Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 57 z 61 PrvníPrvní ... 7475556575859 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 841 až 855 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #841
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: metal
    Nevím co všichni máte s 8.3.4.
    Co je v této verzi IGO nového? Nic. Kromě těch Driver Info, které u nás zatím moc nejsou.
    A skin Dimka - TomSoft je pouze pro IGO8 verei 8.3.1-2.
    Jeslti si vyměnil jen EXE, tak budiž, ale k tomu EXE patří i DATA a BRANDING, které když tam dáš, tak Ti skin nepojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #842
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    to som chcel pocut - aby som neskusal rozchodit to co nemoze ist...

    ta v 8.3.4 bez vlastneho data a branding snad prinasa len urcite male zrychlenie, takze nic sa nedeje...aj to zrychlenie asi viac ovplyvni mapchanging (pouzivanie minimalneho potrebneho suboru map).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #843
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #844
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od speto_sk
    Uz dlhsiu dobu mam problem z tymto , pre mna naj skinom, vsetko ide v pohode len pri zadavany ciela cez hladanie, resp. akekolvkek zadanie ciela nieje mozne pretoze ak nastavym tento skin iGO klavesnica obsadi prvy znak a ja nemozem zadat ciel. ak zmazem uzivatelske data a vsetko dam do deafultneho nastavenia a iGO pouzije povodny skin ta vtedy mozem zadat ciel bez toho aby som mal prvy znak obsadeny. Pouzivam HTC Jade a iGO 8.3.x. Vie my niekto pomoct ako nato,lebo tento skin je fakt dobry .
    Chyba je v ROM + verze IGO, kterou používáš.
    Už se mi to stalo taky a jen co jsem vyměnil ROM nebo verzi IGO bylo to OK.
    Pomůže ale drobná úprava v SYS.TXT

    [device]
    type="Typ zařízení"
    sdcard_dsk_num=7

    Místo červeného textu je třeba doplnit typ zařízení tak jak je v Configu. netuším, jak se Jade jmenuje resp. jak jej zná IGO. Zkusím něco najít....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #845
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Takhle by to mohlo vypadat

    [device]
    type="HTC Touch 3G T3232"
    sdcard_dsk_num=7
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #846
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Zdravim , Mam k dispozici navigaci MIO C725 displey 7 palcu . Nahral jsem tam IGO 8.3 a funguje . CHtel bych zmenit skin za Dimka - Tomsoft ale nevim ktery tam nahrat , pac nemuzu nikde najit jake rozliseni ma tato navigace . poradte prosim nekdo ... NAHRAL JSEM TEN POSLEDNI " Dimka 1.1.25.2 - TomSoft HD (a) pro 800x480 a 480x800 (240x400 a 400x240) A ROZPADLO SE TO CELE ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #847
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: jirys
    na C725 jede Dimka OK...
    Záleží co a jak jsi tam naházel ...
    Doporučuji DATA.ZIP R3
    Skin HD
    Smazat SAVE
    A upravit SYS.TXT
    [interface]
    skin="ui_igo8"
    vga=1

    [rawdisplay]
    highres=1

    Na tom rozlišení to normálně funguje.

    A mám tomu rozumnět, že už nebudu muset upravovat a tvořit Jirys_Patch_234 :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #848
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome diky za odpoved . ten patch pro mne je dobry , mam to v mem aute - nerus to prosim...

    a jake ma rozliseni ta C725 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #849
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak já Ti mám psát, jaké rozlišení má Tvé zařízení
    Je to 800x480, takže když použiješ skin HD a upravíš SYS.TXT o ty hodnoty co sjem psal výš, bude to fungovat. Kód skinu se bude načítat ze složek 400x240, ale grafika z VGA složky, takže obrázky budou 800x480.

    Patch tedy nechám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #850
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    2 tomsoft: Jak je to s patchem pro šipky, taky se musí přejmenovat? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #851
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome nemohu nikde najit ten " DATA.ZIP R3 " prosim treba SZ dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #852
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od Jason
    2 tomsoft: Jak je to s patchem pro šipky, taky se musí přejmenovat? dík
    Patch pro šipky rozbal do skinu... jestli máš 8.3.4 tak to taky přejmenuj na ui_igo8_da - musí se přepsat ty obrázky o nic víc nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #853
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Jj, už jsem to udělal .....díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #854
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    skin 1.1.25.2(a) + branding834 od gurjona + data.zip R2 slape to s v.8.3.4 - dobra praca - dik tome.
    este harweyko ma rest s lang.sk

    to:jirys
    ten data.zip je R2 ...staci zagooglit na RS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #855
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    2tomsoft:
    V posledním Dimkovi od tebe, když přepíšu skin patchem pro šipky, tak mám barevné šipky jen v tabulích a né dole v pruzích. Je to skinem, nebo patchem? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 57 z 61 PrvníPrvní ... 7475556575859 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34