Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - TV-out - zkušenosti...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Nevíte jestli má Vario IV TV-out?..na mobilmanii jsem si dal srovnání Varia IV a Touch Pro (jen tak pro zajímavost-zajímalo mě totiž,proč je v katalogu mobilů Vario IV několik pozic za Touch Pro,jestli to je vážně jen menší RAMkou),a všiml jsem si,že Vario IV podle mobilmanie TV-out nemá...jak to teda je?..nechci si kupovat kabel zbytečně..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Takový dotaz patří T-Mobile prodejcům, ale popravdě nevím, proč by HTC jen pro T-Mobile odebíralo TV-out ze svých zařízení. Osobně se domnívám, že má TV-OUT také!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Podľa špecifikácii TV-out nemá. Je to nelogické, ale zatiaľ som všade videl túto informáciu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Chm, to by bylo hodně zvláštní, ale je možné, že si to T-Mobile vzhledem k nějaké konkurenční strategii vyžádal. Jak jsem psal, doporučuji zeptat se u daného prodejce - tj. T-Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    tak jsem si prave donesl ze Sunny softu TV out kabel domu, ale nevim jestli se jeste dneska dostanu k testu. Nicmene provedeni kabliku je super, je tam i mini USB vstup zrejme na nabijecku. Coz je hodne sikovny. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    U T-Mobile bych se nicemu nedivil.Jiz drive odebirali svym zarizenim Wifi(chybejici antena apod),takze pouha aktivace jinou rom nestacila.Ale pevne doufam,ze tato doba uz je pryc.Mozna ,ze to bude blokovat jen sw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    tak funguje suprove, zatim jsem zkousel pouze fotky a video natoceny ralphikem. Jeste se chystam na nejake normalni video. (testoval jsem pouze cca 10min)


    nemam T-mobile Ralphika, to jen aby se me nekdo zbytecne neptal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na klasickem Touch Pro se vi ze to funguje,tady se jednalo o T-Mobile verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    funguje Vám to na normální telce? Mě to dělá strašný pruhy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    pokud ti to dela pruhy tak to dela zapojeni v televizi. Respektive mas do TV nebo neceho jinyho (video, DVD) zapojeny kabely a a mas nejaky ten pristroj ve stend by rezimu.
    Udelej test, do tv mej zapojenej pouze TVout kabel. A melo by to jet
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    98

    Vario IV od Paegasů mám. TV out je zmíněn v manuálu velmi stručně na str. 54, podrobnosti žádné. Položka TV výstup je přítomna v sekci Nastavení-Systém. Když na ní tapnu, pošle mě do háje a žádá si TV kabel. Z toho bych soudil, že výstup existuje, je funkční a chce to pouze příslušenství, které nemám, nicméně zakoupím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    tak jsem to konecne o vikendu trosku vyzkousel.
    Narazil jsem ale na jeden problem, malej. Kdyz vyberu PAL tak se mi zobrazuji fotky na tv polozene na stranu. Pohral jsem si s tim trochu, projel jsem nastaveni PAL, zkousel ruzne normy PAL. Kdyz to bylo cernobile tak se to zobrazovalo spravne. Nasledne jsem dal zpatky to puvodni nastaveni ktere jsem tam mel a kupodivu se to zacalo zobrazovat spravne.
    Po vytazeni kabelu a opetovnem zapojeni se cela ta situace opakuje. Napada me jedine, ze si to nedokaze zapamatovat nastaveni, nebo delam neco spatne ops:

    Je to jen takova malickost, kabel funguje suprove a ta chvile pohrani si s nastavenim vzdy pred prezentaci, se da vydrzet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    V com pozeras fotky? Neotaca ti to G-senzor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    ten kabel dava na vyber jen jednu aplikaci na prohlizeni fotek, to je to klasicky album HTC. G senzorem to neni, to me napadlo prvni otestovat jak se to bude chovat kdyz budu natacet mobila. Respektive po pripojeni tv kabelu senzor nefunguje, a je to jen dobre. Nedovedu si predstavit nejakou prezentaci kdy bych ji chystal na mobilu a jakmile bych mobilem pohnul tak by se hnula i na tv :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Ked ale vypnes to ponukane menu atk vies to otvorit aj inym. Skusim teda este raz tie fotky ale co sa pamatam tak fotky boli normalne otocene aj cez htc album.
    EDIT
    vyskusal som to a fotky su vsetky spravne otocene
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 174
    Poslední příspěvek: 05-09-2011, 19:16
  2. Reakcí: 168
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 13:49
  3. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 10:07
  4. Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 17:43
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 09:15