Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 22 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 324

Téma: IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Řešil jsem podobný trable a nakonec jsem to udělal tak, že jsem si vyrobil skriptík, který mi dané KML převede podle definované mapy do stromové struktury. Možná je to napsané hrozně složitě. Nejlepší bude příklad.
    Chci mít POI z KML v takovéto struktuře (tak bude vidět v iGO)
    Kód:
    CZ - Auto - Servisy
    _________ - Vrakoviště
    _________ - Pneuservis
    __ - Benzinky - Agip
    _____________ - Shell
    _____________ - Benzina
    __ - Turistické zajímavosti - Hrady
    ___________________________ - Zámky
    ___________________________ - Pivovary - Malé pivovary
    ______________________________________ - Velké pivovary
    POI soubory v KML stahuji klasicky z poi.cz - pak je proženu tímto skriptem, který je převede do UTF-8 a přidá hlavičku a patičku tak, aby odpovídali struktuře tak jak to chci. Pak je normálně nahraji do PDA a po spuštění iGO je všechno jak má být - tj. všechny KML jsou vsou v "adresáři" CZ a v dalších "podadresářích" jsou rozčleněné podle oné struktury.
    Samozřejmě, že je podporován i další jakoby rootovský adresář (např. EU pro POI po Evropě, nebo mám i Rakouské nebo Německé "adresáře").
    Pokud by to někdo chtěl vidět, jak to funguje, mohu zaslat - je to ale trochu hardcore jsem zvyklý pracovat s příkazovou řádkou a tak onen skriptík je dost závislý na uživatelově vstupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    A lze nějakým způsobem editovat originální POI, který je již součástí navigace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Džank
    Zdravím - chci se vás zeptat na nemilou vlastnost iGO8. Mám verzi 8.3.2.64029 a na mém HTC Touch HD se při navigaci zpožďuje o cca 50m. Je to zle třeba ve městě, kde jsou ulice kousek od sebe a když mi navigace řekne po sto metrech a já už jsem u tý ulice, tak to neni moc fajn. Je nějaké řešení, jak to napravit, nebo je to vlastnost?
    Omlouvám se, pokud se to už tady řešilo. Děkuji
    Skus pozriet tento link. Mne to pomohlo )

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Stala se mi nemilá věc. Z ničeho nic se mi v zadávacím políčku pro město nebo ulici začalo zobrazovat písmeno A, které nejde vymazat a žádným způsobem nemůžu zadat jiný text, než začínající na A. Jinak navigace funguje správně pokud zadám něco z oblíbených. Ale adresu zadat nelze. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Zazálohuj si složku SAVE, smaž jí a pokud ti vyhledávání bude fungovat správně vlož si zpět ze zálohy složky routes a tracks a soubory s příponou *.dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to doktor Áček:
    vyléčeno, velké díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Nejaký nápad ako vypnúť zobrazenie smerových tabúľ v navigácii?
    Dosť ma ruší že pri každej odbočke sa na mape zobrazí cez pol obrazovky modrý rámik s nápisami ktoré si prečítam na normálnych tabuľách pri ceste..
    Nehovoriac o tom že keď mám nastavený vlastný pohľad, tak sa mapa nenakloní a tabuľe zakrývajú celú odbočku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    nastavení... obrazovka mapy...informace o pruhu a vedle je tlačítko a v něm po otevření zrušit fajku "Směrové tabule".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Takú možnosť tam nemám...
    Prikladám moju verziu a screen z nastavení mapy.
    Dal som akurát vypnúť "Informácie o dopr. pr....", uvidíme čo to bude robiť.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00326088_igo-verzia_NI5T.jpg 
Zobrazení: 47 
Velikost: 26.3 KB 
ID: 10578   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00326088_nastavenia-mapy_NI6T.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 30.1 KB 
ID: 10579  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Takže, tabule sa nezobrazujú, ale nezobrazuje sa rovnako ani informácia o radení do pruhov (dolu malé šípočky)..
    ako zariadiť aby nešli len tabule ale toto radenie v pruhoch áno??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Tak si někde stáhni Mio-IgoBmpTool, tím si otevřeš obrázky a ty s tabulemi přejmenuj na něco jiného nebo smaž.
    A je to...........
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Chtěl bych se zeptat, nevíte jak nastavit doma (domácí pozici) ?
    Dále se neroztáhne igo úplně přes celý display - dá se to nějak nastavit nebo to tato aplikace neumí ( mám HTC Diamond2 ) = mám nastavení na bok displaye ?

    A ještě jestli nevíte radu pro toto:
    Dám hledat, naleznu město i ulici, čp nevím ,ale neukáže mi to tlačítko hotovo, takže nemohu spustit trasu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: MrPierc
    Na Diamondu2 samozřejmě jde nastavit navigace na celý displej. Pravděpodobně máš nesprávné parametry v SYS.TXT
    A co je na bok displeje???? Buď na šířku nebo na výšku, nevím co je na bok.

    Pozici doma nastavíš tak, že si najdeš ten cíl (domov) na mapě a pak přes tlačítko Kurzor lze přidat do oblíbených.

    Když zadáváš cíl trasy a nevíš Č.P. tak ho ani nezadávej a hned po zadání ulice, klikni na tlačítko "Střed Ulice"

    Doporučuji přečíst si manuál k celému SW IGO8, kde se dozvíš spoustu užitečného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tomsoft: Mám to teď nastavené na šířku telefonu ( otočene o 180 stupnu vuci normalnimu pouzivani v ruce ).

    Nevíte někdo jak tedy roztáhnou obraz aplikace na celý displej ? Asi to bude chtít úpravu sys.txt
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Takže na šířku...
    A jaký máš teď SYS.TXT? To jsi mohl taky tady uvést, protože bych se teď tak hloupě neptal já
    Ale zkus použít tento co je ZDE.
    Samozřejmě nejde jen o SYS.TXT, ale také o Data.zip, ale předpokládám, že jsi zakoupil IGO spolu s PDA, nebo se pletu ?
    No, určitě vyzkoušej tento jednoduchý SYS.TXT.
    Vlož ho na SD kartu do složky IGO8. Pokud máš IGO nainstalováno v zařízení, tak se podívej ještě do složky v zařízení \Program Files\Igo8,
    jestliže bude složka iGO8 přítomna tak ten SYS.TXT vlož i tam.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 22 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...
    Od iron side v sekci Dell
    Reakcí: 401
    Poslední příspěvek: 22-04-2011, 21:38
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54