Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 61 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Je prosím na verzi iGO8 8.3.2. nějaký skin ala TomTom? Na verzi 8.0 takový skin existoval, ale na tuto verzi nemůžu nic podobného najít. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    zdravim vsetkych,
    ten posledny skin dimka-tomsoft 1.1.16...tome-chcel si pocut nazory. za prve-obdivujem tvoju a harweykovu usilovnost. hned ale dodam, ze som rad, ze sa to netyka (zatial) VGA rozlisenia ked budem chciet vzhlad a la gurjon, tak si tam dam gurjona. mne vyhovoval dimka-tomsoft ako bol doteraz. mozno aj preto, lebo nepotrebujem funkcie telefonu, prepocet spotreby a gfx (mracky) nezapinam, z radarov ma podla mna vyznam zapinat iba tie stacionarne, POI treba tiez zapinat s rozvahou, lebo potom skoro nevidno mapu...
    Paci sa mi, ako sa da v dimka-tomsoft skine nastavovat skoro vsetko co potrebujem. Radikalna zmena vzhladu prinasa sirsi pohlad na mapu do stran, ale zase spodny riadok ubera vysku (pri nastaveni nalezato je to pre mna dolezite). Je to asi otazka zvyku..mozno ini taku zmenu privitaju.
    Keby som si mohol zelat nejaku novinku, tak nieco na sposob - niekto to uz pisal - tlacitko (alebo funkcia v menu) "tu parkujem" pre pripad, ked zaparujem a vezmem si navigaciu so sebou, aby som lahko nasiel svoje auto. (da sa to sice aj teraz cez zadanie polohy do oblubenych, ale mozno by to islo elegantnejsie)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    bejek_ce4you
    Guest

    Ahoj vsem,

    rad bych poprosil o par rad

    1) kdyz prejedu nejakou krizovatku a ceka mne treba 8 km rovne, mapa se sama prepne do 2D rezimu aby ukazala celou cestu... a pak to musim rucne prepinat zpatky do 3D... jde tomu nejak zabranit?

    2) nekdo nejaky tip kde se daji stahnout nejaky pekny auticka misto sipky? (neco jako Renault Megane Classic by se hodilo) ) no a kazdopadne - kdyz si stahnu souboru s autickem, da se to tam pak dostat i kdyz pouzivam TomSoftuv HD skin 1.17?

    3) Predpokladam ze se u IGO neda zobrazit info o POI jako je tomu treba u polske Automapy (ktera pri prujezdu hlasi napr. Restaurace u Balcaru a dalsi info...)

    4) Jinak moc se mi libi jak tam jsou ty POI rozdelene do vice kategorii (nekolik kategorii restauraci apod) - ale rad bych si tam stahl vsechny POI plus nektere dalsi kategorie a to kompletni co mne zajimaji... Jak to tam dostat? Predpokladam ze z poi.cz beztak pak stahnu treba jenom komplet restaurace (uz bez tech podkategorii), takze tim prepisu stavajici poi? nebo mam ty stavajici nejak smazat? Jak to ve zkratce funguje? Verim ze uz o tom bylo napsano spoustu veci takze jenom link kde je to nejstrucneji popsano by se hodil, diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Ad 1)
    Vypni si "Automatický pohľad" v zložke Nastavenia - Navigácia (Posledná položka ktorá má aj svoje podmenu, daj preč z nej fajočku.

    Ad 4)
    POI ako také máš definované v zložke "content/poi" pre každú krajinu zvlášť v súboroch "názov_krajiny.poi". V prípade ak nechceš zobrazovať tieto POI tak ich vymaž (predtým zálohuj). Svoje POI (napríklad z poi.cz) ulož do zložky "content/userdata/poi" vo formáte "nazov.kml". Táto kategória sa Ti potom zobrazí v POI ako ďalšia ktorú si môžeš nechať zobraziť. Je tam malý bug pri pridelovaní a uložení ľubovolnej ikony pre túto kategóriu POI (igo Ti na mape nezobrazí Tebou pridelenú ikonu danej kategórie a buď dá "zemeguľu" ako univerzál alebo dokonca nič), viac o tom nájdeš tu:
    riešenie 1
    riešenie 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    nebo ...

