Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 61 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Zalezi jestli je ten skin delan na obe varianty otoceni obrazovky 240 x 320 a obracene. Pokud je na jednu a ty mas zobrazeni obracene tak se nezobrazi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Aaaaha, tak v tomhle bude zakopany pes. Ted koukam na to, ze tyhle skiny jsou bude pro 320x240 nebo 240x320 nebo obojí a já na C520 mám myslim 480x272
    Takže to bude asi ta chyba :-)

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    neda sa nejak zbavit toho auticka co sa posuva po bottom bare v skine Gj4.2?strasne mi zerie nervy! )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    trosku som poskusal v noci toho upraveneho Dimku od Werta a co sa zdalo na prvy pohlad fajn,tak v prevadzke az tak fajn nebolo :no: moc neprehladne,nedoriesene zobrazovanie(menej je niekedy viac a to ja mam rad vela udajov na screene,ale toto uz je moc aj mna. Vraciam sa ku Gurjonovi a to konkretne k tejto verzii...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: kid_rock
    Tak co, už jsi na to přišel? Jak vyhodit to auto?
    Pokud máš originál GJ skin, tak tam není.
    Pokud máš GJ by JACKAL, tak tam je a vyhodíš ho v nastavení - Obrazovka mapy - Více možností a hledej "Car Sprind"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    dikes tome konecne je ta zruuuda prec z displaya
    nemal som cas to riesit,cely den som soferoval este raz dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak pánové "vodiči" a "šoféři" mám prosbu. Je něco, skin nebo nějaká úprava, která by ukazovala v průběhu jízdy mosty + jejich výšku? Existuje něco takového?
    Taková navigace pro velké auta nebo tak něco. Abych viděl třeba na1km že je tam most, který má jen 3m výšku? Nelaboroval s tím už někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nuz Tome,lahsiu otazku nemas? Rieseni je niekolko,pouzit original soft napr. Map Factor by to mal vediet v zaklade,potom by sa to dalo riesit oklukou pouzitim napr. POI Warner a pouzit POI z TomToma ale tato varianta nedokaze vyhladat alternativne trasy ako Map Factor,len upozornuje na bliziace sa body POI(ktore mozu byt aj ako nizkopriechodne mosty,ci useky ciest so znizenou nosnostou.Ja viem len o tychto moznostiach pre normalneho smrtelnika(nepocitam specializovane softy) ale moc som sa tym nezaoberal,len co mi preslo okolo oci,cize urcite existuje aj viac moznosti.Vsetko je to o podkladoch,niesu data,niesu informacie:?

    PS ta planovacia obrazovka v Gurjonovi je strasna,s tym sa neda normalne pracovat:no: nechce sa ti Tome vmontovat donho planovaciu obrazovku z Dimkovho skinu???:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    35

    to tomsoft:
    včera jsem zkoušel úsekové radary a žádné zlepšení jsem po úpravě nepozoroval. Zkusil jsem všechny radary, které mám po cestě, vymazat a zadat znovu a zjistil jsem, že někde jsou dva přes sebe. Jenže při zadávávání nových (úsekových i normálních stabilních) GJ skin (s úpravou i bez) nabízí šipku všesměrovou a kombinace svislých. Chybí horizontální kombinace. Při ranní cestě většina editovaných radarů pro jistotu nešla vůbec!
    Když jsem zadával radary ve verzi 8.0.0 (skin Ultra 5.0), tak vždy byly na výběr šipky podle "směru" silnice.

    Editace radarů je v GJ skinu naprosto nepoužitelná. Koukám, že sem Oltcit hodil novou verzi Ve změnách o radarech ani zmínka. Testnu, ale vidím to bledě
    EDIT: 4.3.0 se chová stejně

    Gurjon se asi sekl. V logu na stránkách má 4.2.1, ale ke stažení 4.3.0 (asi si nakonec řekl, že změny jsou na větší číselnou změnu )
    ****** 4.2.1 2008.11.13 ********

    1. Added function then external program is chosen, "exit iGO".
    2. Auto removal of tic from "recount" was fixed.
    3. Digital speedometer was fixed.
    4. 2D/3D switch was fixed.
    5. Help Bar function added. Then map is pressed, in lower bar (then route is active) icons appear. Those icons, show presses on numbers.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    dalsia verzia od Werta 1.5.19beta,vyskusam v noci..(je uz aj na portrait hurraa ( pohlad "sipka dopredu" uz funguje :yes: short menu je rozsirene :yes: zbytok sa uvidi za chodu na ostro,zatiial good :yes:
    PS hodilo to chybu rozhrania.ale bol to len plany poplach ono si to asi berie nejak nastavenia z posledneho skinu a tak sa mi objavila v Short Menu volba Multiplan,ktoru som tam mal aktivnu v Gurjonovi a ked som na to klikol,objavila sa ta spominana hlaska,system ale isiel dalej,po znovukliknuti sa uz nic nestalo a ikona sa zmenila na Hladat.Poradie tych funkcii bolo identicke s mojim nastavenim z Gurjona,cize zasa sa potvrdili Tomove slova.,zmazat Save a ist nanovo....pre istotu(pred vyslovenim neuvazenych zaverov o spravani sa programu) Nuz skoda,ze ten multiplan nejde,ale dovodom bude asi to ze aj tak u Gurjona zatial nejde korektne a musia sa upravovat schemy,aby to korektne zobrazilo inou farbou alternativne trasy....vari to casom doriesia,je to fajn vec.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nainstaloval jsem si gurjona 4.3 a jsem spokojenej, ale vadi mi ta vec, ze okoli mest na mape je zeleny a kdyz pretahuju mapu, tak to nestiha a prosvita normalni puvodni brva mapy, ktera se mi libi. Takze mi to spomaluje praci a hlavne se mi ta brcalove zelena nelibi. Co mam smazat? Nebo je nejaka jina verze, kde to zelene okoli neni?

