Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 58 z 61 PrvníPrvní ... 8485657585960 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 856 až 870 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #856
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Jason
    Ten Patch se jemenuje "Patch SignPost Red-Green", takže žádné šipky pro pruhy to nemění, al ejen ty šipky , které sjou na směrových tabulích. Tohle nikde ten patch ani nedělal.
    Ano, je to skinem, změnil jsem na žádost uživatelů šipky pro pruhy na ty, které jsou nyní ve skinu viz. obrázek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #857
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Dík, já si to myslel, že to je skinem, ale radši se zeptám.... škoda, tamty šipky se mi líbily víc.....ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #858
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    jestli máš 8.3.4 tak to taky přejmenuj na ui_igo8_da - musí se přepsat ty obrázky o nic víc nejde
    Rozumím tomu správně, že pro novou verzi s Driver Alerts se musí složka ui_igo8 přejmenovat na ui_igo8_da?
    Mám totiž ten problém, že verze 8.3.4.102860 při startu spadne - pokud ale smažu složku ui_igo8, tak vše funguje (až na ikonky POI, které jsou zase hnusné, a hlavně nezůstávají ty, které si nastavím).

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #859
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, pro verzi 8.3.4 je nutné složku přejmenovat na UI_IGO8_DA
    ale to nestačí. Je třeba mít správný DATA a BRANDING.ZIP pro 8.3.4.
    Doporučuji smazat (přejmenovat) SAVE, protože jsou tam uloženy cesty k obrázkům na POI z UI_IGO8.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #860
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Asi se zeptám jako naprostá trubka, ale kde je ke stažení příslušná verze data a branding?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #861
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na webu určitě ... :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #862
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Doplnit do skinu také rozlišení 320x234 neplánuješ? iGO už toto rozlišení konečně umí, ale chybí mi v tom ten skin. Když tam dám pro rozlišení 320x240, tak mi zase chybí dole 6 řádků. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #863
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já vím, je to nic moc když si to takhle přepneš jak píšeš, ale opravdu to neplánuju. Už bych asi nedělal nic než skiny a i tak, když vyjde nová verze, tak to vždy 1-2dny trvá než to předělám, mezi tím mi už lidí píšou, že už vyšla nová veze a jestli to už konečně budu mít...
    320x234 není moc rozšířené a nechápu výrobce proč to nemohli udělalt o těch 6px širší
    Omlouvám se, ale v současné době to asi nehrozí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #864
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    0

    Jasný, v pohodě, myslel jsem si to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #865
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome mam problem se skinem " Dimka 1.1.25.9 " IGO8 v navigaci MIO 725 ho vubec nevidi - rozliseni 800x480 .... ale skin " Gurjon " funguje normalne . At delam co delam DIMKA nejde !! Porad prosim .....

    Jinac diky i za ten PATCH ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #866
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No pokud používáš GJ v nativním rozlišení (800x480), tak Dimku neuvidíš...
    Co máš v SYS.TXT u těchto hodnot:
    [interface]
    vga=?

    [rawdisplay]
    highres=?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #867
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    zdravim,
    novy skin 1.1.25.9 - mam maly problem s novou funkciou: pri simulacii nech prekracujem hranicu "odkudkoli-kamkoli" stale mi zobrazi iba info udaje o rychlostnych limitoch v Slovenskej republike. Je to tak spravne? (vsetky mapy mam TA 090722, takze pekne nadvazuju). Nazivo som este cez hranice nesiel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #868
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To je v pořádku, není to chyba.
    Když budeš naživo, tak to bude fungovat. Ono to bere GPS pozici kurzoru, kterou máš určitě zapíchlou někde v SK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #869
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    tak fajn..a tome, nemohol by si podrobnejsie popisat nove veci v tom poslednom skine. Na tvojej stranke je iba strucna zmienka. Ja zatial vidim nove nastavovanie naklonu (ciselne)-o.k. posuvnikom to islo horsie. este vidim pripomenutie dialnicneho poplatku - tiez nezaskodi.
    iste je tam toho ale viac.
    Ak mozem - niekedy v dalsej verzii by si mohol zmenit to funkcne tlacitko " nezobrazovat sm. tabule aj pruhy" na "zobrazovat sm. tabule aj pruhy" a ked sa to zafajkne, tak to plati. Tak to je u vsetkych ostatnych funkcnych tlacitok a tak to ma aj logiku. Toto jedine je tak jaksi naopak-ako ked sa skrabes pravu ruku za levym uchem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #870
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Zdravim vsechny :
    za1) Tome jeste jsem se k tomu MIO 725 nedostal abych tu tvou radu vyskousel ...

    za2) ted mam problem zase s HTC TOUCH 2 po spusteni programu IGO tak zacne pipat nebo tak nejak lupat asi tak 5x za vterinu --- co to muze byt ?? udela to kdyz prepnu skin z defaut na dimku pak jiz se nejde zbavit i kdyz to prepnu zpet na default . Pomuze jen vymazat slozku SAVE a pak spustit .
    nejde zadavat pismena pro nastaveni navigovani na cil a ani cisla, ani nejde umazat prvni pismeno ktere tam naskocí !!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 58 z 61 PrvníPrvní ... 8485657585960 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 12:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 08:34