Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 22 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #76
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    tak sem to stáhl, uvidíme jak to bude fungovat jak někde vyjedu. děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    20

    Zdravím všichni, mám takový zajímavý problém s poslední verzí iGO, všechno funguje, ale pokud přijedu do cíle cesty, tak sice vidím praporek, ale hlas mi neohlásí, že jsem dorazil do cíle a ani se neukončí navigování ... prostě projedu okolo cíle a on přepočte trasu a zase mě chce navigovat zpět k praporku, nemáte někdo podobný problém ? Zkoušel jsem tady hledat a nic jsem k tomu nenašel. díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    to martin_m
    zkus úpravu registrů zde, mě jede iGo8 bez problémů na Rafíkovi s originál ROM

    to Ada1986
    tenhle problém řeší data_8.3.2_fixed_v9b.zip viz příspěvek od tomsofta výše
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    tak jsem vyzkoušl znova igo a problém s lagama (zpožděním) se děje jen a pouze v 3d režimu! ve 2d igo jede stejně jako ostatní softy (tomtom, mc guider, atd.). vyzkouším ty registry a uvidíme... dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Zdravim, potreboval bych radu, zajima me kde se nelezaji data o vlastnich ulozenych POI a Oblibenych polozek. Pouzivam iGO na dvou zarizenich a rad bych mel na obou to same, diky
    Idealni by bylo, kdyby slo tyto data synchronizovat, ale to uz bych asi chtel moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Všechny uživetelské POI, které se přidávají uživatelem, se ukládáají do složky SAVE do souboru "user.upoi" takže když tento soubor zkopíruješ do jiného PDA se stejnou verzí IGO (8.3.xxx) budeš to mít stejné v obou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    A jsou obsahem tohoto souboru take Oblibene polozky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ne nejsou, ty jsou zase v jiném souboru ve složce SAVE a to "favorites.dat"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Ok, dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od martin_m
    zdravím, projel sem si toto vlákno a odpověď na svůj problém sem nenašel. tak tedy: nahodil jsem igo v8.3.2.64873 na htc touch pro. před tím sem používal tomtom. zkušenosti s igo sou následující: igo zaostává tak 30m za skutečnou polohou při rychlosti cca 50km/h! když zastavím, trvá tak 5-10 sekund než se "šipka" zastaví na skutečné poloze (pořád pokračuje v "jízdě" ikdyž už stojím). při rozjezdu trvá taky tak 5-10 sekund než se "šipka" rozjede. tydle problmy souvisí asi s tím zaostáváním za skutečnou polohou. a uznáte, že todle při navigaci ve městě není moc dobré. s tomtomem nejsou žádné problémy. ps: tendle problém má také kolega na stejném zařízení, ale má jinou rom. děkuji za jakoukoli pomoc.
    Ahoj, mám HD Touch, dnes som cestoval s iGO 8.3.2.64873. Originál skin,port 4,prenos 57600 ,radio 1.10.25.25. Postrehy:
    * rýchlosť jazdy ukazuje o 5 km menej ako je v skutočnosti na tachometri
    * oneskorenie zobrazenia a komentára oproti realite je cca 2-5 km
    * po spustení iGA a zadaní trasy je vpravo dole ikona so 4 okienkami - ponuka, akonáhle sa pohrabem v nastaveniach a vrátim sa na pôvodnú obrazovku táto ikona už nie je a už sa nedokážem z navigačnej obrazovky dostať do nastavení
    * nedá sa minimalizovať pre použitie napr. kalkulačky alebo iného programu ako v 2006
    * nedokáže počas cesty prepočítať trasu z rýchlej na ekonomickú, krátku ... bez vymazania trasy a zadania nanovo - ako v 2006
    * nefungujú HW tlačítka - šipka späť pridáva zvuk, tl prijať hovor a zruš hovoru úplne vypne iGO
    Zatiaľ nepoužiteľné.

    Čítal som doporučenia pre martin_m, tak sa chcem spýtať či pomohli. Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: jaguarik
    Nevím jak jsi to testoval a nakolik znáš ovládání a funkce samotného prgramu ve verzi 8.3
    Mám taky HD, al eani jednu věc co popisuješ, že nejde, nemám, resp. vše co píšeš že nejde, tak jde ...

