Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 22 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #181
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome jeste se zeptam - ty to urcite budes vedet ?? Kdyz se zmackne klavesa F3 tak po celou dobu funguje ta sipka az do vypnuti .Neda se nekde pri startu nasimulovat v igo tu klavesu F3 ? Nekde se to v tom programu musi zapsat kdyz to funguje az do vypnuti ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    tak tomove a tojove rady pomohli - vyhadzal som zo sys.txt zbytocnosti, zatial sa mi to ani raz nekuslo..a skusam aj VGA nalezato aj nastojato.. Mal som sice problem so startom - hlasilo failed open igo8/240x320/loading.bmp, asi preto, lebo som predtym skusal rozne menit tie obrazky a neviem uz v com to bolo - radsej som znova natiahol aj skin aj branding a data.zip.
    Ten loading.bmp - v data.zip je skomprimovany, inde nie (v skine a v branding.zip). Je vsade povinny v kazdom rozliseni? aka je priorita jeho vyhladavania?

    este raz dik..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: jirys
    O klávese F3 netuším


    to: metal
    Pokud loading.bmp není ve skinu, hledá ho IGO v Data.zipu, pokud není ani tam, hledá ho v Brandingu, pokud není ani tam, zobrazí se chybová hláška a IGO se ukončí.
    Pokud chceš nějaké svoje LOGO, dej ho do brandingu a vyhoď ze skinu. Je taky rozdíl, jestli použiješ loading.jpg nebo loading.bmp.
    JPG se zobrazuje jen při startu, při ukončování je zase vždy BMP
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    45

    sice to nenavazuje na predchozi probirane problemy, ale prece jen.

    Nemate tu prosim nekdo aktualni databazi radaru v CR i v Evrope? Vim, ze to tu snad pred cca. 1,5 rokem probehlo, tak jestli neni neco aktualniho.

    diky
    dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Zdravím,
    používám IGO 8.3.2.64873 k mé naprosté spokojenosti, ale přece jen jedna věc mě trápí a proto se pokusím zeptat zde.
    Jde mě o to zda jde nastavit aby zvuk z IGa šel do BT handsfree (Nokia BH-606) a ne z telefonu (HTC Touch HD) ? Pokut použijí Bluetooth Stereo Headset (Calypso SP), je vše v pořádku, zvuk jde do sluchátek. Bohužel tato sluchátka při jízdě mně opravdu vadí. Stará škola, potřebuji slyšet vše okolo. Což ovšem nevyhovuje našemu vnukovi, kterého navigace většinou budí……
    Děkuji za nápovědu jak na to.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ahoj,
    doporučuji to vzít z jiného konce a vnukovi nasadit sluchátka ala "Otík" tzv. traktory

    Dobrá, a teď vážně... jednou jsem si s tím hrál, ale nevedlo to nějak ke zdárnému konci. s některými BT handsfree to šlo a s některými ne. Některé BT handsfree se totiž umí připojit jako sluchátko, jiné bohužel ne.
    A co když v době cestování s vnukem použiješ jedno sluchátko (drátové). Zvuk půjde do ucha a druhé bude vnímat okolí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    74

    Jasně, nějak to nehrotím, ale bylo by to super. Je to poslední věc co chybí k 100% dokonalosti. Alespoň pro mne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím,
    mám menší prosbičku...kde se v Tomsoftově skinu zruší to, aby se mě oddalovala mapa, když se dlouho nečeká žádná odbočovací akce??Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    V TomSoftově skinu? Tak to nevím
    Zkus tohle:
    Menu - Nastavení - Navigace a tam vypni "Automatický přehled" nebo po případě zvětš vzdálenost na MAX 30km.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00330099_nahled_SNY.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 50.3 KB 
ID: 10804  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Díky...a já to hledal furt v menu mapa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    zdravím,
    měl bych dotaz, zda na asus a636n funguje igo přes nmea či sirf protokol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    12

    můžete, prosím, poradit?
    nemohu rozchodit gps na iGO verzi 8.3.2.xxxx. zkusil jsem tedy nainstalovat starou kartu, na které jsem měl instalaci iGO 2006 plus a po instalaci jsem neměl žádné problémy s vyhledáním satelitů a zobrazením polohy na displeji. nevím, kde je chyba, mám asus a636n, v iGO 8.3.2.xxxx v sys.txt mám správný zápis:

    [gps]
    port="com,5"
    baud=38400
    set_messages=1

    a pro přijímač tmc, který vlastním k pda:

    [tmc]
    port="com,5"
    baud=38400
    source="gns"
    gps_source=1

    v nastavení gps mého pda je:
    port pro programy gps: com 0
    hardwarový port gps: com 5; přenosová rychlost: 4800
    spravovat zařízení gps automaticky: ano

    už se stím trápím pátý den a stále nic...:-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A636 moc neznám, ale z toho co jsi tady napsal je blbost, aby se GPS a TMC používal na portu COM5.
    Nemůžeš IGO říct, aby používala TMC i GPS současně na stejném portu. To samozřejmě nefunguje ani jedno.
    Zkus vyhodit oba zápisy ze SYS.TXT
    a místo nich dej např. toto:
    [device]
    type="asus a63x"

    na TMC se zatím vykašli, to až bude fungovat GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Dobrý den,
    chci si přidat mapy do IGO 8 navigace.
    Kam je mám nahrát ?

    Další důležitá věc : když budu přejíždět z ČR do Německa, musím si přepnout mapu v navigaci ( jako například Garmin ) nebo navigace automaticky naviguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Mapy jsou uloženy na SD kartě (popřípadě v zařízení dle typu) ve složce \iGO8\content\MAP\ (soubory s příponou .fbl)
    Pozor:
    Mapy jsou určeny pro dvě verze IGO
    IGO8 v.8.0.xxx
    IGO8 v.8.3.xxx nebo IGO AMIGO

    Pokud jde o navigování přes hranice...
    Pokud je to v igo povoleno (Navigovat přes hranice) tak stačí zadat cíl a jestliže jsou všechny mapy k dispozici, není třeba nic přepínat.
    Tím, všechny mapy, je myšleno mapy států přes které vede trasa.
    IGO je IGO a ne žádný Gramin
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 22 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54