Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: TV program - zmena nastaveni downloaderu (stahovace) programu

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Původní téma je uzamčeno, proto zakládám nové téma. Pravděpodobně se opět mírně změnilo generování TV programu a je potřeba změnit kofigurací mého downloaderu.
    V konfiguračním souboru RStein.SimpleWMDownloader.exe.config se ujistěte, že máte nastaveny následující klíče takto:

    Edit: Nelze vlozit xml znacky - proto nahradte [ a ] "spicatymi" zavorkami.

    [add key="StartDate" value="20081104"/]
    [add key="StartDateValue" value="1225753200"/]
    [add key="DayOffsetValue" value="86400"/]

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    32

    to MilaCzeque:
    V TV programu se mi ve volbě "Právě dnes" přestaly zobrazovat právě probíhající programy. Nevíš čím by to mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    54

    uz sa zistilo preco to robi? mam ten isty problem....

    dakujem

    EDIT: tak som vymazal tvprogram.exe a tvprogram.txt, znova nakopiroval tvprogram.exe z compu a stiahol novy tvprogram a uz to slape jak ma ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Měl jsem stejný problém a bylo to tím, že data v souboru tvprogram.txt byla v jednom odstavci špatně. Stačilo to upravit. Tobě nepomohlo to vymazání programu, ale stažení nových dat, kde už nebyl ten špatný odstavec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Já stáhnul data dnes dopoledne,ale nezobrazí se mě v právě teď nic...:no: A ještě prosbičkaokud to někomu funguje korektně, nepodělil by se se mnou o tuto funkční verzi?Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    12

    Taky mě to zlobilo, proto stahuju tvprogram přes komp.
    http://www.denpodni.cz/tvprogram/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Staženo z webu a nepomohlo...nedal by jsi sem tu tvoji verzi? Dík
    Edit:vyřešeno, nepoužíval jsm poslední verzi od Milana Cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Tak to vypadá na vážný problém: zdroje vyschly
    viz:
    Kód:
    http://www.denpodni.cz/tvprogram/
    (nedalo by se čerpat od jinud??)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    23

    Opravdu mě to úplně zkazilo náladu. Nejpoužívanější soft a nemá zdroj. Dokonce jsme texťáky ukládali do MySQL a zobrazovali pomocí php v našem intranetu. Velice mě to mrzí. Pánové z http://tv.sms.cz/ zřejmě hledali možný zdroj zisků. Jistě zanedlouho budou za patřičný peníz nabízet sami možnost stažení textového souboru. Velký dík Romanovi Šitinovi, který pro nás tu dlouhou dobu texťáky vytvářel. Díky, díky, díky, díky, díky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Těch zdrojů je škoda, ale zase musíme uznat, že nám to dlouhou dobu šlapalo bez problémů, za což tedy z velké části děkujeme Romanovi.

    Uvidíme, jestli někdo něco vymyslí. Rozhodně mě mrzí, že už nemáme data.. Kdyby někdo měl radu, jak to vyřešit, napište.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Jak upozornil vedle "Jerry Salcer" je dostupný zdroj na této adrese,
    Kód:
    http://fajkus.cz/isilo/
    který kupodivu taky čerpá z sms.cz.
    Bohužel by musel do toho asi vstoupit programátor(MilaCzeque?) a upravit TVprogram.
    Taky nejsou u p. Fajkuse dostupné některé nové cz digi stanice(NovaCinema, BarrandovTV, Public apd.), které na sms.cz jsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Zdravim, nejsou nejake novinky ohledne zdroje tv programu. Byla by skoda, pouzivala jsem ho sice jen obcas, ale posledni dva mesice jsem zjistil, jak byl uzitecny
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Mno, něco se chystá, ale jak to dopadne ještě nemůžu ani naznačovat. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Jsem si chvíli hrál a tady je výsledek.
    Došlo k několika změnám:

    1) Jediný podporovaný formát vstupních souborů je xmltv v utf-8.
    2) Změnil se systém z "parsuj při každém startu" na "parsuj když je co a výsledek ulož do binárky"

    Data:
    Aktuální data jsou ke stažení třeba na serveru CVUT, nebo google.
    Soubor s programem je třeba uložit do stejného adresáře jako je tvprogram.exe a pojmenovat tvprogram.xmltv. Program si ho po spuštění najde a vygeneruje z něj databázi(tvprogram.bin). Příště startuje přímo z ní a tedy zatraceně rychle.
    Pokud se při spouštění zjistí, že tvprogram.xmltv je novější, než databázový soubor. Vytvoří se databáze znovu.

    Co program umí:
    Zobrazit co se právě hraje v televizi.
    Zobrazit kompletní seznam jednotlivých stanic.
    Vyhledávat v seznamu pořadů - začněte psát text a aktuální seznam se sám vyfiltruje.
    Změnit velikost fontu - kliknout, táhnout(doprava, či doleva) a pustit progressbar pod seznamem stanic.
    Přidat zvolený pořad do kalendáře.
    Proparsovat 4mb xmltv za 15s na mém hx4700.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Potvrzuju, že TV program funguje i na 2003, i na WM5. Hodilo by se samozřejmě víc stanic(zahr.) a odstranění rozhlasů, ale nevím jestli to jde(nebo někdy půjde). Díky MilaCzeque.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Program pro úplné odinstalování programů
    Od Dráček. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2010, 13:07
  2. Změna umístění instalovaných programů
    Od SirAnthony_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 12:04
  3. HTC TyTN - nastavení programů
    Od BMWdejf v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 15:09
  4. Změna datumu při spuštění programu
    Od Pehof v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 11:36
  5. Program pro vypis instalovanych programu
    Od sinix v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 19:52