Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 20 z 22 PrvníPrvní ... 101819202122 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #286
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    sewas Tom,dik za radu,to uz mam v sys sj v data.zip...je to v podsvieteni,ked zadam trvale podsvietenie tak klavesnica nefunguje,funguje jedine ked zadam pouzit nastavenie zariadenia ale pak zhasina display

    vyriesene:
    ...nuz uz mi to ide ok,stiahol som full verziu a ta ide bez problemu len klavesnica ma stihlejsie tlacidla
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Zdravím všechny ale hlavně TOMA možná že poradí i někdo jiný..

    Snažím se spustit IGO 8.3 na autorádiu LCD TFT s rozlišením 800 x 480 , nemám tam žádnej skín.
    Při startu to dojde tak daleko že se nastaví hlasy dole píše MAINSCREEN LOAD a napíše CHYBU "FFUIERROR: unknown Layer referenced IDENTIFIER= ui_navigate mapnight "
    poradte prosím co dělám špatně ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    něco Ti tam chybí - nesprávný DATA.ZIP - nesprávně nastaven SYS.TXT
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    V sys MAM jen todle :
    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [interface]
    maxzoom2d=6000000
    resolution_dir="800_480"


    [rawdisplay]
    class="landscape"
    highres="0"
    screen_x=800
    screen_y=480

    ikdyz většinu z toho umažu tak je to přád stejné
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak pak už zbývá jen špatný DATA.ZIP, nic jiného.
    Ale můžeš zkusit tohle:
    Dej tam tento SYS

    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [device]
    type="HTC Touch HD T8282"
    sdcard_dsk_num=7

    [interface]
    resolution_dir="400_240"
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    vga=1

    [rawdisplay]
    class="landscape" ; orientace na šířku s tlačítky vpravo
    screen_x=800
    screen_y=480
    driver="GX"
    highres=1

    Jestli máš DATA.ZIP R3, tak by to mohlo fungovat.
    Než to spustíš, smaž SAVE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome díky !!!
    strčíll jsem tam ten tvůj SYS a rozběhlo se to . Pak jsem tam dal tvůj poslední SKIN Dimka - TomSoft 1.1.37 (a) a jede to také . ted jen vyzkoušet v reále .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Dobrá zpráva :yes:
    Takže chyba je v tom DATA.ZIP, ale to neřeš, pokud chceš používat skin.

    P.S.
    Znamená to, že už nebudu muset tvořit ten tvůj Patch_Jirys_234 ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome ten Patch_Jirys_234 muzes ukoncit . Jeste porad jestli by se nedalo zprovoznit TMC ?? vybabrat s tým tak jak to jde u HTC .
    to radio umi RDS :
    - AF (Alternative Frequency) - alternativní (další) kmitočty, kde lze přijímat stejný program
    - PTY (Programme Type) - typ a druh programu
    - TP a TA - informace o dopravním vysílání
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    RDS třeba umí, ale neexistuje žádný ovladač, který bude mluvit s tím hardware, to asi nerozjedeš nikdy
    Pokud chceš TMC pořiď ještě normální TMC příjimač přes BT, který zapojíš mezi rádio a anténu. Je to mnohem kvalitnější a hlavně hodně rychlejší než ta náhrada s HTC (ale i to stačí).
    Tohle asi bohužel nemá cenu řešit zde, tady je to spíš o PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome jeste mam jeden dotaz ??
    informace jak daleko do cile , km docile , hodiny atd. se mi zobrazuji v poslednim SKINU Dimka - TomSoft 1.1.37 (a) dole na radku . A ja byl zvykly mit tyto informace na leve strane pod sebou da se to nejak nastavit ?? rozliseni mam 800x480 .dik za info nemuzu to najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    )
    Nedá.
    Tohle je ten hlavní rozdíl mezi všemi rozlišeními na šířku....
    U 400x240 (800x480) se tyto údaje zobrazují dole a trvalo mi týden než jsem je tam všechny dostal. Je to už od verze ... ani nevím, protože je to dloho. Uvidíš že si zvykneš, protože máš mnohem širší mapu.
    V datových polích je pak možnost si nastavit co kde bude.
    Jde vidět, že čteš jen mezi řádky... ZDE úplně dole popisuju co se zmněnilo,
    ale je to už hodně dávno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Zdravim vsechny ,

    TOME prosim porad Kdyz dam skin " Dimka - TomSoft 1.1.37 (a) " nebo " Dimka - TomSoft 1.1.39 (a) " pri startu se mi nacte nadmorska vyska a pak se zasekne az zase spustim znovu cele IGO zase se nacte a zasekne - cim to muze byt ?? Rozliseni dimka_hd800x480
    verze programu : 8.3.2.91972
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ahoj Jirko,
    netuším.... jestli to dřív nedělalo, zkus smazat SAVE, jen na zkoušku jestli se něco změní....
    Nebo můžeš vyzkoušet si v nastavení datových polí ten údaj NV vyhodit, co se bude dít pak....
    Ve skinu zrovna tahle vlastnost "Zobrazení NV" je pořád stejná už snad od verze 0.1

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Dík vyzkouším a pak dam vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Pánové,prosím o radu (fakt jsem to tady nikde nenašel).
    Používám IGO8.3.2xxx + skin Gurjon 6.17 pda. Vše jede O.K. ale když dojde k přepočtu trasy, obrazovka se změní na 2D a objeví se celá trasa+výpočet spotřeby. Musím klepnout na display ať se to vrátí do 3D. Zkoušel jsem povypínat kde co ale dělá to dál. Kdyby jste mohli poradit.díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 22 PrvníPrvní ... 101819202122 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 22:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 13:54