Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - problém - není vidět vnitřní paměť

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím, potřeboval bych poradit, nahrál jsem si novou rom 1.93 a resetoval jsem zařízení a od té doby to nevidí vnitřní paměť. Nepomohl ani hardreset neví někdo jak to opravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jak nevidí vnitřní paměť? Vždyť v ní je uložený i operační systém a podobné zbytečnosti. Můžeš trochu specifikovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    čauky, no specifikovat je to celkem jednoduché když dám Start/settings/system/memory/Storage Card tak je tam Not installed jak kdyby tam nebyla:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    4

    takhle se chova pokud je pripojeno v rezimu MassStorage k PC. Ale to asi neni Tvuj pripad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Pripoj to k PC jako Disk a pak dej tento disk naformatovat na FAT32. Nedavno jsem resil neco podobneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    no taky mě to napadlo připojit to k pc a naformátovat ale problém je v tom že i když vyberu připojit jako disk v mobilu tak to v pc připojí přes ActiveSync protože telefon ten disk vlastně nevidí. Píše že není nainstalovaný:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    36

    zkus Hard reset s naformátovánim paměti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    to jsem dával taky, první paměť projela v poho a když to šlo formátovat tu 4Gb tak to psalo čekejte na dokončení, tak sem to nechal jet 1 hodinu a pak to resetoval protože tam byl stále stejný nápis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    tak jsem to rozjel teda přes počítač tu paměť, pomohlo to naformátování ale ještě v telefonu se muselo nastavit aby se to připojovalo jen z disku a ne z activesync. Všem děkuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 08:54
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 08:08
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2008, 11:21
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 19:36