Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 22 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #211
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    Poradí mi někdo? Mám MIO A701 na kterém používám iGo v 8.3.2.97312, skin Dimka-Tomsoft 1.1.24c a dost často se mi stává, že se mi při navigaci najednou ztratí silnice, vůbec jí nevidím, mám tam pouze šipku, ale silnice po které mám jet tam není, hlasová navigace sice funfuje, ale takto se jezdit nedá. Poradí někdo co s tím? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nedostatek RAM.
    vyházej z MIA co nepotřebuješ a je spouštěno po každém SR.
    Nebo můžeš ulehčit samotné navigaci IGO. Můžeš vyhodit některé ty vychytávky atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    2 Tomsoft:
    můžeš poradit jak vyhodit vychytávky z navigace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Turkey
    No můžu,ale nevím jaké máš ty vychytávky?
    Obecně...

    Smaž složku:
    IGO8\UI_IGO8
    IGO8\EXTENSION
    IGO8\Gfx

    Tyto složky k navigaci nepotřebuješ.
    Protože smažeš tyto složky, tak je nutné smazat také složku SAVE, kde je celé nastavení.
    Pokud to neuděláš, při spuštění nebo v průběhu navigace se můžou zobrazovat chyby. Ve složce SAVE je také uložena spousta informací, které se Ti možná budou hodit, jako vlastní přidané POI, oblíbené... proto tu složku zálohuj.

    Další odlehčení je, že z data.zipu vyhážeš vše nepotřebné. To znamená že tam zůstanou jen složky pro Tvé PDA např. tam zůstane jen
    ui_igo8\240_320
    ui_igo8\common
    ui_igo8\icons

    Víc nic. Data.zip bude tak menší a bude zabírat méně paměti.
    Stejné úpravy lze dělat i ve souborech se skiny.

    Další odlehčení je stejná úprava obsahu složky v data.zip config\devices
    Složka config\devices obsahuje základní konfigurace pro dané PDA/PNA, takže zase... všechno smazat a nechat tam jen pro Tvé PDA.
    Jeslti máš MIO A701, tak tam zůstane jen "config\devices\mioa701.ini" vše ostatní můžeš smazat.

    Je ještě celá řada dalších věcí, ale to už jsou drobnosti, co je možná ještě vhodné, vybrat nějaké barevné schéma, které nesežere tolik RAM.
    Doporučoval bych barevné schémata co doporučuje Dimka ke skinu (Pistachia_D a Kuindzi_Mosfet).
    Pak ještě možná drobná úprava SYS.TXT, přidej tam tohle:
    [debug]
    reserve_memory=1835008
    cache=262144
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    2 Tomsoft:
    Díky moc za vyčerpávající odpověď :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216

    ROJ ROJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Zdravím. Mohl by mě někdo pomoci s problémem nezobrazování se směrových tabulí před křižovatkami a grafickým znázorněním řazení do pruhů v iGO 8 na HTC Diamond 2. Nemůžu s tím hnout. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Co máš za mapy?
    Co máš za verzi IGO8 (přesně)?
    Co vše máš v SYS.TXT?


    Jestli máš ale na mysli to nové řazení do průhů, co je jako jedna z novinek ve verzi 8.3.4, tak to na anšich mapách asi bude mít smůlu.
    Nebo ti jde jen ty klasické směrové tabule a šipky pro pruhy jakojsou na obrázku?

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218

    ROJ ROJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Verze iGO 8.3.2.87762. Mapy ty, které jsou součástí instal. balíčku. V sys jsem upravoval pouze RDS-TMC jinak zůstalo s stejné
    [map]
    rasterorder=""
    viewpreset_front1="30,100,7200,10"
    viewpreset_front2="140,7000,6000,10"
    viewpreset_top="600,50000,225,10"
    viewpreset_front3="140,7000,6000,10"
    map_mode="3D"
    3d_buildings_distance="2"
    3d_dem_detail="3"
    follow_gps="1"
    rotation="0"
    terrain_in_2d="0"
    nightmode_dependent_backlight="0"
    auto_nightmode="0"
    3d_buildings="1"

    Promiň, ještě doplňuji, že přesně o ty pruhy a tabule mě jde. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No, ještě ty mapy?
    Třeba jen CZ. U každé mapy lze v IGO zobrazit vydavatele a datum vydání. je to v nastavení "O programu" a tam jsou mapy.
    Jinak se podívej do nastavaneí - Obrazovka Mapy - Informace o pruhu, musí to být zaškrtlé. Nejsem teď přesně u IGO, ale nevím jsetli ta volba je ve výchozím skinu. Když použiješ nějaký skin pro IGO8, tak to tam najdeš a samozřejmě to musí umět mapy. tyto informace jsou uloženy v mapových souborech. Mapy od TeleAtlasu to umí 100%, ostatní... jak kdy
    Podle verze Tvého sestavení IGO myslím, že ty mapy budou staršího data, ale to jen myslím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220

    ROJ ROJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    To nastavení v iGO mám samozřejmě zaškrtnuté. Mapy ČR 2009.02, Data Source 2009 (090409)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Data Source? Podle mě to ty mapy neumí... nevím. Používám jen a pouze TeleAtlas.
    Pokud máš všechno nastaveno, vlastně jen v té jedné volbě, tak to musí být OK.
    Ještě ... a asi to zkoušíš třeba někde na dálnici nebo v Praze někde na Jižní spojce atd ..
    Třeba si jen zadej simulaci trasy z Praha 1 centrum do Mladá Boleslav centrum.
    A taky můžeš ještě vyzkoušet tuto mapu CZ.
    Stažený soubor rozbalit do složky \CONTENT\MAP ale ať tam nejsou dva soubory pro CZ.
    Je to mapa: Czech Republic TA 2009.06 [090722]
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222

    ROJ ROJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Zatím moc děkuji. Vyzkouším to a ozvu se
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    OK, já bohužel nebudu. Odjíždím pryč, ale určitě tady někdo bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    To ROJ
    zkus ještě:
    [interface]
    laneinfo_signpost_enabled=1

    [debug]
    enable_roadsign=1
    enable_signpost=1
    Co se týče map: Data source je zdroj map obecně, důležité je, co je za tím (Ceda, Tele Atlas, Navteq...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225

    ROJ ROJ je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Tak jsem to všechno vyzkoušel a nefunguje to. Když změním mapu, tak ji IGO vůbec nenajde a když přidám to nastavení v SYS, tak není žádná odezva. Poradíte, prosím, nějak
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 22 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54