Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - problém - regulace hlastitosit u FM rádia

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Je nejaka jina moznost jak regulovat hlasitost radia nez pres systemovou hlasitost? ja na to neprisel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Každá aplikace má většinou vlastní regulátor hlasitosti (+przniče zvuku ve formě ekvalizéru, bass-boost apod), popř. na sluchátkách/ HF sadě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    Tahle aplikace ztrejme nema nic na ovladani hlasitosti , jen si lze zvuk posilat do sluchatek ,nebo do reproduktoru. Pak lze nastavit za jak dlouho se ma vypnout. Tlacitka na zmenu hlasitosti to proste nema. A vidim jeste docela dobre , tak bych to snad prehlidnout nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Každá aplikace má většinou vlastní regulátor hlasitosti (+przniče zvuku ve formě ekvalizéru, bass-boost apod), popř. na sluchátkách/ HF sadě.
    No dovol, jaké przniče zvuku... náhodou, tyhle super věci ten zvuk udělají kvalitní! A v mých sluchátkách Boose od známého z tržnice (prý nejlepší značka a kvalita) to zní pak špíca!

    Ba ne, pokus o škádlení Tvého hudebního cítění, každopádně ale myslím, že u FM rádia je stejně úplně jedno do čeho ten zvuk jde, protože procesory zvuku v rádiích to tak nekřesťansky zprzní, že to bolí i hluchého
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ops: Sorry, přehlídnul jsem to FM, myslel jsem internetová rádia.
    Diamonda nemám, ale pokud není přímo v té aplikaci nic, tak asi pouze tím systémovým nebo pokud je něco na sluchátkách či HF sadě.

    OT
    to MRH
    Máš pravdu, v Pze se dá poslouchat více méně jen R1, Classic a ČRo x. Ostatní jsou na zvracení jak kvalitou produkce, tak i zvuku (velmi mohutný "loudnes").
    / OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Taky mě to štve, občas na usnutí rádio špatné není, ale bohužel regulace hlasitosti lze pouze tím systémovým nastavením. Nebo regulací na sluchátkách (pokud ji tam máš).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s GPS po update radia rom
    Od Raider_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2009, 14:17
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 10:10
  3. internetová rádia na MDA Vario
    Od jsdavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 12:23