    * rýchlosť jazdy ukazuje o 5 km menej ako je v skutočnosti na tachometri jak víš jak ti ukazuje tachometr v autě? Přesně na 0,00001km? hm...
    * oneskorenie zobrazenia a komentára oproti realite je cca 2-5 km nesekl ses, opravdu o 2-5 KM???? tak 2-5m bych bral, ale to je asi nemožné. Ale určitě to nejsou KM
    * po spustení iGA a zadaní trasy je vpravo dole ikona so 4 okienkami - ponuka, akonáhle sa pohrabem v nastaveniach a vrátim sa na pôvodnú obrazovku táto ikona už nie je a už sa nedokážem z navigačnej obrazovky dostať do nastavení normálně je tam vše co bylo předtím, než jsem vstoupil do nastavení
    * nedá sa minimalizovať pre použitie napr. kalkulačky alebo iného programu ako v 2006 Dá se minimalizovat. Právě na tu kalkulačku to používám.
    * nedokáže počas cesty prepočítať trasu z rýchlej na ekonomickú, krátku ... bez vymazania trasy a zadania nanovo - ako v 2006 umí
    * nefungujú HW tlačítka - šipka späť pridáva zvuk, tl prijať hovor a zruš hovoru úplne vypne iGO no ono těch HW tlačítek na TouchHD moc není, tak co by si chtěl ovládat.
    Zatiaľ nepoužiteľné. Veice dobře použitelné
    Osobně nemám jediný problém s tímto SW na HDčku. Už vůbec ne ty, co popisuješ. Nevím co přesně máš v IGO za data.zip a další, ale pokud používáš Default skin v 800x480 nebo 480x800 tak tam můžou být drobné chyby v kódu (ale vše jen kosmetické). Se správným skinem, to šlape jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    iGO spúšťam z karty, nie je inštalované, ale keď nabehne tak by to malo byť OK nie?
    * MDA Compact III a MyWay 2006+ - rýchlosť vždy totožná s tachometrom, na dialnici som tempomatom fixol 120 km iGO 115 - to snáď vidím a tachometer funguje ako má, keď ma zmerali poliši bolo to presne
    * prešiel som kruhák v Hlohovci a hlásilo mi odbočenie z dialnice, vyšiel som z PX na Žilinu na dialnicu a oznámilo, že o 480 m či koľko vôjdem na dialnicu
    * fakt po návrate z nastavení je na navigačnej obrazovke len kurzor taký terčík a polopriehľadný štvorec s 2D alebo 3D a medzi nimi chýbajú tie dve okienka - potom sa z iGa neviem dostať do nastavení inak len ho vypnúť
    * nedá sa minimalizovať pre použitie napr. kalkulačky alebo iného programu ako v 2006 Dá se minimalizovat. Právě na tu kalkulačku to používám - pls ako???
    * nefungujú HW tlačítka - šipka späť pridáva zvuk, tl prijať hovor a zruš hovoru úplne vypne iGO no ono těch HW tlačítek na TouchHD moc není, tak co by si chtěl ovládat - stačilo by ak by sa pri stlačení tl. hovoru úplne nevyplo iGO. Napr keď je dole ikona, kt. chcem stlačiť tak tipnem na HW a je to celé fuč
    *HW šipka pridáva zvuk ale ubrať ho treba až volume

    Ak má vplyv na igo rádio, prosím aké máš ty?

    Súhlasím, že neviem aký mám data.zip, vykonám aktualizácie a uvidím. Niektoré chyby vychytával aj martin_m, takže nie som sám komu to nefachá ako má.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pravděpodobně máš starší DATA.ZIP, ten se v posledních několika verzích dost měnil, zejména pokud jde o rozlišení 800x480 a 480x800.
    Třeba ta minimalizace... kliknu na Menu - konec a zobrazí se mi dialog s třemi volbamy (Vypnout, Minimalizovat, Zrušit) jestli Tobě ne, je to zase v data.zipu + SYS.TXT. Návrat menu, taky bez problémů.
    Nestalo se mi, to co popisuješ, ža najedeš na dalnici a až za 400 m Ti to hlásí že najedeš na dálnici. To je divné a takto se mi to teda nechová.
    Navigace není nachlup přesná, ale to asi nebude nikdy. Co se týče spouštění programů, tak skiny umožňují spouštet nadefinované programy z PDA přímo z navigace.
    Když stisknu HW tlačítko pro zvednutí hovoru, tak IGO zmizne, to ano, ale je pořád spuštěné, stačí ho jakoby spustit znovu ze zástupce a ono se zase rychle objeví, není spuštěné dvakrát.
    Volume můžu ovládat tlačítky z boku.
    Rádio je důležité, ale mám tam to originální (HD Radio 1.09.25.14) a jede bez problémů. Mám ale jinou ROM, než je ta ofic.
    Vyhovuje mi, jsem spokojen se vším co tento přístroj v kombinaci s IGO dokáže. Nikdy za tu krátkou dobu co ho mám, jsem neměl problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    tomsoft, dáš mi radu prosím, ako korektne používať iGO s touto inštaláciou? iGO8.Jan.07.2009.rar - je to pre použitie z SD karty. Nechcel by som inštalovať do PPC.
    //smazáno - návod na warez
    Ďakujem za pochopenie a radu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Moderátorem (tomsoft) přesunutý příspěvek z jiné sekce fóra
    Citace Původně odesláno od Robii
    Zdravím všechny vespolek,
    měl bych dotaz ohledně ovládání iGo 8.3.2.71348, skin Dimka(W) 1.1.11.8 - Tomsoft;
    když jsem testoval novou verzi iGo (8.3....), mohl jsem při jízdě přepínat zobrazení maximální povolené rychlosti a okamžité rychlosti (ovládání zobrazení ve smyslu: max.rychlost a nad ní okamžitá/max.rychlost a vpravo od ní okamžitá) kliknutím na maximální rychlost - tím se zobrazení "otočilo". Od určité doby mi to však už nejde, pravděpodobně jsem změnil skin, bohužel jsem hlava děravá a už si ten přesný "okamžik změny" nepamatuju.
    Takže bych měl prosbičku - momentálně mám tyto informace zobrazené tak, že je vlevo dole max. rychlost a vpravo od ní se (v pohybu) zobrazuje okamžitá.
    A dotaz - jde nějak ve výše uvedeném skinu nastavit zobrazení o 90 st. otočené (tedy okamžitá rychlost NAD maximální)?
    Píšu sem poprvé, zatím jsem všechno ve fórech našel, tak se předem omlouvám za případné faux-pas, pokud jsem napsal špatně nebo na špatné místo.. ops:

    Pokud nepůjde změna udělat jednoduchým klikem "někam" nebo uživatelským nastavením, prosím o nápad jak např. změnit sys.txt, nebo na jinou změnu vedoucí ke změně... Současné zobrazení mi - ani nevím proč přesně - nějak moc nevyhovuje..

    Díky moc všem za rady a nápady..

    Robii
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 22 PrvníPrvní ... 4567816 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54