    Nebo je to verzi iga? ma tu posledni 8.3 57021 Doufam, ze to pujde odstranit, popripade prosim zase o funkcni verzi kde to real green- myslim ze je to ono- neni. je to na nic, jakoby celej svet byl prales.

    EDIT
    tak kdyz jsem prepl na standartni skin, tak to je zeleny porad a je to v igu. co mam tedy smazat?

    EDIT moderátorem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Esprit
    Samotný skin GJ nijak nemění barevné schéma terénu nebo cest, To co to mění je barevné schéma. V nasatvení 3D jsou barevné schémata, máš tam jiné než Standard?
    Pokud jo, tak tam dej standard a zkus jak se ti to bude líbit. Pokud tam máš standard, tak ta barva zeleného terénu je v DATA.ZIPu.
    Konkrétně "dayheightcolormap.bmp" která je v data zipu ve složce "\ui_igo8\common\"
    zkus tyhle. Nejdřív si ale schovej ten svůj

    "diMka v 0.0.1" BETA
    Divné že?
    Ale je to tak.... ovšem je tam snad ještě více chyb nebo jsou jinde než v té první BETA
    Jestli někdo má zájem o originál
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    .standart jsem tam mel. ale nevim co dal. nakopiroval jsem tam tu zelen1,2, logicky se nic nezmenilo- je to furt stejne zeleny. a s tim dymka nevim co mam delat- to je skin ne, tak na co mi je nevim. ta zelen zpomaluje. prave pod tou zeleni je stary to svetle sedy nebo jaky schema, tak to ukrutne brzdi. uplne, kdyz s tim pohybuju se ty zeleny ctverce dohravaji. no a jak to mam vystipat. to maji verze 8.3 tu zelen v sobe vsechny? pomooooc

    "diMka v 0.0.1" BETA
    Divné že?
    Ale je to tak.... ovšem je tam snad ještě více chyb nebo jsou jinde než v té první BETA
    Jestli někdo má zájem o originál

    kde je vic chyb nez jinde?
    co stim mam delat?
    original chci
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Tak pánové, na nete, na jednom renomovanom fore sa objavil nový data.zip
    Odporúčam ho do pozornosti tým, ktorí majú menej štandardné rozlíšenia:
    Nový a lepší data.zip for IGO8 ver 8.3.1.xxx
    1. Data.zip pre PDA: pre rozlíšenia 240_240, 240_320 ,320_240, 320_320, 240_400, 400_240(800_480), 416_234, 480_234, 480_272
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/163875495/dataPDA.zip
    2. Data.zip pre PNA: pre rozlíšenia 320_240, 400_240 , 416_234, 480_234 , 480_272
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/163874400/dataPNA.zip
    NEZABUDNITE, PRED NAKOPÍROVANÍM DO VÁŠHO ZARIADENIA, PRÍSLUŠNÝ STIAHNUTÝ, PREMENOVAŤ NA data.zip :!: :!: :!:

    Reported bugs:
    Launcher menu for PNA - fixed
    Faviorite menu - fixed
    GPS status - fixed by Brego
    Satelites on map - fixed by Brego
    Commpass width - fixed
    POI list icons - fixed
    Blackline ot navigatemap - fixed
    Sound and TMC icons on navigatemap - fixed
    POI info - fixed

    special thanks to Brego and bobby2005
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Esprit
    Kam a jak jsi nakopíroval zeleň?
    V těch souborech zeleně jsou BMP soubory, ty patří rozbalit do data.zip "\ui_igo8\common\" a přepsat.
    Samozřejmě jsi nejprve zálohuj ten svůj.
    Nebo zkus celý DATA.ZIP vyměnit za ten co tady předkláda Toja, můžou být určitě zajímavé. zatím jsem je neviděl, řeším něco jiného...

    to:Toja
    Pěkné, a myslíš že je to důležité? I pro ty co mají 240x320 a naopak?
    Zkoušel jsi to?

    EDIT:
    K těm data.zip
    Jen v rychlosti jsem porovnal rozlišení 240x320 s originálem a jsou nachlup stejné... v common jsou rozdílné pouze některé obrázky viz. příloha
    Zas je dobré, ža tam jsou rozlišení, které v originále nejsou.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00303916_img_5pE.jpg 
Zobrazení: 53 
Velikost: 49.4 KB 
ID: 9361  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 61 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34