Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 60 z 61 PrvníPrvní ... 105058596061 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 886 až 900 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #886
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Jj, vypnul jsem a už je to celkem OK, jen občas mi to jakoby sklopí ten pohled že je moc zeshora, já to mam radši jakoby do dálky, že je vidět horizont....a to taky dělá automaticky....

    No a k té druhé otázce, měl jsem namysli chování při normální navigaci v režimu 3D, že se ten obraz prostě obnovuje s frekvencí dodání dat a nejde plynule, jak tomu bylo u IGO6..... ta 6tka používala nějakou prediktivní metodu, že předpokládala následující polohu ve směru daného pohybu, takže navigace ve 3D byla plynulá a stejně tak i u jiných navigací....ale u té 8mičky toto není....už je to jasnější?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #887
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, je
    Ale to je prostě tak jak to je ....
    Na některých zařízení to funguje různě ....
    Existují různé úpravy OS ve směru funkce GPS apd. Já osobně nemám takový dojem, že by nějak "cukalo".
    Ano, IGO 2006 bylo určitě plynulejší, ale tam 3D nebylo až tak 3D
    Obecně to taky může brzdit něco v OS... ono je taky rozdíl, když na stejném zařízení celá IGO8 pustíš třeba v režimu QVGA 240x320.
    Já jsem si to jednou na HDčku takhle upravil a tak rychlé jak to bylo, to nebude nikdy v 800x480.
    IGO8 má určitě nějaké to PLUS a taky nějaké to MÍNUS. Je na každém, čemu dá přednost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #888
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Jojo rozhodně, mě jinak vyhovuje, jsem na IGO zvyklý.... Jen si nemyslím, že by to omezoval výkon mého stroje (mám Asus P565), třeba při různém přesouvání, zoomování, scrolování to běhá svižně....no nevadí, nebudu to dál řešit...děkuju za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #889
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome jestli budes mit cas vzpomen si na PATCH pro mne " Dimka - TomSoft 1.1.34 (a) "
    Napsal jsem to zde at ti tam nedelam bordel .... pak toto smaz !!
    predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #890
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já myslel, že už jsi ten displej rezebral a nasypal krystalky o 15 pixelů vedle
    Máš ho ve vláně se skinem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #891
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim tak mi zacalo blbnout igo. kdyz chci napsat adresu tak mi to vyhodi tohle..napise se samo to pismenko A a zacne pipat, kdyz ho smazu tak se hned napise zpet.. tim padem nemohu psat adresy. nevite nekdo co s tim? diky (mam HD2, skin dimka, igo 8.3.4.117940, save smazan)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #892
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To nezačalo blbnout IGO, ale ROM
    Už se to tady řešilo... známá věc s písmenem "A".
    Vyzkoušej tohle řešení
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #893
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    mam problem s dimka 1.1.37(a)-TomSoft
    v kokpite pribudla ikona zobrazovania POI zoznamu.
    nech robim co robim, po kliknuti na ikonu mi miesto poi vzdy zobrazi nastavenie zobrazenia, maniesto samotnych POI.
    vie niekto co robim zle? ako zobrazit najblizsie poi?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #894
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    K této funkci je potřeba nastavit viditelnost POI.
    Ve správě POI si nastav nějaké POI, aby byly viditelné.
    Pak v tom nastavení co je na mapě si nastav nějakou vzdálenost (raději větší) a aby to fungovalo, musíš mít signál GPS.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344504_001_bXJh.jpg 
Zobrazení: 83 
Velikost: 97.4 KB 
ID: 11466   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344504_002_vqd3.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 89.5 KB 
ID: 11467   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344504_003_faNl.jpg 
Zobrazení: 98 
Velikost: 69.7 KB 
ID: 11468  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #895
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    dik tomsoft.
    sice som nastavenie viditelnosti poi mal ale stacilo to nanovo potvrdit a uz to bezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #896
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    ............V originálu 1.6.0 se mi teda ale nepodařilo rozjet v rozlišeni 320x240 - je tam přímo FFUIError, takže zatím asi v tomto rozlišení to nepůjde.
    Ahoj, trápí mě tahle hláška s jakýmkoliv skinem Gurjon. Jde mi jen Dimka 1.1.17 :-/ mám verzi 8.3.4.117940. Nejde mi to ani na výšku, ani na šířku.
    Pořešil jsi to nějak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #897
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Teda.... citovat příspěvek z 9. listopad 2008, to jsi mi dal
    To už si nepamatuju co bylo včera.
    Ale s GJ ti moc neporadím.
    Ale obecně... poslední dobou zjišťuji, že spoustu lidí někde stáhne nějaký EXE soubor a je to (mám novou verzi) to bohužel nestačí.
    Data.zip je nutný více než dříve.
    Pokud máš 8.3.4, musí být jak ve skinu, tak v DATA.ZIPu složka UI_IGO8_DA.
    Pokud používáš v rootu složky IGO8 ještě nějaké své doplňky, které byly ve složce UI_IGO8 musí se tato složka přejmenovat na UI_IGO8_DA.
    Co jsem zkoušel GJ skin (6.16) , tak funguje správně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #898
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    díky, seš naprostej kouzelník. tuhle verzi igo jsem si stáhnul včera, protože ta moje dosavadní verze byla už tak přecpaná, že to pořád padalo.. možná, že to byla jen verze s pozměněným exe souborem a už ne data.zip.
    stáhl jsem odsud full_da pack včetně složky extension a hned to naskočilo.
    díky moc ještě jednou za vodítko.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #899
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    A jsem zpět s dalším oříškem. Dostala se mi do rukou navigace NAVON N470 s Igo 8.3.2.xxxx
    Všechno mi šlape perfektně. Chtěl jsem tam dát gurjona a při načítání to hodí hlášku FFUIERROR: Unknown identifier Identifier=[vMSNDKeyPageShown] Script "[Unnamed]" Command 0
    Když dám OK, naběhne navigace dál, skin se spustí a všechno se tváří v pořádku..
    Víte někdo, v čem vězí problém s touto hláškou..
    Ještě jedna věc. Nejde mi naklonit pohled, aby byla vidět i obloha.. Zůstalo to jako v origo nastavení.. Tím skinem jsem to chtěl napravit, žel bohu nefunguje to.. Je to nějaký řádek v sys.txt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #900
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    S tím ERROREM .... no Gurjon no
    Zkus přidat do SYS.TXT tohe:
    [msnd]
    msnd.start=0

