Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: HTC Touch Diamond - problém s připojením ve Windows Vista

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Nelze pripojit zarizeni k Windows Vista na notebooku. Pri instalaci Windows Mobile Centre se nenainstaluje prislusny ovladac, pouze jako nezname zarizeni a telefon se nepripoji. Kdyz pripojim zarizeni k PC s Win XP, vse funguje bez problemu. Poradite??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Podobný problém jsem taky řešil.Zkus telefon spojit s PC před startem systému, mě to pomohlo a potom se i nainstalovali příslušné ovladače.
    Nezapomeň v telefonu zrušit zatržení v nastavení - připojení -usb to pc - povolit rozšířené síťové funkce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Díky za radu, ale bohužel ani toto nezabralo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Dáváš to přímo do USB ? Přes HUB USB mi to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    3

    Ano, zarizeni pripojim do USB portu v notebooku HP Pavilion
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    20

    Ahoj,
    mám problém, Diamonda připojím k notebooku s Vistami, WMDC najde zařízení, všechno proběhne v pořádku, ale v počítači se mi nic neukáže, ani kontakty, ani kalendář, nic... Přitom se všechno tváří, že je ok. Na PC s XP mi synchronizace fungovala v pohodě, jediný rozdíl je, že v XP jsem používal Outlook, zatímco ve Vistách používám standartně dodáváne aplikace pro mail, kalendář i kontakty. Neví někdo, v čem může být háček?
    Díky za nápady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Mam podobný problem s přihašením do ActiveSync, při připojení se snaží Centrum zařízení WM navazat spojení v tom se zobrazí chyba a konec (skoušel jsem opětovnou instalaci...........nepomohla) za jaké koliv info budu rad.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Zdravím, mám taky problém s NTB ASUS s Vista Home Pr, přes BT se připojím okamžitě, ale přes kabel vůbec!!! Zkoušel jsem všechny rady odsud z fóra a nic nepomohlo. Na XP mi to funguje v USB i přes BT v pohodě. Nejvíc mi vadí že nemůžu flashovat (
    Děkuji za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Mpety
    Mam podobný problem s přihašením do ActiveSync, při připojení se snaží Centrum zařízení WM navazat spojení v tom se zobrazí chyba a konec (skoušel jsem opětovnou instalaci...........nepomohla) za jaké koliv info budu rad.
    Děkuji
    tak muj problem nebude jen s připojením ve vistach, zkoušel jsem se připojt i v XP (přístroj se připojí ale není rozpoznáno pro synchronizaci, to samé dělál ve vistach) nepomahá ani HR. Nevíte někdo o nějakém řešení mimo rekamace (neumím si přestavit být 14dní bez tohodletoho tel.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Me nejde zase pripoji pres BT, zkusil jsem uplne vsechny COM porty anic Pritom PC SUITE mi pres bt s nokiemi funguje jak ma. Zlaty symbian ach jooo :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    to Lumpin:

    Odinstaluj PC Nokia Suite, restart PC a pak zkus znova spárovat. PC Suite dělá hroznej bordel s COM portama!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    taky jsem to zkusil a u mě nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    tak umě vyřešeno vymazal jsem uložiště .................. po té vše ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    jake uloziste???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    26

    start/nastavení/system/vymazat paměť/pouze vymyzat uložiště
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-12-2008, 11:18
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 17:21
  4. HTC Touch Diamond - modem pro Windows Vista (USB)
    Od Vikosound v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 11:22
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 09:53