Původně odesláno od tomsoft
Uz jsem vyzkousel - jen se mi nechce verit, ze to zkonvertuje treba diMkaspecter1530a.zip 320x240 na mou potrebnou verzi 480x234. Nebo se pletu? To je to tak jenoduche? Zkusil jsem, ale vyzkouset mohu az zitra......
Původně odesláno od tomsoft
Uz jsem vyzkousel - jen se mi nechce verit, ze to zkonvertuje treba diMkaspecter1530a.zip 320x240 na mou potrebnou verzi 480x234. Nebo se pletu? To je to tak jenoduche? Zkusil jsem, ale vyzkouset mohu az zitra......
hehe,tak dima uz robi na novej verzii pre 831,nevydrzal to![]()
no chválabohu, že to nevydržel
tak tak, uz som to skoro nevydrzal ja... dimka skin je tak velmi navykovy, ze pracovat v hocijakom inom skine je teraz pre mna velmi neprijemne... ako keby clovek isiel na uplne inom aute, kde je kazdy ovladac proste neznamy... a hadaj, co naco sluzi.
Takze sa neviem dockat na Dimku pre 8.3, najma aby som konecne mohol zacat pouzivat 8.3 (ak je fakt bez zaostavania). :yes: Na druhu stranu chybajuci Dimka skin nie je jedinou chybickou 8.3, za pomerne velke minus povazujem mapu Slovenska, ktora sa na mapu TA pre 8.0 sa ani nahodou nechyta... takze podporujem TENDER na mapy z 8.0 pre 8.3, ak vobec take nieco bude existovat...![]()
ja osobne pouzivam tento branding. Su tam ikony cerpaciek, obchodov, bankomatov, atd... Mozno ti to pomoze.Původně odesláno od maXtreme
branding
Diky ale ani s timhle branding se mi nezobrazuje napr Billa atd cili ikony ze souboru: poi_nanuka.bmp
Nevite nekdo proc?
Tak som sa na to pozrel. V IGO8 v ponuke SPRAVOVAT\POI\Sprava bodov POI treba len priradit danemu obchodu spravnu ikonku.![]()
EDIT moderátorem
Poslední příspěvek nemusíš citovat
Aha :-) fakt že jo.. to je přesně co jsem hledal..super děkuju.. teď už jen čekat až vydá diMka skin pro 8.3 a bude to dokonalé![]()
iGO 8 GURJON SKIN 4.1.0d A-B-T-C (I-II) THE JACKAL (240x320, 320x240)
GJ 4.1.0d A_B_T_C_J
[h]Přátelé diskutující,[/h]
Protože vláken pro igo, které zde na fóru jsou, je několik a "motá" se jedno s druhým. Teď nemyslím
samotné verze 8.0 a 8.3, ale příspěvky jsou různého charakteru a je tak pro nově příchozí, který např.
nechce nic vylepšovat, ale chce jen poradit s instalcí nebo problémem s GPS, tak se bude prokousávat v hromadě
příspěvcích, které jsou o tuningu nebo jiných...
Také z důvodu lepší přehlednosti jsem toto vlákno přejmenoval a rozdělil na
IGO 8.3 - Tuning a skiny, kde se právě nacházíte.
+ vytvořil nové
IGO 8.3 - Obecné zkušenosti a rady s navigací igo 8.3
Toto vlákno je jakési pokračování - rozdělení z vlákna iGO 8.3 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti
Pokračujte prosím v diskuzi na téma IGO 8.3 - Tuning a skiny
Našiel som skin Dimka 1.5.30 (240x320,320x240), ktorý je možné spustiť na IGO 8.3.1.xxx.
Nie je však stabilný, pri nastavovaní vypadáva. Kto má záujem môže vyskúšať.
mne to nefunguje, vyhadzuje hlášku: FFUI error: Parse error ...
čo s tým, "babo" raď
Tak konečně se Dimka rozhoupal? paráda. Ta verze 1.6.0 je označena jako BETA, takže se musí počítat s nějakými těmi chybami.
Má tam taky spoustu chybiček, když se prochází různá menu. Něco jsem trošku odladil a v rozlišení 240x320 to zatím šlape lépe. Je tam sice jeden Script error při ukládání tarsy, ale to jsem neřešil. V originálu 1.6.0 se mi teda ale nepodařilo rozjet v rozlišeni 320x240 - je tam přímo FFUIError, takže zatím asi v tomto rozlišení to nepůjde.
Zkoušel jsem ale i moje úpravy vintegrovat do verze 1.6.0 BETA - dost jsem toho musel překopat a protože v originále to nejede v 320x240, tak i tyto moje úpravy nejsou v tomto rozlišení.
Tak kdo má zejem, může zkusit Dimka 1.6.0 BETA - TomSoft (240x320) only
Drobně bych ještě upravil take Lang CZ, protože Dimka zase změnil některé názvy, ale zatím to necháme tak.
Tak jsme se dočkali...paráda.:yes:
super, zatial to šlape, ja používam 320x 240, teda budem čakať i na túto opravu![]()