    Ale může být něco co to zapíná přímo v buildu pro toto zařízení... PNA jsou už taková
    S náklonem...
    Pokud to nejde ve skinu, resp. jde to ve skinu nastavit,ale po restartu IGO si to nepamatuje?
    jestli ano, tak to bude natvrdo někde v SYS taky nastaveno.

    Zkus si pohrát s těmito parametry
    [smartzoom]
    use2d=1 ; (1) ovládání smartzoom zvlášť ve 2d a 3d
    restore_smartzoom_on=1 ; (1) návrat z chytrého náhledu
    enabled=1 ; (1) smartzoom
    enabled2d=1 ; (1) smartzoom ve 2d
    minzoom=60 ; (60) největší přiblížení (metry)
    maxzoom=300 ; (300) největší oddálení (metry)
    zoom_after_find=1 ; (1) po nalezení polohy přibliž
    overview=0 ; (0) režim náhledu mapy při delší jízdě bez manévru přepne do 2d
    overview_zoomlevel=10000 ; (2816) zoom pro 2D mapu v overview
    overview_distance=20000 ; (4000) vzdálenost do manévru, nad kterou se přepne do 2d
    minangle=80 ; (45) minimální sklopení pro smartzoom (stupně)
    maxangle=85 ; (70) maximální sklopení pro smartzoom (stupně)
    a
    [interface]
    maxzoom2d=60000 ; (1000) jak moc se může oddalovat mapa (metry?)
    minzoom2D=80 ; (200) největší přiblížení ve 2d (metry?)
    defaultzoom2d=1000 ; (1000) default nastavené přiblížení 2d
    defaultzoom3d=500 ; (500) default nastavené přiblížení 3d
    defaulttilt3d=8250 ; (7500) default naklopení mapy ve 3d (7500~75°)
    autotilt=0 ; automatické naklápění
    autotilt_minzoom3d=40 ; největší a nejmenší přiblížení u aut. naklápění
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 60 z 61 PrvníPrvní ... 105058596061 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34