Bohužel, když upravim sílu podsvícení, tak je to stále tmavé, že to přečtu jen, když je tma. Ve světle mám smůlu.
Bohužel, když upravim sílu podsvícení, tak je to stále tmavé, že to přečtu jen, když je tma. Ve světle mám smůlu.
Je to ještě v záruce?
Zkoušela jsi soft reset (restart, pich stylusem) nebo hard reset (pozor, před tím zazálohovat)?
A co zkusit jinou ROM?
Zkoušla jsem oba resety, ale stále mi to nejde:-(.. a co je to ROM??
Myslel jsem naflashovat jinou ROM. U mobilů se tomu říká firmware. Je to operační systém + programy přesně pro daný typ zařízení. Ovšem když nepomohl HR, tak se obávám, že nepomůže ani flashnutí (navíc by to s ohledem na viditelnost displeje mohl být problém) a bude to asi hw vada.
Ptal jsem se na záruku - pokud je zařízení ještě v záruce, tak to rozhodně reklamuj.
No záruku nemám:-(.. proto se to snažim nějak vyřešit:-(
Nechci tě nijak podceňovat, ale jsi si jistá, že problém není způsobený chybnou obsluhou?ops: :?
Na cenu se můžeš přeptat v servisu, displej nebo jeho části se dají koupit např. tady.
Pokud jsi z Prahy nebo nedalekého okolí, můžeš se stavit na některém srazu.
Ale je otázkou do pranice, zda je ten problém způsobený displejem,nebo něčím jiným.
No mou chybou to podle mě neni. Nikam mi nespadnul nebo tak. Tohle se mi stalo, že se mi vypl vybitou baterií a když jsem ho zapínala, tak nešel zapnout. Po delší době se zapnul a displej nijak moc nesvítil. Zkoušela jsem to nějak opravit v nastavení, později jsem to restartovala, ale je to stále stejné. Jinak děkuji za přiložené informace :-)
Opravdu nevím, jakou máš s PDA zkušenost, jak tohle máš dlouho, zda bylo nové a jdi první majitelkou nebo to bylo koupené v bazaru atp., takže bych asi doporučil následující:
1. Zkusit říci někomu známému s PDA, aby se na to podíval a posoudil. Můžeš zajít i na některý sraz ce4you - nejbližší bude v sobotu 30. ledna nekuřácký a potom 20. února PPS v Levanduli.
2. Zavolat do servisu a přeptat se technika na možný problém a cenu za opravu a pak dle toho se rozhodnout, zda má cenu nechat opravovat v servisu nebo provádět výměnu displeje (je-li to diplejem) svépomocí nebo prodat na součástky a koupit jiný novější model. D1 se v bazaru prodává za 5-5,5 kKč, novější a myslím i lepší D2 kolem 7 kKč.
Nemá cenu popisovat to co už tu x krát je. Nejdřív olej uprostřed a pak tmavá v horním rohu a znecitlivění displeje :?
Tak jsem dneska rafika poslal do nemocnice...
Ked ste to reklamovali co vam menili? Len LCD displej? Reklamoval som olejovu skrvnu, napisali mi ze menili LCD displej (80H00792 nevie niekto co to je presne?) ale skrvna je na tom istom mieste. Mam pocit ,ze nic nebolo vymene... Ako spoznam ci skutocne sa nieco menilo?
ja som mal podobny problem mal som bublinku v strede displeja.... poslal som to na reklamaciu vymenili dotikovu vrstvu a LCD.....a uz je to tak ako ma byt
![]()
a mal si nalapenu foliu na displeji ked sa ti vratil?
hej hej mal na dotikovej vrstve nebol ani skrabancek po odlepeni folie....
No tak ja som tam ziadnu foliu nemal...Hlavne ze tvrdili ze to bolo vymenene a preslo vystupnou kontrolou...
ale zas nemusi tam byt folia... ale sak si vsimni nie? ci mas doskrabanu dotikovu vrstvu..... ak ju mas tak ju nevymenili.....