Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - Nefunkční GPS/originál T-Mobile ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Mám T-Mobile Vario IV,po flashi ROMeOS .21 a .22 a radia .32 mi přestal fungovat iGO8 (nenajde satelity,někdy jo,ale nepřijíma z nich signál), zkoušel jsem vrátit zpátky ROMeOS .13 - na kterém mi iGO8 fungoval,ale stále nejede...nakonec jsem během posledních 4dní vyzkoušel snad všechny kombinace ROMeOS (.13,.21,.22), originál Touch PRO ROM (1.65,1.66.1.90,1.94,1.95) a radia (.11,.16,.19,.27,.28,.31,.32) a taky iGO2006 a TT5,6,7 a došel jsem k závěru,že mi z nějakého důvodu přestala fungovat GPS..(nemáte někdo nějakou jednoduchou aplikaci na otestováni GPS?).chci dát Vario na reklamaci,ale mám problém-nezálohoval jsem si originál T-Mobile ROM,a nemůžu ji nikde sehnat..proto prosím jestli ji někdo nemáte,případně by jste ji nemohli vytáhnout přímo z vašeho telefonu? moc děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    na test GPS se pouziva nejaka aplikace z XDA, nazev si jiz nepamatuji. Nasel jsem to na karte GPStest.ppc.cab

    Na 90% mas ale neco s nastavenim, myslim. Dival ses do settings / External GPS ?? Spravne by jsi tam mel mit nastaveno COM 4


    stahnuti testu GPS http://rapidshare.com/files/159013700/GPSTest.ppc.CAB.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    nastavení mám přesně podle návodů pro Raphaela/Diamonda (sw port:COM4,hw port:none,baud rate:4800,acces:manage GPS automatically) ..když manage GPS aut. vypnu-tak navigační sw gps modul vůbec nenajde....jinak aGPS jsem zkoušel s vypnutým i zapnutým.....myslím,že to nebude nastavením...po flashi ROMky,nebo hardresetu se nastavení samo od sebe přece nezmění..a GPS mi předtím v pohodě jelo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    pak jedine vyzkouset ten GPS test, alespon by jsi mel jasno jestli je chyba v softweru nebo hardweru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    PO Hardresetu jde vse do zakladu takze soft problem se vyresi... Nemas nainstalovany nahodou VOIP Sip plugin? je jedno jakou verzi ci od koho jak se jednou nainstaluje GPS uz se nerozjede...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    vždyť sem psal,že jsem flashoval i dělal hardresety...softwarem to být nemůže......VOIP Sip plugin jsem neinstaloval->a pochybuju,že by se kvůli něho nerozjelo GPS (ani po flashi/hardresetu?)..

    prosím,nemáte někdo VarioIV a nemůžete mi vyextrahovat originál T-mobile ROM..ať můžu na reklamaci?..děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 22:22
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 22:39
  3. HTC Touch (MDA Touch, HTC Elf) - nefunkční SIM T-Mobile
    Od szoustal_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 08:20
  4. MDA3 - original T-Mobile ROM
    Od Mashe v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 18:22