Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 73 z 73

Téma: Pocket Quake

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    ona jede v poho jen jak je to virtualni ovladani vis co myslim??tak jak pustis hru tak se ti nacitaji nejaky veci a pak ti naskoci hra!!a me jak se to nacita tak uz to pak nezmizi a zakrije to to ovladani!!!

    jo a kdyz si stahnu treba Doom I tak tam je jeden wad soubor ten mam nahrat k te hre???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ten wad ma byt myslim ve stejnem adresari jako hra.

    Po spusteni se te to zepta kterej wad chces hrat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    to sem pred chvilkou zkousel a PDA zamrzlo!!! tak nevim no asi si Dooma nezahraju!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    V diskuzi o doomu na PPC pokracujte zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Prosím poradťe niekto ako do quaka dostať botov ? čítal som fórum na pocket matrix ale niesom s toho múdryops: :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ono to nejak jde? Tak to by byl narez.

    Zkousel jsem doombot (do doomu, of course)...a nejde :disgusted:

    EDIT: Na strance hry se o botech autor zminuje, prej potrebujou origina fuul pakopak :? ted mi poprve zacina vadit, ze jsem original q1 pred lety nekomu pujcil a uz ho nevidel :no:

    EDIT 2: tadu jsou boti ke stazeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ano ide a ide to aj po nete.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Skúšam toto .rocket arena w/ omicron bots v readme je že trebam ať inštalovaných omicron bots tých som stiahol ale neviem ako ich nainštalovať .

    Originál full pak mám na 90 percent
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    Cau lidi, mam takovej mensi problemek. Spustim Quaka 1, vsecko nebehne jenom obraz ne, misto toho bila obrazovka. Zvuk na pozadi jede a ten virtualni touchpad i s tema tlacitkama tam taky je jenom to hlavni nejede. Nemusi se neco nastavit v configu kvuli VGA displeji???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    podivej se do oficialniho fora, treba tam neco najdes
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    podivej se do oficialniho fora, treba tam neco najdes
    Tak uz stahuju nejakej fix. Pak napisu jestli to pomohlo pro ostatni, kteri by pripadne meli stejny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    Tak uz mi to jede. Pro vsecky kdo maji problem s bilou obrazovkou prikladam ten fix.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Píše mi to chybu: W_LoadWadFile: couldnt load gfx.wad a vypne se!! nevíte co s tím? Mám Loox C550 /WM05

    to samé i u Hexen II, prosím help kde mám stáhnout ty *.wad ??? :?

    Vygooglil jsem toho spoustu o těch WAD, ale na nic jsem nepřišel.. žádné jsem nenašel na stáhnutí :/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 09:56
  2. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  3. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  4. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45