Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 61 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    dik, tome (tiez ma to mohlo napadnut..)

    este poprosim nakopnut - odkial tahat najnovsie mapy ( TA 2008.07) jak sa tie vlakna rozdelili, trochu sa v tom stracam
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Vse najdes treba tady
    Kód:
    http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Chlapi,
    to: Hans76
    Zvukové hlášení pro radary pro GJ skin - složka IGO8\AUDIO\CSF_10_kmh_0.ogg
    žádné složky CZ CS atd... přímo ty OGG soubory zkopíruj do AUDIO. Ovšem se správným názvem (tak je výše uvedeno)

    to: metal
    Nebo i zde
    Kód:
    http://linksave.in/1804449708490497688ead3
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    35

    to jsou ty, jak jsem psal, "iGO 6 voice" a ty mi fungují. Jen jsem chtěl použít strukturu "iGO Ultra".
    Dnes odpo jsem zkoušel Gurjona 4.2.0 a moc mě potěšil ten bod 4 ve změnách. Jen jsem narazil na jiný problém. Jak resetnout neukončený úsekový radar? Dlouhý klik na ikonu radaru nefunguje (asi ta funkce tu není)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Hans76
    Možná blbý dotaz, al ejaký je rozdíl ve FUNKCI "hlasu radaru" když je jako igo6 nebo Ultra zvuk, mluví to stejně ne? Tak je jedno jestli Ti bude hlas na radary upozorňovat ve zvuku Ultra nebo igo6... výsledek bude stejný
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    35

    Chtěl jsem ještě editnout svou zprávu a už tu není :?
    to tomsoft:
    nesledoval jsem jestli jsou hlášky stejné, ale určitě méně objemné.

    Možná to tu zaniklo, ale nevíte někdo jak resetnout úsekový radar v Gurjon skinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Omlouvám se, odstraněné příspěvky byly přesunuty do odpovídající cekce.

    to: Hans76
    Audio soubory pro Ultra jsem neměl, tak nevím jestli jsou větší nebo menší, ale jestli jsou menší než pro igo6 voice, tak OK, ale zas takový rozdíl tam nebude, pokud jsou všechny. Na GJ se podívám dnes později, tak uvidíme...
    Díval jsem se na GJ skin ohledně toho vypínání úsekových radarů. Ono stejná věc byla i ve skinu Dimka (proto se dodělávala i ta ikona pro VYP/ZAP), ale v poslední verzi Dimka 1.5.31 (pro igo8.0) je autorem popsána oprava chyby ohledně radarů. Nemám to nijak odzkoušeno, ale oba skiny používají stejné funkce ohledně radarů (jen to má každý pojmenováno jinak), ale jeden rozdíl tam je a to právě až po Dimka 1.5.31. Tak jsem tu stejnou opravu nacpal i do GJ 4.2.0. Skin je funkční, ale nemám jak úplně odzkoušet.
    Ona změna je zde:
    Původně je v GJ skinu v souboru common\speedcam.ui (131 řádek) procedura (sc_ToggleSpeedcamSound)
    Kód:
    else_run '.navigation.curr_speedcam.speed_warning_sound_active 0, vSpeedcamMuteAlertSound.Set 0, PLAYSOUND "!success"'
    A po úpravě
    Kód:
    else_run '.navigation.curr_speedcam.speed_warning_sound_active 0, vSpeedcamMuteAlertSound.Set 0, term sc_selection_alert_wait, term sc_selection_alert_speed, CLEAR_VOICE_CACHE, PLAYSOUND "!success"'
    Jestli to zkusíš sám nebo můžeš počkat na nějakou opravu přímo od autora.
    Neříkám, že to bude 100% ono, ale mohlo by být
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Sa ani necudujem,ze sa Dimkovi nechce,ked to zobral za neho iny man stahujte upravu diMka by WertVRV ver 1518 tento chlapik robil sirokouhly Dimka skin a teraz ho upravil aj na 320x 240,pouzil dobry zaklad a vlozil vsetky dobre vychytavky z Gurjona (Uz definitivne kaslem na vymyslanie,ked to spravili uz obaja za mna :O ) tak stahujte(dufam ze sa pusti aj do portretu,lebo takto by som musel prerobit vstavany drziak v aute(na portrait) : :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, Oltict, pěkné.
    Tak Dimka Wert byl vždy OK, jen pro rozlišení, které používám to nedělal. Tak snad to bude lepší s podporou 240x320
    Ten GJ by "THE_JACKAL", upřímě, když jsem viděl ty italské texty, tak jsem to zahodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    no a - tome - doplnis aj do tohoto dimkaWert veci, ktore sme mali v poslednych verziach dimku pre 8.0 ?
    bolo by to fajn..
    ja som este stale na 8.0.54000 - je mi luto opustit ten tvoj vymakany dimka skin...aj by som uz chcel skusit v.8.3, ale bez instalacie (nechat si nainstalovanu verziu 8.0). Na karte vsak uz mam adresar iGO8 - tak asi by to chcelo este jednu pamat. kartu zvlast pre testy v.8.3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám Skin Gurjon 4.2 a Igo 8.3.1.57210. Pocas navigácie mi neukazuje povolenú rýchlosť i keď je zapnutá a mala by sa zobrazovať.
    Vie mi niekto poradiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    35

    to tomsoft:
    Díky moc, je to tam. Ty radary mne zlobí v úseku jižní spojka, tunely Mrázovka a Strahovský, takže k otestování se dostanu zítra. Pak tu udělám edit.
    Jen se ještě zeptám, čeho se ta oprava u radarů přesně týká? Abych věděl na co se zaměřit Byl totiž někdy i chybný výpočet průměrné rychlosti v úseku. Ukazovalo to takové šílené číslo (blbne to i v Ultra skinu, ale tam se dá aspoň úsek ručně ukončit).

    to metal:
    sice to patří do jiného vlákna.... Nemusíš mít dvě paměti. Já používám obě (co jsou v podpise) na jedné kartě. Původně mám instalovanou verzi 8.0.0 z SD karty, vytvořil a pojmenoval jsem si složky příslušně k verzi na CF kartě kvůli stabilitě, upravil pro každou verzi sys.txt aby fungovalo spouštění z today a prohazuju jen iGO8.exe spolu se sys.txt podle toho, kterou verzi zrovna chci použít.

    to milosjan:
    mám stejné verze jak Ty a vše mi funguje. Máš to povolené jak v nastavení tak i v rychlém menu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Hans76
    Úsekové raday, to byl vždy problém, ono to může být i špatnýma informacema z TXT souboru pro radary z poi.cz a jiné... tak zkus uvidíme.

    to:milosjan
    je to jak píše Hans, ono ten údaj se dá zapnout v rychlém menu, ale pak se v nastavení průhlednosti nastaví jak silně má jit vidět, tak jestli tam máš 0 tak to nevidíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    24

    to milosjan: v slovenskej mape od Xa..... to nefunguje, len niektoré úseky, treba asi počkať na mapy od TA
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Můžete mi poradit? Asi jsem nechápavej, mám Mio C520 iGO 8.3.1.57021, když zde stáhnutý skin pro igo 8.3 dám do složky igo8/content/skin tak se mi poté v nabídce navigace (nastavení-->menu-->skin) nic neobjeví resp. tlačítko SKIN je šedé - neaktivní.... Nevíte co s tím? Když tam zkusím dát skin z igo 8.0 tak se mi tam objeví, ale samozřejmě pro nekompatibilitu mezi 8.0 a 8.3 nefunguje. Díky za každou radu. A.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 61 PrvníPrvní ... 891011122060 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 12:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 08:34