Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 61 PrvníPrvní ... 1151596061
Zobrazené výsledky: 901 až 914 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #901
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    Díky! Tu hlášku sem pořešil trochou googlování..

    Stačí vymazat:
    /data.zip/ui_igo8/480_272/ui/msnd_480_272.ui / Data.zip/ui_igo8/480_272/ui/msnd_480_272.ui
    /data.zip/ui_igo8/common/ui/msnd.ui / Data.zip/ui_igo8/common/ui/msnd.ui
    Zde

    Předtím samozřejmě doporučuju zálohovat data.zip. Zkoušel jsem různé funkce a zatím bez chyby nebo pádu..
    Toho naklápění jsem docílil překopírováním těch tvých řádků a spuštěním navigace s Riksem 3.2. Když jsem se vrátil zpátky ke gurjonovi, zmilzely mi ty tlačítka :? ale Rikse jsem měl už s iGO6, ale jelikož jsem iGO8 honil na 320x240, byl jsem bez šance..
    Takže spokojen. Uvidíme, co dál..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim chci se zeptat jaka posledni mapa ČR pro IGO vyšla? Konkurenční navigace maji mapy uz 2010 a igo porad 09? :-/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, poslední mapy pro IGO například od Teleatlasu mají označení
    CzechRep TA 2009.12 100312
    To ale neznamená, že jsou staré....
    Když to rozeberu, tak je to
    CzechRep - mapa státu
    TA - vydavatel mapy
    2009.12 - data zpracovaná ke dni
    100312 - datum vydání.

    A když to rozeberu dále, tak to není problém IGO, ale vydavatelů map, jako je třeba Teleatlas, Navteq, Ceda a jiní...
    A datum vydání mapy 12.3.2010 myslím není tak staré. TA dodává mapy celkem pravidlelně každé 3-4 měsíce a ti další zmínění vydatavelé jsou na tom stejně, tak vo co go ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je sice pravda, jde mi spise o detaily, u nas predelali par let zpet cesty kolem namesti a v mapach pro igo je to porad stejne zadna zmena, navigon ci tomtom uz maji v mapach nove rozvrzeni komunikaci. Zkousel jsem na IGU mapy TA i CEDA a oboji maji tu predelanou cast jeste beze zmeny..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo... život je boj
    Výrobci map chrápou. Zkus nějakou mapu od lokálních vydavatelů jako je CEDA.
    Mám taky kousek od baráku nové cesty a je to pořád stejné. Tak snad příště :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Výrobci map nemají křišťálové koule. Výrobci map mají webové stránky, kde se nechají hlásit změny, ale kolik lidí to dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Upřímě, já teda ne.
    Ať to udělá někdo jiný.... a když ne, tak se taky svět nezboří
    Asi rok jsem jezdil po kruháči, který byl v mapách až za hodně dlouhou dobu a přežil jsem to.
    Jsou za to placení, tak ať se starají
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Máš pravdu, svět se nezboří. Ale musíš počítat s tím, že se výrobce map všimne až za pár měsíců, že v nějaké České Banánové Republice přibyl kruhák... BTW chybné jednosměrky na mapách Seznamu byly po mém nahlášení opraveny za 2 dny (pro routování), oprava namalovaných šipek trvala asi půl roku - to musel změnit dodavatel map.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jestli jsem tu správně ale jiné vlákno mě nenapadlo, existují pro Igo řecké ostrovy? Konkrétně by mi stačila Kréta. V Igo mám pouze pevninskou část Řecka a nemůžu sehnat ani nic jiného, mimo map do Oziexplorera, dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Nad tim Reckem jsem ani neuvazoval , normalne jsem nahral reckou mapu a vodila me jak po pevnine tak i po ostrovech - Thasos - Rodos - Amouliani a vse v pohode ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Co se tyce map, asi nelze do IGO dostat mapu treba z navigonu apod ze? nenasel jsem totiz v igackych mapach tu ktera by definovala zmeny u nas, jen navigon atd to maji tak ze bych jejich mapy nejak dostal do IGO. Jde to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Oni nesjou mapy Navigonu nebo mapy IGO.... jsou jen mapy TeleAtlasu, Navtequ, CEDY a podobně.
    A stejně jako program podléhají licenci, takže tudy cesta nevede. Pokud mají mapové soubory s příponou .fbl, můžeš to zkusit, ale pravděpodobně se tím dopouštíš buh ví čeho ...
    Co vím, v některých případech jsou mapy CEDA a NAVTEQ výrazně lepší než ty od Teleatlasu, ale routování a způsob označení cest je nic moc, protože většina cest jsou značeny jako cesty první max, druhé třídy, takže se může stát, že Tě bude IGO navádět nějakou místní cestičkou k danému cíly a to proto, že tato místní cestička, která třeba vede po poli je označena jako silnice II. třídy, bohužel to v regionálních mapách tak je. Pokud třeba máš navigaci a cheš ji používat na kole, je zase Teletlas nepoužitelný a v tom případě bych sáhnul pro mapách od CEDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Prosím poraďte paměťově minimálně náročný skin pro IGO 8.3 VGA (Loox N560).
    Samotne IGO bez Skinu chodi OK, s Dimkou to po chvili hlasi malo paměti.
    Chtěl bych hlavně víc položek na obrazovce a limit rychlosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    VGA je samo osobě celkem žrout.... kolik to má RAMky?
    Bohužel každý skin něco s RAMky ukradne, dělá něco víc než základní skin, tak si prostě něco vezme.
    Ale můžeš odlehčit samotnému IGO, že odstraníš některé zbytečnosti.... (barevné schémata, GFX, mráčky, Ikony pro POI a další)
    Můžeš taky vyzkoušet tohle. Přidej si do SYS.TXT tento záznam
    [debug]
    reserve_memory=1835008
    cache=262144

    A k tomu třeba můžeš použít jedno barevné schéma, které doporučuje autor skinu Dimka. Přikládám zde
    A než to spustíš, smaž (přejmenuj) složku SAVE
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 61 PrvníPrvní ... 1151596061

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 12:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 08:34