Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 22 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuju moc
    Hned jak přijdu domů, tak pošlu obsah sys.txt.
    Bojím se abych si zas nerozsekal nastavení tím přepsáním sys.txt ( jako umístění programu atd )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tak u mne v sys.txt bylo pouze :

    [interface]
    show_exit=1

    Zkopíroval jsem tedy obsah sys.txt , ale napsalo to chybu s SD card, tak jsem umazal:
    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    a pak se to rozběhlo, ale ful screen stale neni.

    Zkoušel jsem to nakopírovat ten sys i do program files do složky IGO, ale nevím jak to uvnitř telefonu skopnout přes Resco Explorer - nikde nemůžu najít příkaz copy !

    Může mi prosím někdo poradit jak vůbec interně v HTC Diamond2 kopírovat ?
    Protože potřebuji nakopírovat hlasy do TomTom, ale přes kabel je mohu nahrát jen na kartu, ale program je v mobilní paměti.

    //Odstraněna zbytečná citace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pokud máš složku IGO8 v Program Files, tak MUSÍ být SYS.TXT tam, na SD kartě je jen pro zálohu a nebo novou instalaci.
    Ale při startu se načítá ze složky Program Fiels\iGO8.
    Pokud nedokážeš nakopírovat SYS.TXT z SD karty do Program Fiels\iGO8 tak to bude horší, měl by ses nad sebou zamyslet
    K tomu Ti stačí obyčejný průzkumník. Přdržíš stylus na pár sekund na tom souboru SYS.TXT až se ti zobrazí nabídka a tam je COPY a pak na místě ve složce Program Fiels\iGO8 zase do prázdného místa v té složce zase dlouhý klik a když se zobrazí nabídka, tak klik na PASTE.
    A tady je SYS.TXT, který mám dnes zrovna odzkoušený na Diamondu2. Tak se snaž
    [folders]
    app="Storage Card/iGO8"

    [project]
    name="igo8_pda"

    [debug]
    skip_eula=1
    disable_outlookpoi=1
    sound_q_length=200
    queue_length=200

    [interface]
    skin="ui_igo8"
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    mapfontscale=160
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=1

    [3d_config]
    roadsign_lines_per_screen=18

    [map]
    2dheadup=1
    3dcarsizemin=4000
    3dcarsizemax=6000
    3dcarsizemul=8000
    3d_max_tiltlevel=8600
    3d_min_zoomlevel=20
    3d_zfar_horizon_ratio = 200

    [roundaboutcam]
    enabled=0
    centery=50

    [sound]
    sound_q_length=200
    queue_length=200

    [tmc]
    ;port="COM,9"
    ;source="royaltek"
    saved_config_available="1"

    [warning]
    warn_distances=110:500,80:350,60:300,40:250
    P.S.
    A neboj se, všechno se dá natsavit zase zpět a upravit cokoli
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuji za podrobný popis.
    upravil jsem tedy sys.txt a vložil na SD/iGO8 i na SD/Programy iGo8 .
    Musel jsem umazat
    [folders]
    app="Storage Card/iGO8" , jinak to pořád hlásilo SD card ....
    Bohužel se to neroztáhlo, jen chtěl program nového průvodce prvním nastavení, jak jsem dal otočení navigace na šířku, tak stejný problém.
    Zkoušel jsem i upravit umístění cesty v sys.txt i té druhé složky anic ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na SD/Programy iGo8 :?: :?: :?:
    Tam se iGO neinstaluje. Pokud teda vůbec máš instalovanou verzi, tak musí být v Progrram Files\iGO8 a ne nikde jinde.
    Máš v zařízení v Program Files složku iGO8? A je tam i igo8.exe?
    Jestli ANO, tak máš nesprávný data.zip. Diamond2 má 800x480 neb 480x800 a s tím nastavením v SYS.TXT to vždy jede OK.
    Jesli NE, tak nemáš instalovaou verzi, celý program se spuští přímo z SD, což je vhodnější, ale i tak platí předchozí věta.
    Co máš přesně za verzi iGO a kde jsi ji vzal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Je to verze Nav N Go iGO v8.3.2.91972 (May 28 2009).
    Bohužel není to legální, bylo to rovnou rozbalené, nechci se o tom rozšiřovat, aby jste mne tu nenapadli.
    Nemám to tedy přesunout do program files ?

    Skopíroval jsem obsah složky , kde bylo exe do SD/Program Files/iGO8 a stejně nefunguje.
    Upravil jsem i cestu v sys.txt :
    [folders]
    app="Storage Card/Program Files/iGO8"

    a nic ....

    Já už nevím, jsem z toho nešťastnej, koupil jsem si mobil hlavně kvůli navigaci, Tom Tom mi hází chybu, že nemá mapu a IGO , zase nejde na fulscreen,
    všem na planetě to jde = mě ne !
    To je k vzteku.:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od MrPierc
    Bohužel není to legální
    Bohužel nemůžu jinak, ale měli by ti poradit tam kde jsi "nakoupil".
    A nic nikde nekopíruj do Program files ani nikam jinam. Nic se nekopíruje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    ŘEŠENÍ EXISTUJE !!!!

    Pokud máte problém na HTC Diamond 2 s IGO 8 a po nastavení orientace displeje na šířku a neroztáhne se celý display !

