Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 73

Téma: Pocket Quake

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    19

    Ahoj, mam problem s hrou Pocket Quake. Kdyz vjedu do Options - Video a nastavim si 320x240 Landscape Right, tak se hra prepne do fullscreenu a natoci doprava jak jsem chtel, ale dal nemuzu vyjet z toho menu. Neni tam nikde Back a zadnym tlacitkem na PDA se taky nejde vratit.....nevite nekdo co s tim? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    hmm, vám asi funguje co? Je to dvojka nebo jednička Quake? Mě se pořád nechce rozchodit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Jak plynule vám to chodí? Mi se to ve fullscreenu 320x240 sice rozjelo, ale o nějakém hraní nemůže být řeč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    mě se to tohužel nepovedlo, nevím, něco mam špatně, no nic, už mi nešlape ani doom, kterej před časem chodil....ách jo, to jsou věci:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    v lanmdscape jsem uz dohral demo. Hraju na klavesnici, z menu se dostavam klavesou Escape
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    No asi sem jeden s těch co to nerozjeli a pěkně mě to :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    a mas to v rootu na karte nebo v PDA a ten pakopak v podadresari ID1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    nakopíroval sem to na kartu a ted tam k tomu kopíruju ten pako.pak a pak to zkusim a asi si pujdu obednat ctecku karet nebo se zastrelim jak je to slow
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To jses prezident USA nebo co? Me to( ta pomalost) taky stve, ale asi bych kvuli tomu nevrazdil
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ale q2 se mi docela sekal. po te co jsem s fps 5 nebyl s to zabyt toho prvniho broucka, tak jsem to vzdal( ctete smazal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    ách jo, s rychlostí bych byl v poho, ale já nevim, poslední dobou se moje A620 rozhodla čím dál víc stagnovat.
    P.S. čtěčku sem dostal včera-je to o dost rychlejší. V poho se dá nahrát 100MB do minuty
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    272

    tak to nefachá smůla a pocketv wolf zatim taky ne :
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    wolf mi taky nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    vono to stejne neni moc zabavny na pda hrat fps.. doom me bavil asi 5 minut. Na pda jsou lepcejsi hry.. treba favorit me pritelkyne Virtua Pool Mobile kterym mi vybrrousila do ochrane folie tapatkem ryhu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Jj, chtěl bych si to vyzkoušet a ono ne a ne. Co se týče fps, hodně záleží na PDA. Řek bych, že obyč. A620 se svym grafickym výkonem by to dala v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 09:56
  2. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  3. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  4. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45