Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 120

Téma: Sony Ericsson XPERIA X1 - obecné zkušenosti a problémy

  1. #91
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    SBSH iLauncher, Spb Pocket Plus, Batti, PowerStat ....všechny zobrazují stav baterie jako "čárku" v horní části displeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Citace Původně odesláno od mtauf
    Neumíte mi poradit, jak zobrazit detailnější informace o stavu baterie? Z WM5 jsem byl zvyklý na zobrazení v % na hlavním panelu, u WM 6.1 na Xperii se zobrazuje jen ikonka na horní liště a pro trošku jemnější zobrazení se musí překliknout na zobrazení stavu. Je to nepohodlné a navíc to odsune do pozadí běžící SW. Možná, že jde jen o zvyk, ale přesto bych trošku lepší informace uvítal. Používám Xperii jako GPS navigaci v terénu a údaj o stavu baterky je dost důležitý.
    Děkuji
    Na zobrazovani v procentech pouzij tento cabik,ktery prikladam.Nejprve je potreba nainstalovat sdkcerts.cab, po te % baterie.cab a pok soft reset a je to.
    (jinak lze pouzit i na ostatnich WM zarizeni jakymi jsou napriklad Touch HD,Diamond 2,Touch Pro 2 atd....)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    Díky moc. Vyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    A mám další problém. Už podruhé se mi stalo, že jsem večer utrhl Xperii z nabíječky a ráno jsem našel telefon ještě horký a úplně vybitý. Poprvé jsem si nebyl jistý, jestli jsem tam nenechal něco spuštěného, ale tentokrát mám 100% jistotu, že tam neběželo nic, co by mohlo baterku žrát. Byl aktivován pouze telefon, žádné GPS, Edge, WiFi a pod. služby neběžely.
    Nemáte někdo představu, co by to mohlo být? Resp. stalo se to už někomu?
    Většinou mám zkušenost opačnou, že když zapomenu zapnutou nějakou bezdrát. službu, telefon se mi uspí a ráno se zapne, spící službu si aktivuje a to vše beze ztráty kapacity.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    Nikdo nevíte, co by mohlo tento problém způsobit? Škoda, stává se mi to čím dál častěji. Potřeboval bych alespoň vysledovat, jestli je to nějaká HW závada nebo jestli v době, kdy se telefon takhle vybíjí, tak tam neběží nějaký proces, který utilizuje CPU víc, než je zdrávo. Dá se to nějak?
    Zatím vím, že když začne baterka hřát, tak mám telefon restartovat a že se to spraví. Ale nějak mi to nepřipadá, jako cílové řešení.
    Díky za jakýkoliv tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Je tu opet novejsi verze radia vyextrahovaneho z Korejske R3BA015 rom.Nese oznaceni 1.16.25.48
    Mezi jeho prednosti patri opet o kus lepsi kvalita signalu.Blize tradicne na xda-developers
    Vy co mate problem se signalem,muzete ho vyzkouset.Mejte na pameti ze za lepsim vysledkem signalu bude i vetsi spotreba baterie.Obecne to tak byva.
    Dale nezapominejte,ze pokud by jste se rozhodli pro flash tohoto radia je treba mit HardSPL
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    U xperie se mi začal hrozně sekat windows, každou chvilku zamrzl. A teď už jen po restartu se zobrazuje jen úvodní obrazovka s nápisem Sony Ericsson a dál už to proště nejede.

    Asi není na co čekat a poslat ho na Kladno ne?:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Urcite bych zacal Hard Resetem(neplest se soft resetem),nejspise ti to zpusobila nejaka doinstalovana aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Hard reset jsem zkoušel několikrát.
    Žádnou aplikaci jsem neistaloval, protože xperii mám zatím pár dní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Co prehrani firmware pres oficialni SEUS??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    17

    Ahoj Jirko vážně by to nešlo(tv tuner) a když tak proč?Vždyt jsou skoro všechny PC programy i na WM. Mchal
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    to htcjirka: dík za radu, už to běží jak má
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Od nejake doby mi haze chybu synchronizace s pc (nejsem si uplne jistej zda je to po aktualizaci Vist na SP2 nebo to bylo uz predtim). Jedine co vzdy pomuze je odebrat partnerstvi, nove ho zalozit a pak se synchronizace povede. Bohuzel dalsi den je to stejne, hodi mi to chybu a ja musim opet odebrat zarizeni. Stejny problem mam i na Vistach v praci. Zkousel jsem v nastaveni synchronizace odebrat vse a postupne pridavat a sledoval jsem kdy se vyskytne ona chyba a zjistil jsem, ze problem delaji kontakty. Bohuzel nemam vubec tuseni, co v kontaktech by to mohlo zpusobovat a jake kroky podniknout k naprave. Kdyby nekdo vedel odpoved, budu mu moc vdecny. Diky.

    Zarizeni je Xperia s CZ ROM R2AA011, pocitace maji Vista Business CZ SP2, synchronizuji USB kabelem a na pc pouzivam original Outlook 2002.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Tak už to zase neběží jak má. Zkusil snad úplně všechno. A xperia se pořád seká. Jednoduše zamrzne, po resetu se zobrazí jen úvodní nápis Sony Ericsson, nebo se znova a znova puští instalace windows. Po hard resetu to jde alespoň pak normálně spustit, ale při nejbližší další příležitosti opět zamrzne. Zkoušel jsem i aktualizaci přes SEUS.

    Máte prosím nějaký nápad jak to vyřešit?
    Napadá mně jediný, tzn poslat na reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    17

    Poradil byste mi někdo, jak dostat do anglických WM6.5 českou klávesnici? Stačila by mi softwarová, HW mi naopak vyhovuje anglická.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SONY ERICSSON Xperia Arc
    Od htcjirka v sekci Sony Ericsson
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-06-2011, 15:11
  2. Sony Ericsson Xperia X5 concept
    Od htcjirka v sekci Sony Ericsson
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 09:16
  3. MDA Vario IV nebo Sony Ericsson XPERIA X1 ???
    Od Tech_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 13:59
  4. Sony Ericsson XPERIA X1 za necelých 14 tisíc Kč?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 13:52