Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 22 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    20

    To je škoda, musel jsem prozatím vypnout 3D terén a budovy. aby to alespoň trochu běželo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj, zkus do sys.txt vložit tohle:
    [interface]
    vga=0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    20

    bohužel se to zaseklo při nakrávání obrázku 640x480....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    Ahoj
    potřebuji instalační adresář 2577 pro verzi iGO8 v. 8.3.2.64873 prosím pošlete mi ho na mail m.vytasi@seznam.cz. Adresář z verze 8.0.0... mi nefunguje!

    Moc Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jaká verze iGO8 pro PDA se dnes prodává? 8.3 ... je snad určena pouze pro PNA nebo jak to je? Díky za vyjasnění.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Myslím, že u českých obchodíků, kteří prodávají PDA zařízení je součásti balení IGO 8.0 a v rámci aktualizací přes ContenManager je dostupná verze 8.3.2, tak je to alespoň u služebního PDA, které mám. U PNA to bude snad stejné, ikdyž v jednom nedávno zakoupeném PNA byla a stále je 8.3.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    A je tady možnost si zakoupené iGO nahrát na vlastní kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    O tom je řeč tady, ale z mých posledních pokusů z výrobcem to nebylo možné. To jsem zkoušel cca před 6. měsíci. Jak je to dnes nevím, ale myslím, že tomu nebude jinak (nelze). Ale třeba výrobce zmoudřel, ikdyž zase na druhou stranu na tom stojí jejich licenční politiky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Mirinda78
    Jenom doplňuji k mapám Teleatlas ČR vs Navteq ČR (o pár příspěvků výš). K nedostatkům Navtequ bych uvedl i to, že neoznačuje některé
    jednosměrky (např. Kuřim- ul. Na Královkách) a vesele do ní naviguje.

    To považuji za vážný nedostatek !
    máte ještě někdo podobné zkušenosti?....přesnost navigace je snad důležitá pro každého...nebo ne?
    mě to také vedlo do fabriky kam ani nemohu a podle mapy byl z ní výjezd ale ve skutečnosti není!!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Jednosznačne používam iba TA mapy. (Čo sa týka SR a CZ).
    Mapy od NQ sú síce podrobnejšie ale tá podrobnosť je na úkor spľahlivosti routovania. Majú tam toľko chýb, že by som ich neodporúčal nikomu.
    Ale napr. Z mojej skúsenosti mapy Montenegra-Čierna hora, a aj Chorvátsko sú lepšie od ich lokálnych mapovacích spoločností. TA ich má tiež dobré, ale ešte mjú málo zmapovaných ciest v týchto oblastiach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    Ahoj mám takový problém při nastavení iGO do landscape mi po chvilce vyskočí tabulka s:

    Fatal error occurred in main thread

    Address: 0x00024d3c
    Exeption: 0x0000005

    v portret to nedělá, zkoušel jsem to jak na skinu Dimka, GJ tak v defaultu a stále stejný. Taky jsem zkoušel jiný data.zip a bez výsledku. Nějakej nápad? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    zdravím, projel sem si toto vlákno a odpověď na svůj problém sem nenašel. tak tedy: nahodil jsem igo v8.3.2.64873 na htc touch pro. před tím sem používal tomtom. zkušenosti s igo sou následující: igo zaostává tak 30m za skutečnou polohou při rychlosti cca 50km/h! když zastavím, trvá tak 5-10 sekund než se "šipka" zastaví na skutečné poloze (pořád pokračuje v "jízdě" ikdyž už stojím). při rozjezdu trvá taky tak 5-10 sekund než se "šipka" rozjede. tydle problmy souvisí asi s tím zaostáváním za skutečnou polohou. a uznáte, že todle při navigaci ve městě není moc dobré. s tomtomem nejsou žádné problémy. ps: tendle problém má také kolega na stejném zařízení, ale má jinou rom. děkuji za jakoukoli pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: profator
    To je chyba v kódu. A jestli Ti to dělá jen na šířku, problém je v Data.zipu v části 320_240. A pokud to dělá i s Default skinem a máš smazaou složku SAVE, hledej lepší Data.zip. Najdeš ho v sekci IGO8.3 Tuning

    to: martin_m
    Tohle zaostávání za skutečnou pozicí je známá chyba IGO8. Bohužel to na některých zařízeních takhle funguje. Mám PDA, které má rychlost GPS portu 9600 a to je dost pomalé. Stává se mi to taky, ale vždy když jsem ve městě, kde je hodně uliček vpravo i vlevo, není to tak hrozné a ještě se mi nestalo, že jsem odbočil jinam...
    Ale překvapuje mě, že to dělá i na zařízení co má předpokládám rychlost 57600.
    Jestli máš skutečně v.8.3.2 64837 a k tomu také DATA.ZIP a originální skin "Default", tak víc asi už moc neuděláš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    děkuji za odpověď. ano mám tuto verzi. nepotěšil jsi mě .( data.zip mám nějaký co se válel kdesi na netu. pokud máš nějaký osvědčený, rád vyzkouším. a skin používám (používal jsem) defaultní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, bohužel ...
    Data.zip, který je momentálně nejnovější je zde
    je označován jako
    data_8.3.2_fixed_v9b.zip
    +
    branding_8.3.2_fixed.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 22 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54