    Fixace pro verze:
    Nav N Go iGO8 v8.3.2.83157 (Apr 3 2009)
    Nav N Go iGO8 v8.3.2.91972 (May 28 2009)
    Nav N Go iGO8 v8.3.2.93112 (Jun 8 2009)


    NÁVOD
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501910
    Jen nezapomeňte v sys.txt změnit na type="Touch Diamond II"

    Vše nyní jede fulscreenem i na šířku !!!!
    Všemi děkuji za pomoc !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No vidíš..., ale poud budeš mít k dipozici nejnovější upravenou verzi DATA.ZIP, tak nic z toho nepotřebuješ. Vše to umí samo, protože už je to zapsáno v DATA.ZIPU v configu
    Mě to dnes nedalo a tak jsem si zapůjčil Diamonda 2 a vše šlapalo na aprvní pokus
    Ale jinak vidíš.... jak dobře umíš hledat :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Začal jsem konečně používat iGO8.Připravil jsem si trasy.
    Dám nahrát trasu a pak zapnout navigaci, ale nic se neděje.
    Klikl jsem na GPS signál a žádný tam nebyl.
    Ted jsem tam dal tedy zjistit automaticky.
    Myslite, ze to pomuze ?
    Nema se jeste neco stahnout k tomu ?
    Pokud dam spustit navigaci, tak jak se rozjedu autem a nic, ma se po chvili zacit navigovat ne ?

    Nebo to delam spatne ?

    Problém je, že nahraju trasu se startem v místě, kde se nacházím, pak kliknu na "spustit navigaci" a najede mi část Josefov v Praze
    Ale já bydlím u Hradce Králové a trasa do Prahy nejde, je to jen zkušební 20 km trasa. Jinak jak jsem nastavil GPS automaticky, tak tam nyní ukazuje u 3 družic poloviční žlutý signál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tak stačilo vyjet na silnici a už vše funguje jak má, musí se gps nastavit na automatickou.
    Chci se zeptat : Při navigaci, pokud se jedná o dlouho trasu bez odboček, tak se mapa oddálí, když vjedu do města , tak se přiblíží.
    Tak by to asi mělo fungovat, ale štve mě při oddálení mapy, že šipka žlutá a není skoro vidět na žluté spleti silnic !
    Dá se to nějak nastavit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak ještě pár takových dotazů na které Ti asi nikdo neodpoví a budeš už všechno umět sám
    Samozřejmě, je to GPS navigace a bez GPS satelitů nebo družic (říkejme tomu jak chceme) se protě nic neděje. Signál doma nechytneš, snad jen na balkóně, ale i tam to může dlouho trvat.
    Neplánuje se trasa jak jsi psal, že si vytvoříš trasu, uložíš si ji a pak ji otevřeš... to je na nic.
    Vždy plánuj jen CÍL TRASY nic víc a pokud budeš mít aktivní signál GPS, navigace už bude sama vědět kde jsi a podle cíle začne navigovat.

    Ta věc s oddálením mapy se jmenuje "Automatický náhled" a pokud je další odbočka více jak ... (lze nastavit) tak se mapa přepne do 2D. Pokud to chceš vypnout, jdi do nastavení a vypni si "Automatická náhled".
    Různé úhly pohledu na mapu se dají také nastavit, ale bez použití nějakého skinu, to moc nejde a úpravy samotného SYS.TXT bych nechal na později.

    Takže zkoušej a než se zeptáš, zkus něco najít na webu, na totmo fóru nebo v manuálu k IGO nebo také v přiručce ke skinu Dimka - TomSoft
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuji celé prostuduji, jen poslední blbá otázka !
    Dnes jsem sjel z cesty a navigace mi stále hlásí sjel jste ztrasy ,ale nepřepočítává, jinak v čem je lepší ten tvoje uprava Dimka ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak dobře... ještě jedna blbá odpověď
    To, aby to samo přepočítávalo trasu, když se někam "uhne" musí být zapnuté. Konkrétně v
    MENU - NASTAVENÍ - NAVIGACE a zde zaškrtni volbu "Přepočítání mimo trasu" - JE TO V TOM MANUÁLU TAKY
    A v čem je lepší Dimka-Tomoft od originálu? To musíš zjistit sám.
    Zde je ještě něco ke čtení a jsou tam i popsány přesně rozdíly mezi originálem a Dimka - TomSoft
    Doporučuji vyzkoušet a porovnat. Skinů je celá řada.
    Samozřejmě není možné používat skin pro iGO 8.0 ve verzi 8.3 a naopak (stejně tak to je i s mapama)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    S úctou k Tomovmu dušvnému zdraviu, aby nám ešte nejakú chvíľku vydržal, odpoviem ja :
    - z pedagogických dôvodov odpoviem takto: v nastaveniach je prepočítanie trasy pri odbočení z nej, pohľadaj si to a zapni to. Má to jeden háčik. Ak použiješ už uloženú trasu vždy po jej načítaní sa to vypne, treba to vždy ručne zapnúť. (aj toto napr. rieši tomova úprava skinu)
    - pozri návod k tomovmu-dimka skinu, vyskúšaj samotný a jeho úpravy a hneď zistíš o čom to je. Keby Ti mal niekto popísať rozdiely, bol by to taký mini návod.
    A koniec koncov vidieť, že si celkom učenlivý a chce to len surfovať, googliť, čítať niekoľko fór (odporúčam warez, tam sa najviac dozvieš, ale toto forum nieje warez) a za chvíľu budeš dávať rady Ty
    EDIT: Sakra, Tome, ty byť El Rapido
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 22 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54