Zdravím,
potřebuji radu - zkusil jsem snad všechno možné a pořád se nedaří.
Koupil jsem si HP Ipaq hx 2790b s Windows mobile. Vše šlape jako hodinky až na to, že cokoliv se do zařízení pokouším instalovat tak se mi to nedaří.
ActiveSync mám aktuální (zkoušel jsem ale také starší) a PDA se mi hlásí jako připojené a přesto, když ho připojím na kolíbku tak mi systém napíše:
Synchronizaci nelze uspěšně dokončit. Připojte zařízení znovu a opakujte akci. Pokud potíže přetrvávají, prostudujte poradce při potížích aplikace Microsoft ActiveSync v nápovědě této aplikace v počítači.
Zkusil jsem už vše možné i nemožné co psali jak na webu Microsoftu tak i nápovědě AS .... vše bezúspěšně.
PDA připojuji pomocí USB a jak v pc tak i v PDA mám nastaveno připojení pomocí USB. Firewall jsem si zkoušel vypnout, antivir také (i když to podle mě vliv nemá) ale jak říkám zkouším už cokoliv.
Zařízení ale částečně komunikuje - když instaluji program (jedná se mi hlavně o eBook) instalace se mi objeví i v PDA ale když mi vyběhne nabídka kam chci program instalovat a já si variantu zvolím (buď PDA nebo karta) pda mi napíše že instalace se nezdařila (zkouším obě varianty). U jednoho programu by mě to nějak ani nezarazilo ale dělá mi to tak u všech. To samé mi to dělá i s instalací programů .cab
Pokud by někdo měl radu nebo typ jak na věc ... uvítám vše - předem díky
Venca