    Ad 2)
    U skinu Dimka není možno měnit šipku za nějaké to 2D auto, které jsou ke stažení na webu. Ve skinu Dimka jsou čtyři auta, které jsou součástí skinu a je možno je vyměnit pouze novým obrázkem, který musí mít patřičné rozměry a vlastnosti.
    Pokud chceš něco jiného než je to nic moc 2D auto co se neumí ani otáčet, podívej se ZDE

    Ad 3)
    Ve skinu Dimka je možnost po tapnutí na mapu vyvolat okno s informacemi o POI. Nebo pak ještě v plánovací mapě je tlačítko s "I" které také vyvolá okno s informacemi o nejbližších POI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    bejek_ce4you
    Guest

    Slamka plus TomSoft: Super diky... oboum...

    AD 2) vyzkousim az mi administrator aktivuje ucet

    AD 3) jo to je hezky ale ja mel na mysli bez toho abych musel sahat na displej... automapa umi proste nad POI na displeji zobrazovat informace, ok IGO to neumi, no problem

    AD 4) hmm tak koukam ze s tim bude asi spousta prace... hlavne s tema ikonama... nevadi no nejak to zkusim... btw. neda se to nekde stahnout jiz hotove? Respektive kdyz si predstavim ze se budu cely odpoledne s*at s tim dostat POI do IGO tak to pak klidne nasdilim at usetrim ostatnim cas... podle jednotlivych kategorii... ok jestli to neexistuje ci se nikdo nechce podelit pochopim

    5) Nova verze skinu od TomSofta vypada hezky, gj, ale ted uz tam nemam ty dalsi tlacitka napravo a nevim jak je tam dat asi uz tam vubec nejsou... kazdopadne jediny co jsem z toho hodne vyuzival bylo "vsechny cesty" pri planovani trasy, takze uz asi no problem... Bohuzel jsem nejak nepronikl do noveho stylu datovych poli... dole mi proste chybi "cas dojezdu" - tzn. estimated time ve kterem by se melo dojet do cile... misto toho tam mam ukazatel prubehu trasy, zbyvajici cas trasy, omezeni rychlosti a rychlost - posledni dve jsou imo zbytecne kdyz je to znovu vlevo nad tim (coz mi maximalne vyhovuje)

    6) Nevim jak si nastavit vlastni 3D pohled - moje predstava je neco jako zoom 40 metru a sklon takovy aby byl videt kousek oblohy (bohuzel si to umim nastavit tak aby byl videt bud moc velky kus oblohy nebo vubec zadna obloha - a i to kdyz si nastavim tak to neumim ulozit takze to pak vzdycky nastavuju znova...) - nekdo nejaky tip?


    Predpokladam ze to uz bude vsechno, predem diky za kazdou pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: bejek
    Účet máš už aktivovaný
    AD 3) jo tak tohle neumí, máš pravdu

    AD 4) Tam (ad 3) najdeš spoustu ikon

    5) Teď nevím co přesně máš na mysli, ale ty tlačítka navíc (Short Menu) tam mají oba skiny a datové pole... nastavíš si jaké chceš, i ten čas dojezdu si tam nastavíš. Je to volitelné a můžeš tam mít cokoli co si zvolíš.

    6) Náklony si taky můžeš nastavit jak je libo. Pokud to nastavíš ve skinu, tak se to uloží do složyk SAVE na SD kartě, takže při dalším startu se to zase načte.
    Doporučuji si přečíst takový manuál - rychlá příručka ke skinu Dimka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    bejek_ce4you
    Guest

    Asi by to bylo lepsi s Tebou resit treba pres ICQ primo, ale zkusme takhle:

    5) tak jinak, proste nevim jak to mam nastavit tak jak chci sam... jak dostat dolu to co chci (coz jsem popsal v predchozim prispevku a navic mi to prijde jaksi nejprirozenejsi) - jeste to zkusim primo v aute, ono to mozna vypada jinak...

    Ale jinak jde o to - to jak to vypada jsem popisoval

    Kdyz chci dolu misto omezeni rychlosti a rychlosti dat treba cas dojezdu tak to proste nejde, protoze v nastaveni - obrazovka mapy - datova pole 2/2 mi do fieldu 3 a 4 nejde ten zbyvajici cas pridat, proste neni v nabidce... Ve verzi 1.neco.12 mi to fungovalo, tam slo nahoru i dolu nastavit co jsem chtel... tady uz je to trosku jinak...

