Tento skin dimka pro 8.3.1. funguje i na HTC Diamond které má rozlišení 640X480, Paráda:yes:
Tento skin dimka pro 8.3.1. funguje i na HTC Diamond které má rozlišení 640X480, Paráda:yes:
a predtym to neslo??Původně odesláno od tronda
![]()
Před tím nešel dimka na žádném zařízení s igem 8.3.xxx...a origo v rozlišení 640x480 zatim neexistuje.
vy co používáte jiné rozlišení než má váš přístroj,mám tu pro vás parádní vychytávku jak si vylepšit obraz o 100% tato uprava je zejména použitelná pro přístroje které mají rozlišeni 800x480 a používají rozlišení v iGO8 400x240 , ale pošlape to určo i na jiných rozlišeních u kterých je nutnost použít horšího rzlišení iGO8 než má váš přístroj
příklad : takhle vypadá uprava SYS.txt u přístroje s rozlišením 800x480 aby na něm iGO8 vubec šlapalo
SYS.txt:
Kód:
[interface]
resolution_dir="400_240"
vga=1
[rawdisplay]
class="landscape"
highres=1
screen_x=800
screen_y=480
Zdravim tak jsem zkusil dimku a nezobrazuje mi POI ve spravci..v gurjonu jedou v pohode takze tip na fix :-)
No jo no... BETA je BETA, to už tak bude.
Já myslím že se Dimka polepší nebo mu můžeš ten "tip na fix" napsat sám.![]()
Gurjon udelal dnes novou verzi:
iGO 8 GURJON SKIN 4.1.0m A-B-T-C (I-II) THE JACKAL & C THE NEW UPDATED VERSION
http://www.i-go8.com/2008/11/igo-8-gurjon-skin-410m-b-t-c-i-ii.html
to Unite:
nejedná se o nový skin Gurjona, ale o úpravu jeho skinu někým jiným!
Nová verze skinu Gurjon je: 4.2.0 z 10.11.2008 (což je dnes. Předchozí verze byla 4.1.0 z 7.11.2008)
změny:
1. New option added "2D only north" (3D preferences).
2. Now it's possible to turn off big traffic lines arrows (traffic lines adjustments). It's dependable on entries in sys.txt file.
3. Cursor menu window "More..." was changed.
4. Width of big traffic lines was adjusted, now it doesn't overlap the arrows. You can adjust width of these lines in "laneinfo_signpost.ini" file with "max_signpost_width=xxx" string.
5. Window of route making was changed, now it's possible to view all turns of currently selected route.
6. Enable spoken TMC varning.
7. Other adjustments.
fuuu nuz bud mam naprd exe abo som lama,na kaiser 130 mi nejde na igo8 8.3.1.57... ziaden skin,napise mi fatal error ocurred....ja teda neviem asi kvoli tomu skocim z mostu....
Dik za radu...
Záleží jaké zkoušíš. Skiny z verze iGO 8.0.0 nejsou kompatibilní s 8.3.1![]()
No, tak GJ 4.2.0 moc pěkné, zdá se, že se stará a Dimkovi poněkud utíká.![]()
nuz skusam 8.3.1 skiny...ci vyzeram ako deges![]()
...a tez se zda, ze si zabudol dat link na ten Gurjon 4.2Původně odesláno od tomsoft
![]()
to: metal
Sorry, omlouvám se, myslel jsem že je to obecně známo
nebo přímo skin 4.2.0Kód:http://www.gurjon.com/
Kód:http://www.gurjon.com/download/files/GJ4.2.0.zip
Mám možná blbý dotaz, jaké používáte české hlášení radarů ve skinu Gurjon? Mě ty ze skinu Ultra nefungujíZkoušel jsem je dát do složky AUDIO/CZ a bez výsledku (anglické hlášky v AUDIO/EN nebo maďarské v AUDIO/HU fungují a struktura souborů je přitom stejná). CZ mi jdou jiné s nastavením "iGO 6 voice" a ty jsem stáhl, tuším, pro dimku.