobnou věc neuznal ani jiný výrobce (jedině snad Dell v rámci Complete Care). Displej se nechá sehnat kolem 2,5 kKč, takže pokud si dokážeš vyměnit sám, ušetříš cca 500 Kč.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    0

    mel jsem diamonda komplet rozdelanyho a neumim si predstavit sam vymenit display. mozna jsem ale delal neco spatne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Taky si nedovedu představit, že bych si měnil displej sám :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    no tady jde o to ze s timto problemem nejsem sam. a bylo by krajne podezrely kdyby si celej zastup lidi ktery maj stejnej problem jako sednul ci primacknul displej stejnym zpusobem jak rikam, ja nosim tel v pouzdre na opasku, to pouzdro ma vyztuz takze zmacknout pupikem rozhodne nejde a jinak si diamantika hejckam jako v bavlnce a stejne se u me tento problem objevil a servis mi tvrdi ze je to moje vina. Takze kazdopadne v tomto ohledu me diamantik zklamal. zatim to sice funguje, jen je ten flek videt pri urcitem osvetleni az to prestane fachcit tak to prodam na nahradni dily a koupim si neco jineho
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    nechci vám do toho kecat ale v podstatě by mělo jít pouze o výměnu dotekové vrstvy která je vlepená do horního dílu pouzdra.každopádně 2.5ti to nestojí ,např zde je oba koupíte za míň než polovinu.tím že nejsou oba díly displeje spojeny je lze koupit i samostatně a to podstatně levněji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    tak se hlasim do klubu "olejove skvrny" :? , koukam, ze to asi ani nema cenu posilat na reklamaci. Vubec si nejsem vedom, ze bych to nejak zavinil... Nastesti display funguje normalne. Kazdopadne bych to tipoval na vyrobni vadu, moje skvrna je naprosto totozna s tou vyfocenou v prvnim prispevku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Neklesejte na mysli, mě vyreklamovali tuhle skvrnu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00322954_Skvrna_3wj9.jpg 
Zobrazení: 502 
Velikost: 54.4 KB 
ID: 10419  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od Duddits
    tak se hlasim do klubu "olejove skvrny" :? , koukam, ze to asi ani nema cenu posilat na reklamaci. Vubec si nejsem vedom, ze bych to nejak zavinil... Nastesti display funguje normalne. Kazdopadne bych to tipoval na vyrobni vadu, moje skvrna je naprosto totozna s tou vyfocenou v prvnim prispevku
    Tak vitej do klubu skvrnaru no ja vim moc k smichu to neni, ale aspon se potvrzuje to ze to proste neni jen tak. Tech co maj tento problem je cela rada. Asi sepisem petici a budem lobovat za prava majitelu diamondu aby to bylo na zarucni opravu.

    No koukam ze u pijera to vypada spis jak kdyby na dispej kapnul trosku vody kazdopadne jsem rad ze aspon jemu to vyreklamovali..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Nemám fotku z jiného úhlu, tam by bylo vidět, že v té kápnuté vodě byla i troška oleje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Ta petice neni spatny napad, lidi, ktere to potkalo, je docela dost, na wiki je o tom taky thread. Za druhe Diamond neni zase az tak levna hracka, aspon pro me ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 11:01
  2. HTC Touch Diamond - problém s hodinami
    Od valsima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 08:43
  3. Vadný displej?
    Od lamax_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 15:15
  4. Vadny dotykovy displej
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 22:59