    6) Manual uz jsem samozrejme otevreny mel, to jak si nastavit vlastni naklon aby byl videt jen kousek oblohy, mensi zoom a to cele ulozit aby to bylo defaultne jsem tam bohuzel nenasel predpokladam ze to lze provest upravou sys.txt, ale potreboval bych vedet jak a taky predpokladam ze nejsem prvni kdo by chtel aby to vypadalo takhle takze sem myslel ze to mate tak nastavene i vy

    btw. moc diky za Tvoji praci...


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    K datovým polím...
    v Nastavení - Obrazovka mapy - Více... - Datové pole
    Tam je vždy popsána pozice jednotlivého pole a je na tobě co si tam nastavíš.
    4. vlevo dole
    5. vlevo dole
    4. vlevo dole
    5. vlevo dole
    tyto volby se pžepínají klikem.
    A na další stránce je
    1. vlevo dole
    2. vlevo dole
    3. vlevo dole
    Vpravo nahoře
    Ty datové pole nejsou nijak upraveny od originálu, jen jsou jinde, takže to co bylo nahoře, není teď nahoře, ale vše je dole, jen je třeba si trošku pohrát. Nahoře už je jen jeden údaj, vše ostatní je dole a dvě poslední hodnoty vpravo se dají přepínat klikem.

    Ten náklon se nemusí nastavovat v SYS.TXT. Skin to umí taky.

    ICQ, třeba, ale dnes už toho necháme.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00325817_1_wrd3.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 42.9 KB 
ID: 10554  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    bejek_ce4you
    Guest

    7) jeste jedne veci jsem si vsiml... nahore v horni liste nemam "dalsi ulice" jak bych mel mit, ale mam tam primo "cil"... chyba u mne nebo feature?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Promiň, ale to je vše jen v nastavení, jestli se ti nechce nic samotnému hledat a jen se vždy zeptat, protože se ti s tím nechce hledat, tak si tam dej Default skin a máš po problémech.
    I ta ulice je v nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    bejek_ce4you
    Guest

    Fajn, super, na datova pole uz jsem prisel nejak jsem nepochopil ten system ze tam jsou nejake sloty vickrat a nektere pak maji prednost pred dalsimi nevadi...

    Na naklon jsem prisel taky... bohuzel jsem neprisel jak nastavit a zafixovat zoom mensi nez 100 metru / na to snad ale prijdu a kdyz ne tak se zase tolik nedeje, tolik to nevadi...

    edit: aha no ja ale zkousel hledat, radsi si s tim hraju nez posilam na fora dotazy, na tohle co jsem se ptal jsem bohuzel neprisel...

    V tom pripade se omlouvam ze jsem se ptal, netusil jsem ze tim nekoho tak otravuju, presto dik...

    DB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: bejek
    Ale zas to tak neber. Určitě se ptát můžeš, proto to tady je. Ale zkus nejdřív hledat a zkoušet v igo sám.
    Vidíš, na datové pole jsi přišel
    Ten náklon... je to popsáno i v hlavním manuálu od výrobce SW a taky v příručce ke skinu Dimka.
    Náklon nastavíš v Nastavení - Obrazovka mapy - Nasatvení 3D - Rych. přiblížení.
    Tam nastavíš hodnoty jako např.
    Lim přiblížení = 60
    Lim. oddálení = 100
    Naklonit dolů = 80
    Naklonit nahoru = 80

    Náklon při směr. tabulí=85
    To jsou min/max. hodnoty náklonu pro automatický náklon. Pokud ti některé hodnoty nestačí, tak si najdi v souboru SYSTEM.INI ve složce SAVE hodnoty
    [smartzoom]
    minzoom="60"
    maxzoom="80"

    a můžeš ty hodnoty ještě snížit

    Nebo ještě další možnost... nastav si v mapě vlastní náklon a přiblížení mapy a pak přidrž některé z presetovacích tlačítek
    a ulož nastavení.
    Presetovací tlačítka se zobrazí, když klikneš do mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Nazdar TOME ,

    Jeste sis to nerozmyslel s tim rozlisenim 480 x 234 .......... . ??

    Na jak dlouho by jsi potreboval to autoradio ?? stacilo by par hodin ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ahoj,
    bohužel ne
    ALe pár hodin by určitě nestačilo, ale vyzkouším si nasimulovat v emulátoru pro 480x800 rozlišení 480x234, nevím jestli to nějak půjde donutit
    igo aby se spustilo v 480x234 když OS je na 480x800 ...
    u 480x272 to šlo, tak sand to půjde i u toho Tvého ale neslibuju, vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 61 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34