Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: HP iPAQ 214 - problém - padání aplikace GPS tuner

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Koupil sjem si toto perfektní zařízení a jsem s ním fakt spokojen, ale u programu GPStuner který poměrně často používám pro geocaching, dochází čas od času k jeho pádu
    a následující hlášce : " V apikaci gpstuner.exe došlo k nečekané chybě, ukončete program a restartujte zařízení " . Musím říct, že k tomu dochází zcela náhodně, většinou při prohlížení map. Navíc je podivné, že k tomu dochází poze krátce po spouštění programu a to i několikrát po sobě, no a potom už nic třeba celý den.
    U staršího PDA které jsem měl předtím se nic takového nedělo ( s WM 5 ). Prosím pokud někdo víte jak to léčit, dejte mi vědět budu nesmírně vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Přikládám detajlní výpis chybového hlášení.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Soude podle chyby OutOfMemoryException bych soudil, ze proste dojde pamet RAM. Zkuste reset, pak kouknout na volnou pamet a pak ji prubezne sledovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Resetuji vždy když dojde k této chybě, protože jinak by gpstuner nenaběhl. Stejně se tato chyba neustále opakuje.Jak sledovat pamět při zapnutém gpstuneru to nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No tak to dava smysl. Proste ma zarizeni bud malo pameti, a nebo ma aplikace nejaky memory leak, takze se pamt postupne zaplnuje (a neuvolnuje), takze kdyz dojde, aplikace spadne. Napiste autorovi aplikace, nic jineho se s tim delat neda.

    A nebo muze byt problem uplne nekde jinde, a sice ze nejaka JINA aplikace postupne uzira misto az vycerpa volne a pak spadne. Ale to se ladi blbe, jestli o tu aplikaci stojite, zkuste ji na uplne cistem zarizeni. Kdyz pobezi bez problemu, tak je problem v jine aplikaci. Kdyz spadne, napiste autorovi, at si to opravi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    To je právě ten problém, zkoušel jsem to na dalších dvou HP 214 a dělalo to samé, ikdyž byly zcela čisté bez jiných aplikací. Na všech je WM 6.0. Na jiných zařízeních s jiným W.M. ( 5.x , 6.1 ) to funguje bez problémů. Takže mám obavu, že problém je v W.M. tedy u HP neřešitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Neni to uplne muj obor, ale tipoval bych, ze to pouciva CompactNET framework a ze je v zarizeni nejaky spatny. Zkuste si stahnout (na desktop) a nainstalovat tohle. Je to .NET Compact Framework 2.0 Service Pack 1, tedy snad vylepseny...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Je již nainstalována novější verze NET Compact Framework. Toto mi to nahlásilo při pokusu to nainstalovat. Předesílám, že v nainstalovaných programech žádný NET Compact Framework není. Asi WM 6.0 má integrovanou verzi 3.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak v tomto pripade jsem vsechny sve napady vycerpal. Zkuste napsat autorum a poslete jim tu chybu s popisem, ja uz bohuzel nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Děkuji mockrát za snahu, jdu oprášit svoji angličtinu :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od spon
    Asi WM 6.0 má integrovanou verzi 3.5
    V iPAQ 214 je nainstalována jenom .NET CF 2.0. Verzi 3.5 si můžete doinstalovat (některé programy je používají).

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Rád bych to zkusil ale nevím jak. V nainstalovaných programech nic takového není, je tam pouze čeština a gpstuner.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Nainstaluj odtud (doufám, že ten odkaz bude fungovat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    Tak jsem to nainstaloval, vše proběhlo bez problémů. Jdu to odzkoušet na a po 15 minutách perfektního provozu , bác a je to tu zas. : Bohužel neplatný pokus.
    I přesto díky za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odemčení iPAQ 514 pro synchronizaci pomocí aplikace BirdieSync
    Od dusan.koudela v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2007, 12:47
  2. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 15:49
  3. Jaké programy a aplikace do iPAQ 3630
    Od Spine v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 13:13
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-05-2006, 20:24
  5. reseni padani spojeni ipaq gprs pres BT??
    Od kanar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 07:28